Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL:Ç.Rizespor - Galatasaray

Luinir

Öne çıkan mesajlar

nukbasliklikiz said:
nonda çok iyi futbolcu.

rize nin küme düşmesi gerektiğini düşünüyorum artık. başarısız bi takımmış zira. nonda'nın hiç bi golünü beğenmedim ben şahsım adına. rize kalecisiyle defansı nondaya hattrick armağan etmiş resmen yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

rizenin kaleci berbat o doğru ama bugün iyi oynadık kornerleri sene başından beri ilk defa arda hasan yada sabri kullanmayınca barışla volkan iyi ortalar kestiler kornerler tehlikeli oldu nondayı zaten beğeniyorum güçlü oyuncu kontrol ediyo yürüyo vuruyo memo topal kötüydü bugün oraya adam şart
Sosyal ağlarda paylaş

Tam 1 ay sürüyor.
Kadro çok eksik,Kalli'de biraz dengesiz olduğundan herkes oynayabiliyor.Ama Linderoth-Ayhan-Lincoln-Arda orta dörtlüsü bir sağlam ve formlu olsa,şu an ilk yarıdaki aptal puan kayıpları olmayacak,açık farkla ikinci yarıya girecektik.Resmen ilk yarıdaki kayıplarla şampiyonluk gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

bouzid kendi ülkesinde ümit milli takımının kaptanıydı şuan da milli takımlarının oyuncusu oldukça genç ve iyi bir fiziğe sahip defans oyuncuları bu yaşlarda çok verimli olmaz zaten genelde, bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilmemesi gerekiyor bence sonuçta bir futbolcunun iyi olması için illa dünya kadar para verilmesi gerekmiyor ...
servet de fenerbahçedeyken çok fazla hata yapıyordu gs ye gittikten sonra da sık sık çok bariz hatalar yaptı ama şuan son derece formda ve milli takımın da değişilmez oyuncusu oldu biraz sabır lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...