Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valla fotoğrafçılıktan pek anlamam ama baktığım zaman gayet prof fotolar gibi gözüktü. Güzel yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ellerine sağlık çok güzel olmuş 6. resimde beni tatmin etmyen bişey var sanki ama 2. resminin piskopatı oldum beni çok garip yerlere götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 wtb pahalı fotoğraf makinesi bide thumbnail :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kadraj hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çok başarılı resimler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eet süper resimler bencede gayet başarılısın okan bayülgenden iiisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 DoruK said: kadraj hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 thelegbra said: wtb pahalı fotoğraf makinesi bide thumbnail :/ demek istediğin "git pahalı fotoğraf makinesi al" mı, yoksa "keşke bende de pahalı fotoğraf makinesi olsa böyle çeksem" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 keşke bende de pahalı fotoğraf makinesi olsa böyle çeksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bone said: thelegbra said: wtb pahalı fotoğraf makinesi bide thumbnail :/ demek istediğin "git pahalı fotoğraf makinesi al" mı, yoksa "keşke bende de pahalı fotoğraf makinesi olsa böyle çeksem" mi? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yeni moderatörler ile daha önce patide olmayan kurallar icat ediliyor, hadi buyrun bakalım bu topic de kilitlenecek mi... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gerçekten güzel olan fotoğraflar var. hepsini sen mi çektin? çektiysen nereleri oraları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Taktir ettim. Cidden güzel çoğu. Asma kilide bir anlam getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mirage said: Asma kilide bir anlam getiremedim. Birazcik zorlarsak kilidin golgesinin anahtar sekli cikardigi gibi bi yorum getirebiliriz. de ben asil konunun israrla alan yetkililerinin inadina tekrar acilmasina anlam getiremedim. Daesunun kendi tablet basligi yaklasik 2,5-3 yasinda ve gayet derli toplu duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ehe köpek çok tatlı lan.. ayrıca bazı fotoğraflardaki renkleri sevdim, çiçekteki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 merge rulz. danke chip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 güzel fotolar bone. da birileri sormuş harbi nereleri orası? sahiller özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 1-17 - gazi mağosa / kktc 18 - ankara 19, 31-32, 36-38 - tatil yolu 20-22 - saklıkent (kalkan yakını) 23-28, 30, 33-35, 39-40 - datça 29 - antalya yanlış hatırlamıyorsam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tekne (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yatmış bi tekne resmi var o baya baya güzel ama albüm kapağı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 arcane said: tekne (tu) +1 altındaki yol resmi de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar