kenzap Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hintli otomotiv devi Tata Motor'un 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak ürettiği Tata Nano, bugün ilk kez basının karşısında çıktı. 624 cm3'lük minik bir motora sahip "Nano" adlı otomobil, bu yıl 100 bin rupiye (2500 dolar) piyasaya sürülecek. Temel versiyonunda klima, takviyeli direksiyon ve elektrikli cam gibi özellikler bulunmayan araç, 105 kilometre hıza ulaşabiliyor. Tata Nano, küçük görüntüsüne karşın içerisine beş kişi alabiliyor. ancak binenlerin biraz sıkışması gerekiyor... Yeni Delhi'de yapılan tanıtma töreninde konuşan Tata Yönetim Kurulu Başkanı Ratan Tata, bu otomobilin üretilmesini, aya ilk seyahat veya Wright kardeşlerin ilk uçuşu kadar önemli olarak nitelendirdi. Otomobilin hava kirliliğini artıracağı iddialarını da reddeden Tata, otomobili "herkesin alabileceği güvenli ürün" olarak tanımladı. Nano'nun, dünyada ucuz otomobil piyasasında rekabeti artıracağı tahmin ediliyor. Kaynak fiyasko olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Selam, TV 70km/h demişti max hıza. Ayrıca 20km/lt tüketim değeri verilmiş ki yuhh dedim! Motora bak, tüketime bak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lt/km mi o yoksa km/lt mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tata bıraksın bu işleri kamyon üretmeye devam etsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yorumu okudunuz mu :) taus sarus said: NE ÇARPIŞMA TESTİ KARDEŞİM.BU ARAÇLARIN BİR KAMYON TEKERLİK İŞLERİ VAR. KAMYON TEKERİ ALTINDAN ARABA HURDASI TOPLAYACAĞIZ. YAZIK BU ARAÇLARI 5. SÜNYA ÜLKELERİNE KAKALIYORLAR, AVRUPA VE ABD ASLA KABUL ETMEZ BU HURDA YIĞINLARINI. CANINI SEVEN BU ARAÇDAN KAÇSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bisiklet yolunda kullanılabilsin o zaman olur. yoksa zaten kim kullanır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 1 km'de 20 litre yakmaz herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Selam, Mr_Hand said: lt/km mi o yoksa km/lt mi? 20km/lt aynı zamanda 5lt/100km demek değil midir? Bir nevi frekans yerine periyodu söylemiş oldum :) Olmamışsam bile herkesin içersinde ne diye aşağlıyorsun ki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ne aşaalaması ya kafam karıştı sadece bi an çokmuş gibi geldi o tüketim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eheh bisiklet yerine alinir :) tabi turkiyede vergilerle 6 bin dolar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lpg sistemi takılsa 5lt/100km 6lt/100 km olur (6*1580)/100 = 94 94ykr yakar kilometrede lpg ile euheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ya bizim ülkenin insanı çok fakir olmamasına rağmen afedersiniz boktan arabaya çok meraklı. Dacia, Samand gibi arabaları alıyorlar. Bunu da kapışırlar bakın görün. Samand denen arabanın geleceği söylentileri çıktığında o kadar çok google araması oldu ki ben istatistiklerden biliyorum, araba çok ucuz olmamasına rağmen millet peşinde. Aynı şekilde Mahindra denen dandik suvumsukamyonetlerde kapış kapış aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o motora neden 5 kişilik araba yaparsınız ki bayırda osuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hakkaten 624 ne yav. benim gibi 3 adam binsek yokuşta kalırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kingpin said: o motora neden 5 kişilik araba yaparsınız ki bayırda osuracak. Sanayide buna bisiklet pedalına bağlı manyetolu falan bi supercharger yaparız :D yokuş mokuş dinlemez. sadsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 o zaman pedalı çevirenler osurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 En ucuz otomobilde ne var, ne yok 1 adet sileceği var. Gösterge olarak sadece km saati ve benzin sayacı var. Radyo, klima, airbag, otomatik cam ve elektrikli direksiyonu yok. Motoru 35 beygir gücünde. 70 kilometre maksimum hız yapıyor. Tekerleklere güç aktarımı dişlilerle değil kayışla. Kaputun altında motor dışında, cam suyu haznesi ve akü var. Vitesi, diferansiyeli ve bagajı da yok. Kaportanın yarısı plastikten, yarısı alüminyumdan oluşuyor. butun ozellikleri bombada devir sayacinin hararet metrenin olmamasinin disliyle deil kayisla aktarmayla kadin corabini motora baglamak olayini getir getirmesiyle vitesi olmadan geri nasil gidecegi sorusuyla bagaji yok ne demekle baya entresan bir araj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hollandada yasaklanmis bilene hayirli olsun. guvenlik nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Selam, Bence çok güvenli. İlk kazada alüminyum tenekede konserve olursun. Kaza sonrası parça toparlamazlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 direk arabayla gömerler tabut masrafı olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bari biraz sirkeyle binelimde hiç değilse çıkardıklarında turşu niyetine değerlendirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 turkiyeye gelirse birde lpg çakarlar bunun arkasına al sana %100 kar eden taksi. Tarifeler ucuzlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben binmem. benim eve e5 ten gidiliyor. o taksi bununla e5 e çıkarsa istanbul şoförleri düşünüldüğünde çok yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 vergiler sebebi ile neden 10bin ytl ye burada satilacak onu anlamadim Nano türkiyede satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Eskiden BISler vardı onun yeni versiyonu işte. Üstü açık versiyonu bile çıkar yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar