Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fistan,Adamınbiri,Thelegbra uçmuş o_O

venom

Öne çıkan mesajlar

sechil said:
noxite said:
sechil said:
bende diorumki patide bi rahatlama var adamınbiri ekmek fln ban'lanmışda ondanmış :) ii kafamızı dinleriz biraz yaaw :D:D:P

Allahtan perma ban değil.
Kumpirlere kalmaz ortalık.
Tşk.

kumpir benmiyim yani??? höng?

hayır ama bu yeni bir piramidin başlangıcı olabilir.

Sendika forevır sdfasdfasdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =)

fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması...

pati gittikçe gidiyor hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

PassivE_KesH said:
lan bu haydar ne dümen her topicte bundan bir tanemi var yoksa hepsi birinemi giriyor anlamadımki =)

fistan ın ve ordaki çoğu kişinin bu foruma yaptığı hedeleri faydaları sayarsak (ki inanarak söylüyorum herhangi bir prim flm almıyorum) ne sebeple olursa olsun baya bi uyarılmaları gerekiyor banlanmadan önce siz dururken hele onların banlanması...

sen kimsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alıntı:
PassivE_KesH

sen kimsin

. ben kimimki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...