Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 haydar_dümen said: Ahah çok iyi olmuş bunların banlanması hakikatten biraz kafamızı dinliyecez Killer sende ona buna sataşmayı bırak velet kes lamer.git sevgilimle opüştük hamile kalırmı diyenlere akıl ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 noob 8-)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 balonlu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fistan daha öncede uçup geri gelmişti demi yanlışmı hatırlıyorum. dememki yine bişe yaptı bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sechil said: noxite said: sechil said: bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P Allahtan perma ban değil. Kumpirlere kalmaz ortalık. Tşk. ♠ kumpir benmiyim yani??? höng? hayır ama bu yeni bir piramidin başlangıcı olabilir. Sendika forevır sdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 delikanlı adamlardı yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 PassivE_KesH said: lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı. sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Peki sen neden her topic'de feyk gibi davranıp laf yapıyorsun ki? Üstüne alındığına göre feyk olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uzun süredir gününü patiyi f5leyerek geçiren salak birinin oda arkadaşı olarak günde trilyon kere bu insanların ismini duyduktan sonra yeter huleyn yapıp kayıt olmuş biri olamam yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 adam gibi mesaj atıp kurallara uyduktan sonra ne diyosanız diyin fakemiş. boo 5k dakikada trilyon tane mesaj attın her konuya tek mesaj atıp duruyon, sen fake değilsin de ben fakeim yani, eyw. fakesen adam gibi mesaj at bari öğlen banlanmaya mı kasıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit healer a laf yok. Silkerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit_Healer said: her konuya tek mesaj atıp duruyon her konuya çift msj mı atayım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ZUHAHAHA BANLANMIŞŞLAR kendini bilmezler hıh! HEPİMİZ FİSTANIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yok baboli ben diilim fistan felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ekmek ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ekmek felan yok abi ya, ben oyle kendi capinda adamin biriyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit_Healer said: uzun süredir gününü patiyi f5leyerek geçiren salak birinin oda arkadaşı olarak günde trilyon kere bu insanların ismini duyduktan sonra yeter huleyn yapıp kayıt olmuş biri olamam yani?o zaman senin arkadaşın biraz sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ne yani? Legbra falan banlandı mı şimdi? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 anümmm 8-) Hımm hakaret içerikli mesaj :s Nerede oldu acaba bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 said: Alıntı: PassivE_KesH lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı. sen kimsin . ben kimimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lan fistanın ne faydası olucak foruma hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 faydalanmasını bilene iyiki bişi söyledk tamam özür dilerm ztn ordaki fistan ve diğer arkadaşların size hiçbir faydası dokunmadı zaten seviyesizdiler yeni paticanlarla çiftleşip çiftleşip ürersiniz artık hadd gL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar