Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Heimdall said: Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez slm imece usulü ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez sistem yattı kaanın mesaj kaydı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Lancelion said: Heimdall said: Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez slm imece usulü ftw. quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu quote sistemi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kaanin adini alma agzina kermit said: elaidi said: Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez sistem yattı kaanın mesaj kaydı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 pwnbot said: kaanin adini alma agzina kermit said: elaidi said: Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez sistem yattı kaanın mesaj kaydı ahahah niye dayı zorunamı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Emaleth said: 6) Quote (Alıntılama) yaparken dikkat edilesi kurallarımız burada var, ama kısaca söylemek gerekirse: hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz ve bir alıntı yapacaksak, sadece cevap vereceğimiz ya da ilgili konuşacağımız bölümü quote parantezine alıyoruz... Bu kadar basit... o kadar basit değilmiş; bazılarımızın eğlence anlayışı gerçekten acınası durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gerginliğe gerek yok burası eğlence bölümü,kilitlenmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. kişisel mevzularıda forumlara yansıtmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 HELAL APACHE! FAHRİ SENDİKA DOKTORASI KAZANDIN! GRATZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 geçen senelerde toplu ban olmuştu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 forum ağalarına dokunan olmaz merak etme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 toplu banı yiyenler arasında bende varım o ara haklı bişey için yemiştik biz twlerin kafasına göre davranışları + diktatörlük iddaalarına karşıydık. ama bu seferki ap ayrı bi saçmalık hiçbişey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 toplu ban quote olayını dio semih,sizin ki daha farklı deil miydi? ayrıca cüce +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 quote dan da giden oldu baya da o bizden bağımsız :p olsun ufaktan biz eskilere dokunduralım :d haklı davamıza az kaldı kedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Cuce said: forum ağalarına dokunan olmaz merak etme sen alıntı yapacaksan böyle yapacaksın. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Apache said: kişisel mevzularıda forumlara yansıtmayın pls. helal be, yuru ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Forumlarda konuştuğum yok lakin bak toplu ban dedin direk çekti. Mutlaka yani, toplu banlarda arada patlamak gibi bir hobim var.Değilmi kaan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ne banı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 harbi balonlu üye olsa da eski üye de olsa böyle bir durum banlanmayı gerektirmez. ama rahatsız eden bu değil zaten, rahatsız eden yeni bir üye bu yüzden banlansa/konusu kitlense kimsenin gıkı çıkmaz. yani faşistliği protesto kılıfına sokulmuş elitizm ve gruplaşma burda rahatsız eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Merhaba. (Olur da olaylar büyür, efsane olur topic, benim de mesajım bulunsun dedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 forum magandaları:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yer kapmak lazım şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Spidee said: Merhaba. (Olur da olaylar büyür, efsane olur topic, benim de mesajım bulunsun dedim.)efsanesin spideeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nolmuş bura O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 uzaylılar piramitleri nasıl yapmış onu araştırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sex varsa geliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar