oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 indiriyorum.. umarım yalan çıkmaz bu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bu kez yalan deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 malesef yalan :D hakkında kısmına bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 abi kafam allak bullak oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Agalar ya ofof yükledim ama pişman oldum ya adreslerde o açıklamalar nedir ya onları bi kaldırmanın yolu yokmudur görsellikten çok uzak ve işkence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 indirdim şu an eskisinden çok farklı gözükmüyor görsel olarak ve sorun yok pek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 RC3'de sorunsuz çalıştı bende şimdiye kadar RC1'den beri Mozilla'nin bugzilla ve forum sistemi var orda yardımcı olurlar. son sürüm RC midir Final mi orası ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ooooooo çok güzel bir hız artışı var. Html javascript css rendering filan bayağı artmış. Cache sistemi geliştirilmiş farkedilir düzeyde. Yalnız birkaç eklentim kullanılamıyor şu an umarım onların da güncellemeleri erkenden çıkar da Firefox'un tadına doyulmaz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Peki bizim bu indirdiğimiz ff3 ve yarın yada öbürgün artık neyse mayıs tarihli olmayacak ff3 arasında bi fark olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 O değil de spreadfirefox.com açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ben de indiriyorum şu an. Yarın tekrar indirip rekora katkıda bulunacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hayati öneme sahip BBC haberlerim load etmiyor yeni firefoxta.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ya ben indiremedim ya ff2 çıkıyo hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 demin yükledim, fena gözükmüyor ama gözüme most visited linki dışında yeni birşey çarpmadı henüz. daha hızlı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aynen tek o gozume carpti benim hos karistirmadim henuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yalnız bu richresults mıdır nedir uyuz etti beni. kaldırmanın yolunu da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 richresult ney len ben de niye çıkmadı hani nirde? bi de forward back falan yok dedin bende var :S ne oluor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yok forward - back muhabbeti benim eblek kullanmamdan kaynaklanıyo firefoxu, hallettim onu zaten. rich result da addresbarda bi adres yazarken google suggestions gibi hayvani arama olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 richresults çılgınmış, tuttum. bir de yeni download penceresi fena değil, aramaya filan bile izin veriyor. hoş gerçi indirdiğim dosyaları klasörle özenle dizerim hep indirirken ama olmaması yerine olması daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Oley bee indirdim iştee :) Muahahhaa Richresults nerede oluyor? Normal adres çubuğuna pa yazdım mesela direk paticik falan çıktı ypurube belle şarkısı linki çıktı patrick levoie var diye pa geçiyo falan. Geçmişten mi buluyo yani o resultları? Yoksa bambaşka birşey mi bu rich results olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 şu adreslerde adreslerin üstündeki açıklamaları silmenin bi yolunu bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yalnız geçmişte a yazınca a geçen her site adresini, forum başlığını getirmesi tahlikeli olabiliyor :D Ayrıca kullandığım skin gitti uyumlu değilmiş ff3'e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yav ctrl + f5 yapıyorum ana sayfa ve control.php turuncu kaldı, gerisi yeşil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eklentiler ve temalar kısmı güzel olmuş. zaten Rc sürümlerinde vardı ama belirtmek gerek. eklenti indirmek için eklentiler sayfasına gitmeden eklenti penceresinden arama yapıp kurum yapabiliyosunuz. hoş olmuş o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Fark göremeyen arkadaşlar içleri rahat etsin kesinlikle eskisinden daha hızlı. Özellikle çok kodlu uzun sayfalı siteleri gezerken sayfanın açılma hızından belli oluyor işlemciyi kastırmıyor. Hemde bene onlarca eklenti varken bile böyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar