dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 BonePART said: torpil war mi diyosunuz yane aaaaaaa yok onu biliyoz da, alalade olmasi can sikiyo anliyon mu? bi de boyle bayram tadinda olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dyna torpil mi yapmis nerde torpil fistan 2 hafta bannanmis ekmek 1 hafta dierleri sadece quote yaptiklarindan 2 gun bundan onceki czalarda boleydi quote icin dierleride gayet agir ceza almis bayram yapan devrims ehidi ilan eden biziz arkadaslari yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 torpil yok ki. yıllardır burada olan insanlar 2-3 aşırılık yaptı diye sınırsız ban yemeleri saçma bi kere. suç cezasız kalmamalı ki bunu kabul ediyoruz. ama 2 günlük veletler gelip bık bık etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 velet derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 işte benim de olayım bu aslinda, senin yanında ben de 2 gunluk velet kaliyorum onune gelene 2 gunluk velet muamelesi yapanlara o lafim. ayrica 2 3 dediğinin de 2 3 oldugu falan yok, az forumu takip edersen. sana da satasmak gibin olmasin can lakin ama, bi insan var sinir yapip it ded diye banlaniyo bi insan var bildim bileli oyle takiliyo, "pipin düşer" geyigi yapiyo etc. anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kim ki onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Goering said: GEd said: oha bi bok anlamadim 15 sayfa ne üzerine konuşuluor diye ama okuuynca yazilanlari küfürlü mesaj atasim geldi GEd said: ahu konuyu bastan okuyyordum thelegbranın bir mesaji var banı yemiş ama. biraz gereksiz olmuş o ban bence ama, ölsünler falan dedigi için ban herhalde. it bok falan sınırsız yazılıyor zaten. ironi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 edit = it dedi diye ban yemiş. ki küfür yasak, her türlüsü cezalandırılabilir haklı da olur. onun dışında 2 günlük velet derken kimi kastettiğim aslında biliniyor. sen benim yanımda 2 günlük velet kalmıosun ama kendini öyle görüosan bilemem =( bu arada, arkadaş arası muhabbette "lan it asdasd" demek var, bi de tanımadığı adamla tartışırken "it" demek var. görünüşte 2 si aynı, ama burada yargı dilbilgisine göre değil içeriğe göre verildiği için fark olabiliyor. bilmem anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dory said: sana da satasmak gibin olmasin can lakin ama, bi insan var sinir yapip it ded diye banlaniyo bi insan var bildim bileli oyle takiliyo, "pipin düşer" geyigi yapiyo etc. anlatabildim mi? Demesin sinir yapıp, bizde sinir yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 it dedi diye banlanmis, bence hakli bir ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dory kufurle hakaret ayri elerdir ben gunluk hayatimdada kufur eden bi insanim hatta terbiyesizce kizli ortamda bile gayet ederim ama hakaret farkli bisidir kisiye direk edersin onu hedeflersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 BonePART said: Ban Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin... Mesajlarimiz Kulaktan Kulaga Yayılacaksa Ve Ayarlarimiz Elden Ele Geçicekse Ve Başkaları Triple Kill Sesleriyle Savaş Ve Zafer Nagralarıyla Banimizda Ağıt Yakacaklarsa BAN HOŞGELDİ SEFA GELDİ "Ernesto CHE Guevera" Ideas are ban-proof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 görüşmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dünkü çocuklar falan diyerek aklınızca laf sokmazsanız sevinirim. ayrıca yıllardır burada bulunan bir insan dozunu fazla kaçırdıysa uzun süre banlanması da gayet mantıklı bir şey, ki öyle olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cinsel tercihleri farklı diye insanların banlanmasına karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cons, kim gay banlananlar arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 neredeyse hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tesekkurler, vay ibneler. iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 2 günlük veletle yıllardır burada olan adamın ayrıcalıgını anlamıs değilim. forum kuralları cercevesinde herkese aynı muamele yapılmıyorsa, bu forumda torpil vardır. 2 günlük velet neymiş ya. ben de yıllardır burdayım ama nedense eski oldugun için gotum havada davranmak aklıma gelmedi hiç. once biraz birbirine saygılı olacak insanlar. kingping'in yedigi kufurlere bakın bi. veteranlıgı mı kalmıs bu işin ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 O küfürleri yedikten sonra "ahaha" diyip sonra da logları koyup başka demekte birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 haketmis ama sanki? (:D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benim olayla bir ilgim yok, şahsi düşüncemdir sadece. kendini velet olarak gören veya there is no velet diyenlerin de kendi şahsi fikridir, bana hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ne diyecekti pyro? küfürleri yiyince aglayıp içine mi atacaktı lol. sana essolessek dediklerinde bile ne kadar sinirlendigini biliyorum. o.ç gibi bir küfürün sana edildiginde nasıl bir tepki verecegini hayal bile edemiyorum. o yuzden bos yere sucluları sucsuz gibi savunma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kim etmis ole hayvan gibi kufur be ana baci karistirilir mi lan en kutsal deerimiz analarimiz ayaklari altinda cennet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 toggie said: ne diyecekti pyro? küfürleri yiyince aglayıp içine mi atacaktı lol. sana essolessek dediklerinde bile ne kadar sinirlendigini biliyorum. o.ç gibi bir küfürün sana edildiginde nasıl bir tepki verecegini hayal bile edemiyorum. o yuzden bos yere sucluları sucsuz gibi savunma burda. Ben tepkimi orada anında veririm ki denk gelmişsindir. Ben tepki verecekse orada verseydi diyorum zaten. Benim takıldığım tek nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar