aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Turkcell Süper Lig 18. Hafta Konya - Beşiktaş 12.01.08 saat: 15.00 bjk zorlanır ama maçı alır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 KOnya diilde zemin zorlar gibi geliyo bana.yoksa form yakalamış bi beşiktaşı durdurmak baya güç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Arkadaşlar ben kendi takımım içinde diyorum artık zemin falan hikaye ya oynayan çıkar oynar eğer oynamak istiyorsa. Yok zemin şöle zemin böle diye bir mazeret şekli yok sende zemini de hesaba katarak bir taktik yaparsın misal tek top oynamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 rakip takım farklı zeminde oynayacak sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bide o var hakikaten ya zemin kötü o kötü bu kötü ulan avrupada en sağlam stadlar en iyi zeminlerde oynuyorlarda ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Zemin falan hikaye diil arkadaşım kusura bakma hayatında hiç futbol oynamadıysan etkisi pek anlamazsın bu da doğaldır, en önemli etkilerdendir zemin, keza buna göre kramponlar seçilir riskler düşürülmeye falan filan çalışılır , binbir önlem alınır, hafif buzlanma bile olsa çimde oyunu yüksek oranda etkiler, zeminde güzel futbolu engellemek için bal gibi mazerettir, alttan ısıtmalı stadlarımız olmadığı sürecede bu etki aynen devam eder. @jedi, Ben zemin sadece beşiktaşı etkiliycek gibi bişey mi söylemişimde " sanki konya farklı zeminde oynuycak demişsin", ben beşiktaşlı olduğumdan dolayı, beşiktaşı asıl etkiliycek faktörü bu maçta zemin olarak görüyorum mevsimden dolayı , eğer yeterince maç izlediyseniz, spikerlerin tvlerde "kötü zemin güzel futbola izin vermedi" keza peşinden spor yazarlarının yazılarında yeterince bahsettiğini görürsünüz.enazından bi fikir verir diye yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 DoubleW said: Zemin falan hikaye diil arkadaşım kusura bakma hayatında hiç futbol oynamadıysan etkisi pek anlamazsın bu da doğaldır, en önemli etkilerdendir zemin, keza buna göre kramponlar seçilir riskler düşürülmeye falan filan çalışılır , binbir önlem alınır, hafif buzlanma bile olsa çimde oyunu yüksek oranda etkiler, zeminde güzel futbolu engellemek için bal gibi mazerettir, alttan ısıtmalı stadlarımız olmadığı sürecede bu etki aynen devam eder. ahahahah bana mı diyorsun ben beşiktaş'ın eski kalecisiyim o yüzden bana anlatma sen hiç hayatında toprak sahanın çamur halinde top oynadın mı? Ya da şöle sorayaım sen hiç stadyumda top oynadın mı? Bunca takım o zeminde çıkıp takır takır oynuyorsa oynamak isteyen oynar abi.İtalya liginde çok çok kötü zeminli stadlar var ama ben adamalrın maçtan önce ya da sonra zemin kötüydü ya da zemin bizi çok etkiledi diye ben bir açıklama duymadım. Hani varsa öle bi açıklama koy önüme afedersin ama beni göt et bende susayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 beşiktaş'ın eski kalecisi biraz iddialı bi ibare olmuş. a takım kalecisiymişsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Hocam ben inönü de hazırlık maçı oynadım sağanak yağmur altında fark etmiyor karşımızda oyanayan takım babalar gibi oynadı vallahi benim takımım da öle. Eğer içinde oynama isteği ve zevki varsa çıkıp çatır çatır oynuyorsun mumu çok ciddi sölüyorum. Bak ben Fenerbahçe'liyim benim takımım içinde böle bi yorum olsa aynı tepkiyi veririm.Yani Beşiktaş'a has birşey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LucifeL said: DoubleW said: Zemin falan hikaye diil arkadaşım kusura bakma hayatında hiç futbol oynamadıysan etkisi pek anlamazsın bu da doğaldır, en önemli etkilerdendir zemin, keza buna göre kramponlar seçilir riskler düşürülmeye falan filan çalışılır , binbir önlem alınır, hafif buzlanma bile olsa çimde oyunu yüksek oranda etkiler, zeminde güzel futbolu engellemek için bal gibi mazerettir, alttan ısıtmalı stadlarımız olmadığı sürecede bu etki aynen devam eder. ahahahah bana mı diyorsun ben beşiktaş'ın eski kalecisiyim o yüzden bana anlatma sen hiç hayatında toprak sahanın çamur halinde top oynadın mı? Ya da şöle sorayaım sen hiç stadyumda top oynadın mı? Bunca takım o zeminde çıkıp takır takır oynuyorsa oynamak isteyen oynar abi.İtalya liginde çok çok kötü zeminli stadlar var ama ben adamalrın maçtan önce ya da sonra zemin kötüydü ya da zemin bizi çok etkiledi diye ben bir açıklama duymadım. Hani varsa öle bi açıklama koy önüme afedersin ama beni göt et bende susayım. olay kim daha legende dönmesin diye şurda oynadım burda oynadım diye yazmak istemiyorum eğer ille de bilmek istersen öm den seneden seneye nerde oynadım ne ettim çamur saha görmüşmüyüm görmemişmiyim yazarım.italya ligi şöyle böyle pek ilgilenmiyorum, konu konya-beşiktaş maçı, özellikle maçın konyada olmasından ve mevsimden dolayı zemin iyi olmayabilir buzlanma vs etkiler, futbolu son derece önemli bi oranda etkiler ve çamur zeminde oynamışsan etkisini en iyi bilenlerden biri olmalısın. ayrıca konyayı beşiktaşa, beşiktaşın yükselen perdormansından dolayı şuanda ciddi rakip görmüyorum sebebi konyanın kötü takım oluşundan diil tabi ki beşiktaşa son derece güvenmem..ben yine de ısrarla tekrarlamaktayım şunu, spikerlerin maç anlatımında, teknik direktörlerin maçtan sonraki ropörtajlarında , spor yazarlarının yazılarında , eğer zemin kötü ise, "kötü zemin iyi futbola imkan vermedi" tarzı açıklamalarını yeterince gördüğünü fakat hatırlamadığını düşünmekteyim, çünkü çok sık yapılan bişey, sanırım futbolu bizim kadar anlıyolar onlarda ki bu konulardan bahsediyolar, yine de fikrini değiştiremiyosam daha fazla tartışmanın anlamı yok diyorum..yazdığım yazının amacınında sapmasını istemediğimden şunu ekliyim ben, tek engel zemin diil keza maç zamanı güzelde olabilir..Form grafiği yüksek bazı şeyleri değiştirerek 2. yarıya başlayan beşiktaş için konya maçı rahat geçeceğini umuyorum kendi görüşümdür!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2 Takimi nasil farkli sekilde etkileyecegini soyle aciklayabiliriz sanirim .. Besiktas Konya'ya kazanmak icin gelecektir. Konya da puan icin oynayacaktir. Besiktas'in kazanmak icin ayaginda daha fazla top tutmasi gerekecektir ve bozuk olan zemin de ayaginda top tutmasi gereken takimi daha cok bozacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 konya galibiyet için oynarsa bjk çok rahat maçı söker alır.ama kapanırsa bjknin işi çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 abi zemin kötüyse ne yapıp edip topu ileriye göndereceksin [savunmadan paldır küldür vuracaksın demiyorum her zemine göre taktik vardır düzgün pas yapacaksın düzgün derken doğrusal değil zemine uygun] ondan sonra da şut çekeceksin zemin sana kötüyse kaleciye 10kat kötü uzaktan şut çekip kalecinin hata yapmasını bekleyeceksin. +karşı taraf da sana aynı şeyi yapmaya çalışacaktır o zaman senin defansın da uzaktan şut çektirmemeye çalışacak. nacizane benim bildiğim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 beşiktaş farka gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 zemin kotuyse her iki takim icinde ayni dezavantaji yaratmaz bi kere konya o kotu zemine alisiktir.adamlarin stadi besiktas yener heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 zemin kötüyse bu bjk yi tabiiki olumsuz etkiler konyanın kendi stadı en azından adamlar alışık oraya ayrıyetten kötü zeminde büyük takımlardaki daha kalite topçular nası istedikleri hareketleri yapabilicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geçen seneki sivas-bjk maçını hatırlıorm da zeminin kazanmak için oynayan takımları nsl etkilediğini o maçta çok ii görmüştük.son dk.da ibrahim akının golüyle 1-0 bitmişti hatta son saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dk 14 sedat 1-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 way be konya bulmuş golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Lucifel sen hani uzağı göremiyordun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sedat gz 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lan holosko dedik beşiktaşa bastık. yakma bizi holosko at golünü ikinci yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gol 49' i. toraman 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ne varsa eski toprakta var işte. koçum toraman kafayla atmıştır yine. nası attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 püh 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar