Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Lady bu

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Xhunarion said:
Çokakıllıadam said:
O çift benim ülkemi temsil ediyor. Bende onlardan utanıyorum, tepkimide dile getiririm istediğim gibi. Kafasına vurarım.

Temsil edenler müslüman, siyaset laik olmalı. Ha laiklik=müslüman değil diye algılanıyor son dönemde, hoş.

İslamda hatları gayet bellidir, domuz eti ve domuz eti pişirilen kap kacaktan birşey yenmez. Sen müslüman bir kadının hassasiyetinden utanıyorsan ben de senden utanıyorum.

Ben de diyorum ki;
Sarayı (saray derken,cumhurbaşkanının yaşadığı yer işte) tamamen baştan yenileyen ve bilmem kaç dolar masraf yaparak müslümanlıkta gayet günah olan tutumsuzluk,müsriflik yapan kadın değil mi bu? (bu aklıma gelen örnek, daha bi ton şey var)

Şov yapıyor işte, birileri desin ki bu kadın müslüman ve belli bir hassasiyete sahip. Hop, artı puan.
Muhaliflerde bişey diyecek olursa yine din hassasiyetine önem veren 'masum'lar bu sefer bu kesimi dinsizlikle suçlar. Artı puan yine bunların hanesine..

Diğer söz konusu şey de, eğer hassassan gider kulağına söylersin kardeşim şefin, organizatörün. Sanmıyorum ki orda bir magazin muhabiri olcakta şef,garson vs. ile tek tek konuşup zat-ı muhteremin ne dediklerini araştıracak.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
böle şeyler görünce, okıyınca walla sevmediğim halde sempatim artıyo bu adamlara.

çokakıllıadam 'ın açtıgı bi tane mantıklı topic varsa bende köke sürecek akıl yok o zaman abicim.

Zaten iktidara muhalif takılan insanların da en büyük sorunu bu.
Hoşa gitmeyen bir şey olageldiğinde direkt tırnak çıkarıp sırtını kabartan kedilere dönüşülüyor, şuur kaybı yaşanıyor.

Adam gibi anlatacaksın, fikrini açıklayacaksın, bu böyle böyle bunun böyle olması da şöyle böyle. Konuşacaksın adama, tamam dindarsın(öyleyse) ama böyle olmamalı bazı şeyler diye. O da anlayacak, anlamazsa da anlamasın.

Yok eğer, beynini akıtırım lan diye girişirsen, diğer adam da düşünecek bu mu şimdi cumhuriyetçi,laik diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh en azından bir uzlaşmacılık gördüm :)
Bu kadın benim umrumda değil gerçektende ama yaptığı şov amaçlıda olsa umursanmayacak dikkate alınmayacak hatta görgüsüzlüğüne bırakılması gereken birşey kesinlikle büyütülecek bir hareket değil.
Bizi rezil ediyor diye çıkışmayın ne rezilliklerimiz var yazmaya kalksak db yetmez.
Geliştirir först leydimiz kendisini abartmayın tamam :P
Sosyal ağlarda paylaş

dini inancı konusunda bir sorun olmayabilir sonuçta herkes fikren ve vicdanen tamamen hürdür.

ancak sen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın eşiysen ve 'First Lady' diye anılıyorsan ülkenin görünümü ve buna benzer sebeplerden dolayı tavada domuz eti piştimi,bu bardakta rakı içildimi gibi hassas olarak gördüğün konuları önceden halledersin ve bunu mümkün olduğunca kamuoyuna belli etmemeye çalışırsın.İşte kopuş noktası burası.Bilerek ve isteyerek böyle kendilerince hassas gördükleri noktaları kamuoyuna çarpıtarak din satışı yapıyorlar ve halktan pay kapma peşindeler.Bundan önceki hükümetlerde şu anda devlet suçlusu olan Erbakan dışında böyle olaylar yaşanmamıştı.Herkes ne olduğunu biliyor ama nasıl anlaması gerektiği işine gelmiyor.

Tayyibe de yakışmayan bir kadın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

apache, olay hayrünisa gül hakkında =)

ayrıca adam cumhurbaşkanı olmuş zaten..karısı daha halkın gözüne girmeye niye çalışsın, neyin şovunu yapsın daha? yükselebileceği bi makam, alacağı bir oy falan kalmadı ki? bunu haber yapanların saçmalaması işte, hakkaten durduk yere polemik çıkarıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
apache, olay hayrünisa gül hakkında =)

ayrıca adam cumhurbaşkanı olmuş zaten..karısı daha halkın gözüne girmeye niye çalışsın, neyin şovunu yapsın daha? yükselebileceği bi makam, alacağı bir oy falan kalmadı ki? bunu haber yapanların saçmalaması işte, hakkaten durduk yere polemik çıkarıyolar.

valla şahsen abdullah&hayrünisa çiftini akp'den ayrı bir makam olarak hâla göremiyorum, göremem de pek.
Tabi cumhurbaşkanı sıfatının partisi,ideolojisi yoktur ama..
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer iyi niyetinden, inancının formalitelerinden dolayı böyle birşeye yönelseydi yollardı bi yardımcısını, durumu belirtirdi ayarlatırdı tavasını yemeğini.
Etrafta gazetecilerin olduğunu bile bile böyle birşey yapması resmen şovdur, ayrıca görgüsüzlüktür + saçmalığın daniskasıdır.

Açıkçası benim için sorun değil, isterse yerdeki parkeleri değiştirtsin keyfine göre, ama ülkemizi bu tipler temsil ediyo ya benim gıcık olduğum nokta burası.
Sosyal ağlarda paylaş

sanki daha önce haber olmadı bu tarz saçmalıklar şimdi sürpriz oldu yazık oldu kadıncağıza gibi konuşuyosunuz da,

herşey hassas durumda belirgin bi şekilde. patide bile kıyametler kopuyo en küçük şeyden. niye malzeme verirsin? dini olarak yıkanmış kaptan yemenin sakıncası yok ankara laila daki enstantane de açıklama yapmıştı dini otorite. rahatsız oluyosun? önceden ayarlama yapıcaksın. yada belli etmiyceksin ki ben simpsonlarda türk diyince kafası fesli, nargile içen insanlar görmeyeyim. embesil avrupalının/amerikalının aklına böyle bir iki imge yerleşince çıkmak bilmiyo zaten. sen hepten gözüne sokuyosun. yakışmıyo devlet yönetimine bu insanlar. tamamen bilinçaltımın etkisiyle konuşuyorum. bu insanların arasında büyüdüm. çevre aile bunlara yakındı işte. geçen dönemin meşhur kültür bakanı bizim akraba, bakan yaptılar diyince dumur olmuştum. belirgin bi iritasyon oluyo görsel olarak direk içerden bi göz olarak bakınca. yakışmıyolar o mevkiye. Biraz tanıyosam bu insanları eminim şov amacı yok bu işte. sadece yapı itibariyle o konumuyla uyum sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

yuh!

haber olan olay basit bir olay sadece. kişsel bir istektir ve kime ne sınıfına girmektedir..

amma esas gariplik burada olmuş. bakın; gidip mağara adamı gibi birilerinin kafasına vurup öldüremezsiniz bu ve benzeri içerikli söylemleriniz de kabul görmeyecektir..

yani hoşlanmadığınız kişilerin yaşam haklarını ellerinden alma istekleriniz hoş karşılanamaz, müsamaha gösterilemez. normal değil yahu!

bırakın bu konudaki kuralların açık ve net olmasını, herhangibir "insan" buna izin veremez..

kilitlenmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...