lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bendeki anti-virüs uyarı verdi dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 benimki bulamıo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaslar kullandigimiz yazilimda muhtemelen bir acik oldugu icin warhammer sitesine zararli kod/yazilim yuklendigini dusunuyoruz. Bu yuzden stopbadware.com database ini kullanan firefox google ve diger siteler/yazilimlar bu siteye giriste size uyari veriyor. Su an icin sorunun nereden nasil kaynaklandigini gormedigimiz ve kullanicilarimizin zarar gormesini engellemek icin siteyi kapatmis bulunmaktayiz, sorunu cozdukten sonra, blacklistten cikarilmayi talep edicez ve tekrar hizmet vermeye baslayacagiz. Kisisel notum ve gorusume gelince genelde olaylarin soyle gerceklestigini sizinle paylasayim. Acik Kaynak kodlu bir yazilim kullanildiginda, yani bu ornekte joomla'yi kullandigimizdan dolayi, bu yazilimda herhangi bir acik ciktiginda, virus ureticiler bu aciklar sayesinde otomatik olarak o acigi barindiran tum sitelere zararli yazilimlarini yukluyorlar, ve spam yaparak bu virusleri dagitiyorlar. Yani ornegin 20 bin siteye birden bu yazilimlari yukluyorlar, sonra spam yaparak bu yazilimlari dagitiyorlar. 20 bin siteyi google ve bunun gibi arama motorlarindan robotlari sayesinde otomatik topluyorlar, ve acik bulunanlari boylece kullaniyorlar. Bu kadar cok site kullanmalarinin nedeni spam yaptiklarinda, yahoo, google hotmail gibi mail sagliyicilarin o e-maili spam kutusuna gondermesini engelliyorlar. Yani maili tamamen randomize ediyorlar. Boylece spam korumasi olan saglayicilar e-maili hic bir sekilde spam olarak algilayamiyor. Bundan dolayi aslinda sizin ve warhammer sitesini kullanan diger insanlar genelde hicbir sekilde bu isten zarar gormuyorlar. Sadece spamde gelen dosyayi indirenler zarar goruyor. Bu yuzden acigimizi bulana ve bu tip sorunlarin ileride olusmasini engelleyene kadar site kapali kalacaktir. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz, Paticik.com Yonetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kolay gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Açıklama için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Site gitmiş bre bre....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 durumlar nasıl nezmn acılır tekrar site?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 zor gibi herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 noldu ya negz sitydi açılmıcak galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 banada öle gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 tek ugrasilan site warhammer olmadigi icin gecikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 guru zaten 1 varsın 10 yoksun ^^ şu siteyi halledelim canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu site eşit mi dağılacak yoksa order/(dierinin adını unuttum) ağırlıklı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waaagh! Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Açıkçası tarafsız dağıtılır diye düşünüyorum.Çünkü herkes aynı tarafta oynamak zorunda değil ve zaten burası genel bir bilgi sitesi gibi birşey.Ben tarafsızlık konusundada patiye güveniyorum.Hepinize kolay gelsin en yakın zamanda siteyi bekliyoruz.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu site açılırsa Order/Destruction gibi bir olayı olmayacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Evet, warhammer portalı yani niye taraflı olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 olmasınıda istemem zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Acılırsa iyi olacak rakipsiz neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 acaba yeniden açılması için birşeyler yapılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 404 - Not Found Hatası alıyorum ben ne zaman denesem..... Sorun bende midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aman allahım :D NOLAMAZ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 site kapalı şuan o hatayı alman normal ve 2-3 sayfadır sitenin kapalı olduğundan bahsediliyor... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu patinin normal hali. Alışın artık. 1-2 senede açılmaz orası :P Önceki sayfada açıklama yapılmış fakat, bunca zaman kapalı kalmasına bahane olmamalı diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Guru baya meşgul şu sıralar sanırım, haksızlık etmeyin adam uğraştı didindi site yaptı, illa açıcaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tekrar yayinda ama sorunu butun cabalarimiza ragmen bulamadik, bazi onlemler aldik, ama kor atisi oldu biraz.. su an acik tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar