pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Piclens'e hayran kaldım, o nasıl birşeydir öyle? Hayata bakışım değişti resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Firefox downloads: 579137807 oha lo hatta kolay okunması için 579.137.807 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 total bugüne kadar tüm indirilen firefoxların toplam downloadu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tüh ya sevinmiştim negzel herkeş indirmiş die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 PrudenT said: total bugüne kadar tüm indirilen firefoxların toplam downloadu o değil sanırım ya. haberlerde öyle geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yanlış geçiyor demek ki http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ 8 milyon küsürmüş download day'deki dl, yazıda öyle yazıyor. ff3 de 12 milyon kere indirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 (ff için) wot yükleyin. fake siteleri cidden ayırıyo. operaya özenip mi yapılmış bilmiorm ama, tab scope da güzel. colorful tabs da fena deil tab effects war sakın kurmayın kasış manyağı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya ben firefox için alarm gibi bişi bakıom ayarladığım saatte ötecek ya da görsel bi uyarı fln verecek bişi arıom plx add on plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Burax said: ya ben firefox için alarm gibi bişi bakıom ayarladığım saatte ötecek ya da görsel bi uyarı fln verecek bişi arıom plx add on plx reminderfox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ilk defa crash yedim firefoxta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 benim anam ağladı çalıştırcam diye. crash report spami yaptım mozillaya :P sildim bissürü şeyi sonra ff3 kurdum sonra çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben de herşeyi silip tekrardan kuracam. içime sinmemişti zaten kurarken ff 3rc3 üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yok ya yok, Opera gibisi yok arkadaş. FF2 kullandım o kadar süre sonunda bozuldu, kafayı yedi sayfaları falan açmamaya başladı bende Opera kurdum 1 sene kadar mutlu mesut kullandıktan sonra FF'e gideyim lan ben gene dedim gittim eh sonunda ne oldu FF ile o kadar süre geçiripte kullandıktan sonra arkadaşların tavsiyesi üzerine FF 3 Beta'yı kurmaya karar verdim ee siteleri gene açmamaya başladı bu meret. Ehh defol git ne sorunlu tarayıcıymışsın be arkadaş deyipte Operama geri döndüm. FF falan yalanmış geçte olsa anladım sizde bir gün anlayacaksınız bunu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sorun sende bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet hayatımda bi kere olsun bile karşılaşmadığım bir sorun o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu arada bişe okudum ne kadar doğru bilmiyom bilgisi olan varsa söylesin. gerekli ayarları yapılmış firefox, operadan daha hızlı imiş. bunu opera kullananlar bile doğruluyomuş. var mı öyle bişe sadece merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ff 1.5'ta öyleydi. şu an bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 e o zaman operacılar neden hızlıyız deyip duruyodu peki? neyse gecelim bunu.. ff3 te çok önemli bi açık bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oper said: bu arada bişe okudum ne kadar doğru bilmiyom bilgisi olan varsa söylesin. gerekli ayarları yapılmış firefox, operadan daha hızlı imiş. bunu opera kullananlar bile doğruluyomuş. var mı öyle bişe sadece merak ettim :) öyle birşey varsa söyleyin, biz de o ayarları yapıp firefox kullanalım. sonuçta hızlıdan daha hızlı, light'tan daha light varsa onu kullanmamak için bir sebep göremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hız meselesi değil. opera = *meeeh* Firefox = HELLYEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 firefox u hızlandırmanın yolları var. bi kaç ayarla gerçekten de çok yii sonuçlar elde ediliyor.. about:config ftw :) çok ince tweakler de yapılabiliyor bi kaç site vardı bunla ilgili hatta. http://www.tweakguides.com/Firefox_1.html bi de mozillanın bi sitesi vardı http://kb.mozillazine.org/Category:Preferences burda da neyin ne olduğunu iyice öğrenir ona göre kendi tweak ayarınızı çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hız derken neyin hızı? o kadar fazla değişken var ki bu konuda.. javascript yorumlama hızı, css derleme hızı, ilk açılıştaki hızı... bunları da -genel olarak- tweak ile hızlandırmanız pek olası değil. firefox'un config ayarlarıyla yaptığı, genelde request spam'e dayalı hızlandırma.. yani siteye daha fazla request göndererek, daha fazla download yapmakla ilgili. bunun da yan etkileri olabiliyor. sunucu sizin spam yaptığınızı düşünerek bağlantıyı koparabiliyor falan.. ama javascript'le "fazlasıyla yüzeysel" bir test yaptığımda, ff3 ile opera 9.5 arasındaki yorumlama hızı 5-10 ms oynuyordu. yani o kadar da farkedebileceğimiz cinsten değil (aynı testte ie7, rakiplerinin 900ms arkasından geliyordu). dolayısıyla bence asıl ön planda olan, browser'ın bilgisayara bindirdiği yük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bilgisayara bindirdiği yük derken? 128mb ramlik bi bilgisayara mı 2gb ramlik bi bilgisayara mı? günümüzde çoğu bilgisayar 1gb ram kullanıyor. (en az) ortada yük bindirme gibi bi durum yok yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nutella yerim said: dosya indirdikten sonra sizde de firefox tarafından virus kontrolu yapılıyo mu ? istersen yapılıyor istersen yapılmıyor.. about:config kısmına gir browser.download.manager.scanWhenDone bu anahtarın değerini 0 yaparsan tarama yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oper said: bilgisayara bindirdiği yük derken? 128mb ramlik bi bilgisayara mı 2gb ramlik bi bilgisayara mı? günümüzde çoğu bilgisayar 1gb ram kullanıyor. (en az) ortada yük bindirme gibi bi durum yok yani. :) hadi tamam, firefox çok iyi filan diyin ses çıkarmayalım da, cılkını çıkartıp "fayrfoss da ne lightmış canım, bilgisayara da hiç mi hiç yük bindirmiyor yahuu" demeyin. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar