Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlanıyorum :..(

Dev

Öne çıkan mesajlar

işte benim de olayım bu aslinda,
senin yanında ben de 2 gunluk velet kaliyorum
onune gelene 2 gunluk velet muamelesi yapanlara o lafim.

ayrica 2 3 dediğinin de 2 3 oldugu falan yok, az forumu takip edersen.

sana da satasmak gibin olmasin can lakin ama, bi insan var sinir yapip it ded diye banlaniyo bi insan var bildim bileli oyle takiliyo, "pipin düşer" geyigi yapiyo etc.

anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:
GEd said:
oha bi bok anlamadim 15 sayfa ne üzerine konuşuluor diye
ama okuuynca yazilanlari küfürlü mesaj atasim geldi

GEd said:
ahu
konuyu bastan okuyyordum thelegbranın bir mesaji var banı yemiş ama. biraz gereksiz olmuş o ban bence ama, ölsünler falan dedigi için ban herhalde. it bok falan sınırsız yazılıyor zaten.

ironi?
Sosyal ağlarda paylaş

edit = it dedi diye ban yemiş. ki küfür yasak, her türlüsü cezalandırılabilir haklı da olur.
onun dışında 2 günlük velet derken kimi kastettiğim aslında biliniyor. sen benim yanımda 2 günlük velet kalmıosun ama kendini öyle görüosan bilemem =(

bu arada, arkadaş arası muhabbette "lan it asdasd" demek var, bi de tanımadığı adamla tartışırken "it" demek var. görünüşte 2 si aynı, ama burada yargı dilbilgisine göre değil içeriğe göre verildiği için fark olabiliyor. bilmem anlatabildim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Ban Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin...
Mesajlarimiz Kulaktan Kulaga Yayılacaksa
Ve Ayarlarimiz Elden Ele Geçicekse
Ve Başkaları Triple Kill Sesleriyle
Savaş Ve Zafer Nagralarıyla
Banimizda Ağıt Yakacaklarsa
BAN HOŞGELDİ SEFA GELDİ
"Ernesto CHE Guevera"

Ideas are ban-proof.
Sosyal ağlarda paylaş

2 günlük veletle yıllardır burada olan adamın ayrıcalıgını anlamıs değilim. forum kuralları cercevesinde herkese aynı muamele yapılmıyorsa, bu forumda torpil vardır.

2 günlük velet neymiş ya. ben de yıllardır burdayım ama nedense eski oldugun için gotum havada davranmak aklıma gelmedi hiç. once biraz birbirine saygılı olacak insanlar. kingping'in yedigi kufurlere bakın bi. veteranlıgı mı kalmıs bu işin ayıp be.
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyecekti pyro? küfürleri yiyince aglayıp içine mi atacaktı lol. sana essolessek dediklerinde bile ne kadar sinirlendigini biliyorum. o.ç gibi bir küfürün sana edildiginde nasıl bir tepki verecegini hayal bile edemiyorum. o yuzden bos yere sucluları sucsuz gibi savunma burda.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ne diyecekti pyro? küfürleri yiyince aglayıp içine mi atacaktı lol. sana essolessek dediklerinde bile ne kadar sinirlendigini biliyorum. o.ç gibi bir küfürün sana edildiginde nasıl bir tepki verecegini hayal bile edemiyorum. o yuzden bos yere sucluları sucsuz gibi savunma burda.

Ben tepkimi orada anında veririm ki denk gelmişsindir. Ben tepki verecekse orada verseydi diyorum zaten. Benim takıldığım tek nokta bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...