Bassist Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben 2 tane lvl 70 imi sildim bundan 2.5 ay önce oyunu bırakabilmek için.ertesi gün arkadaşlar kıyamadılar geri aldılar charları bende onlara hediye ettim.Yani tek sen değilsin charını silen bence çok güzel bir karar vermişsin tebrikler.Charları silmedikten sonra hep aklının bir köşesinde kalıyor insanın şimdi wow oynasaydım şöyle yapardım vs şeklinde.Çok canın sıkılırsa bitane twink yap makarasına girer oynarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 O karakteri geri almak 3dk. Page atıp i want my mage back dediginde anında geri veriyolar.. güzelce başka realm e migrate etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 oyunu bıracaksan karakterin adını değiştirip sat bence. o kadar emeğe karşılık üç beş para al, ihtiyacın yoksa parayı mehmetçik vakfına bağışla :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ulan sana ne desem bilmiorum gerçi 2 gündür yeteri kadar sövdüm sanırım. Gerçi ikna ettim an itibariyle şu charı geri alalım diosun bana eyw onuda yapacaz ama bidaha böle elin iki tane kıçı bağlı bebesine kendini ezdirirsen ben gelir silerim o charı. Bide açmış msn den bak ben naptım diye resim gönderio ben orda RoS kesiorum. Öldüm bide senin ss lerine bakacam diye zaten 4g borcun var -.- Neyse yazacaz onlara Balls of Steel Kapuska FTW diye merak etme... (kızdım sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 iki nefes alıp arkadaşlarınla kızdığın konuyu konuşsaydın, eminim sinirin geçerdi. Silmeden de oyuna dönüp başka guilde girer veya öyle dolanırdın. Geri alıp arada bir gir. sonra sakinleşip yoluna devam edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 öncelikle kendinde hata aramalısın biraz. bir mage hakkaten nasıl ölür o fightta anlamıyorum. slow fall var blink var tear of goddess var hadi hiç biri fayda etmedi ice cube ' e gir. diyorsun ki ben gergindim ders notları için tartıştım adamlarla falan e o adamlar da gerginmiş bunu en iyi senin anlaman lazım.. sana 2 tavsiyem olucak tekrar oynamaya karar verirsen trinketlar icin 2 tus ata. mesela benim f ve t. t de tear oluyor archi fightta. f de ise medallion. " tusunda ise ice cube. bir daha boyle problemler olmaz. 2. tavsiyem migrate et kendini bitirmişsin o serverda. tekrar o guilde girmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 good riddance less gnomes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sat karakteri yerine konsol al :D. Ben öyle yaptım çok memnunum vallahi. WOTLK geince belki casual baştan başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ne konsolu abi şaka mı yapıyosun? bende ps2 vardı wow çıktığından beri elimi sürmedim . hani konsol u wow dan üstün tutucaksan kusura bakma ama wow da iron forge da kanalın ucundan diger ucuna zıplamaktan başka bişey yapmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Herkesin zevki kendinei, kimi zenci sever kimi sarışın, kimi PC sever kimi PS3. Yargılamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 geffen said: ne konsolu abi şaka mı yapıyosun? bende ps2 vardı wow çıktığından beri elimi sürmedim . hani konsol u wow dan üstün tutucaksan kusura bakma ama wow da iron forge da kanalın ucundan diger ucuna zıplamaktan başka bişey yapmamışsın. Ya cidden kusura bakma, aptal mısın? Sen daha bokunu çomaklarken ben, main tanklık yapıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sen hakkaten ps3 ile oyna tek başına mümkünse insan arasına da çıkma tek başına takıl hep. direkt kızıp aptal , bokunu çomaklamak gibi laflar etmeye başlıyorsun.. herhangi bir konsolu wow dan üstün tutabilmek için wow da iron forge da kanalın bi ucundan bi ucuna atlamak gerekli sadece heralde. onu belirtmek istedim sen işe yaramaz bi oyuncuydun demedim. zevkler ve renkler tartışılmaz da demeyin bana adriana lima mı güzel yasemin yalçın mı herkes bilir heralde. bu arada wow u bırakıp ya kötü oyun ıvır zıvır diyen tayfaya da hastayım wow forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kapuska bişey sorcam sana dunemaulda tekel diye bi charın varmıydı druid eğer varsa Kahkahayı tanırsın belki. bundan 1.5 sene önceden falan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 geffen said: sen hakkaten ps3 ile oyna tek başına mümkünse insan arasına da çıkma tek başına takıl hep. direkt kızıp aptal , bokunu çomaklamak gibi laflar etmeye başlıyorsun.. herhangi bir konsolu wow dan üstün tutabilmek için wow da iron forge da kanalın bi ucundan bi ucuna atlamak gerekli sadece heralde. onu belirtmek istedim sen işe yaramaz bi oyuncuydun demedim. zevkler ve renkler tartışılmaz da demeyin bana adriana lima mı güzel yasemin yalçın mı herkes bilir heralde. bu arada wow u bırakıp ya kötü oyun ıvır zıvır diyen tayfaya da hastayım wow forumlarında. Yok senin cidden akıldan zorun var. Hani bir oyun ile konsol arasında böyle bir karşılaştırma ve boş gereksiz yorumlar yaptığına göre cidden aptal olman lazım. Hakaret olarak değil bilimsel olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ssj4songoku ve geffen, lütfen konuyu hijack etmeyin, bu başlık altındaki son uyarınız olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Edit: "geffen", söylememe rağmen hala laf sokma çabasından dolayı, WoW bölümleri için ilk uyarısını almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yörünge pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Calm down ladies =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 oha millet azıtmış. Konsol sahibi milyonlarca adam salak mı? Herkes WoW sevmek zorunda mı? (ben WoW cuyum Konsol sahibi değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bu Geffen harbi komik bi eleman.Arkadaş güzel cevap vermiş çomak vs diyerek.Wow oynamaktansa ps3 oynayan ve bundanda 10 kat zevk alan milyonlarca insan var.Herkez wowmu oynucak? Bu arada evet wow kötü oyun bende bıraktım wowu gayette laf sölüyorum varmı itirazın??Senin gibi düşünen insanlar yüzünden wow şu anki rezalet haline büründü.Blizzardın oyunu her batırışında ''Yaşa Blizz ne yapsa doğrudur'' dediniz dediniz böyle oldu sonumuz..Şu an forumlarda illidian tanklayan mt nin vengeful shield kullanması ve bunun ne biçim pvp pve ayrımı olduğu söyleniyor oyun bu hale geldi yani sevgili imba pro player...Eleştiriler yapıcı olduğu sürece kaliteyi artırır senin o wowu bırakıp wow kötü oyun diyen adamların %98i sistemi eleştiriyor düzelmesi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bassist senin "wow kötü oyun" lafına katılamıcam malesef dostum =) çünkü wow kötü kavramından çıkalı epeyce bir zaman oldu keza piyasada şuan senin tabirinle kötü bir mmorpg bile yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi nasıl desem kusura bakma ama şuan senden nefret ediyorum. acaip wow çektirdin canımı keşke silmeseydin karakteri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 WoW'un eksikleri var ve eleştiriyoruz ama bu WoW kötü oyun demek değildir. Demokrasi mesela kötüdür o zaman eksikleri var veya Laetita Casta'nın azcık boyu eksik çirkin mi diyelim ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 wow ile konsolu karsılastırmak ne alakadır ben onu anlamadım. boyle ottan bi sebepten tartısmayın bos yere arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 İkiside tamamen farklı aslında karşılaştırmak hata zaten :P Misal ben Pes de çok seviyorum PES oynicağım zaman PS de wow oynicağım zaman PC ye geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar