Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Agalar ya ofof yükledim ama pişman oldum ya adreslerde o açıklamalar nedir ya onları bi kaldırmanın yolu yokmudur görsellikten çok uzak ve işkence ya
Mesaj tarihi:
Ooooooo çok güzel bir hız artışı var. Html javascript css rendering filan bayağı artmış. Cache sistemi geliştirilmiş farkedilir düzeyde. Yalnız birkaç eklentim kullanılamıyor şu an umarım onların da güncellemeleri erkenden çıkar da Firefox'un tadına doyulmaz :).
Mesaj tarihi:
yok forward - back muhabbeti benim eblek kullanmamdan kaynaklanıyo firefoxu, hallettim onu zaten. rich result da addresbarda bi adres yazarken google suggestions gibi hayvani arama olayları.
Mesaj tarihi:
richresults çılgınmış, tuttum. bir de yeni download penceresi fena değil, aramaya filan bile izin veriyor. hoş gerçi indirdiğim dosyaları klasörle özenle dizerim hep indirirken ama olmaması yerine olması daha iyi tabii.
Mesaj tarihi:
Oley bee indirdim iştee :) Muahahhaa

Richresults nerede oluyor? Normal adres çubuğuna pa yazdım mesela direk paticik falan çıktı ypurube belle şarkısı linki çıktı patrick levoie var diye pa geçiyo falan. Geçmişten mi buluyo yani o resultları?

Yoksa bambaşka birşey mi bu rich results olayı?
Mesaj tarihi:
eklentiler ve temalar kısmı güzel olmuş. zaten Rc sürümlerinde vardı ama belirtmek gerek. eklenti indirmek için eklentiler sayfasına gitmeden eklenti penceresinden arama yapıp kurum yapabiliyosunuz. hoş olmuş o .
Mesaj tarihi:
Fark göremeyen arkadaşlar içleri rahat etsin kesinlikle eskisinden daha hızlı. Özellikle çok kodlu uzun sayfalı siteleri gezerken sayfanın açılma hızından belli oluyor işlemciyi kastırmıyor. Hemde bene onlarca eklenti varken bile böyle. :)
  • Yeni Oluştur...