Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 haydar_dümen said: Ahah çok iyi olmuş bunların banlanması hakikatten biraz kafamızı dinliyecez Killer sende ona buna sataşmayı bırak velet kes lamer.git sevgilimle opüştük hamile kalırmı diyenlere akıl ver
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fistan daha öncede uçup geri gelmişti demi yanlışmı hatırlıyorum. dememki yine bişe yaptı bu seferde
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sechil said: noxite said: sechil said: bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P Allahtan perma ban değil. Kumpirlere kalmaz ortalık. Tşk. ♠ kumpir benmiyim yani??? höng? hayır ama bu yeni bir piramidin başlangıcı olabilir. Sendika forevır sdfasdfasdfasdf
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı.
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 PassivE_KesH said: lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı. sen kimsin
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Peki sen neden her topic'de feyk gibi davranıp laf yapıyorsun ki? Üstüne alındığına göre feyk olabilir misin?
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uzun süredir gününü patiyi f5leyerek geçiren salak birinin oda arkadaşı olarak günde trilyon kere bu insanların ismini duyduktan sonra yeter huleyn yapıp kayıt olmuş biri olamam yani?
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 adam gibi mesaj atıp kurallara uyduktan sonra ne diyosanız diyin fakemiş. boo 5k dakikada trilyon tane mesaj attın her konuya tek mesaj atıp duruyon, sen fake değilsin de ben fakeim yani, eyw. fakesen adam gibi mesaj at bari öğlen banlanmaya mı kasıyon?
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit_Healer said: her konuya tek mesaj atıp duruyon her konuya çift msj mı atayım ahaha
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ZUHAHAHA BANLANMIŞŞLAR kendini bilmezler hıh! HEPİMİZ FİSTANIZ
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ekmek felan yok abi ya, ben oyle kendi capinda adamin biriyim. :D
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Spirit_Healer said: uzun süredir gününü patiyi f5leyerek geçiren salak birinin oda arkadaşı olarak günde trilyon kere bu insanların ismini duyduktan sonra yeter huleyn yapıp kayıt olmuş biri olamam yani?o zaman senin arkadaşın biraz sorunlu.
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ne yani? Legbra falan banlandı mı şimdi? O.o
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 anümmm 8-) Hımm hakaret içerikli mesaj :s Nerede oldu acaba bu olay?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 said: Alıntı: PassivE_KesH lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =) fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması... pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı. sen kimsin . ben kimimki
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lan fistanın ne faydası olucak foruma hey allam
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 faydalanmasını bilene iyiki bişi söyledk tamam özür dilerm ztn ordaki fistan ve diğer arkadaşların size hiçbir faydası dokunmadı zaten seviyesizdiler yeni paticanlarla çiftleşip çiftleşip ürersiniz artık hadd gL.
Öne çıkan mesajlar