oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2008 sonunda da 3.1 sürümü gelcekmiş.. 2009 sonunda da firefox 4 geliyor.. bugün yeni bi açıklama yapmışlar adamlar. firefox 4 ün çekirdeği değişik olacakmış öncekilerden.. güzel haberler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Brigand said: Hemen çıkartsalar daha iyi olur, zaten eklentilerin büyük bir bölümünün 3.0'a uyumlu olması da en az 6 ay bulur. onu bekliyorlardır belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Safari bi kere kullanım açısından çok rahat bir browser yahu. Kasmıyor, çok güzel bi tasarımı var, kullanımı rahat, bookmarkslar vs efsane, sayfaları açtığındaki görsellik efsane, şahsen firefox'u ezer geçer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Brigand said: E yuh temmuza kadar bekletcekler ha... Hemen çıkartsalar daha iyi olur, zaten eklentilerin büyük bir bölümünün 3.0'a uyumlu olması da en az 6 ay bulur. aslında 2.0 eklentilerini 3.0'da çalıştırmak için bir hack bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben yüklediğimde bütün extensionlarım 3.0 ile uyumlu idi ayrıca hack ile(Olay extension dosyasını download ettikten sonra text editör ile açıp 2.0.* yazan yere 3.0.* yazmak kadar basit) yeni versiyonlarda eski extension kullanma işi sakat önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 güzel de hafif yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 safari iidir guzeldir varsa macin pek hızlıdır hatta en hızlıdır amma velakin bu ff3 gumbur gumburmus 14bın yenıleme gelıomus www.macdunyasi.com Hatta bide ff3 download gunu yapıolarmış mışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Suark said: safari iidir guzeldir mouse wheel actions gelene kadar, safari kötüdür. ff3ün rc1i çıktı artık heral o da tamamlandı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dı taym hes kam to şetır dis rekort til forevır 17 haziranda baslio.gozumuz aydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 opera 9.5 çıkmasından sonra hiç bi ilgim kalmadı ff'a.önceden 2. browser olarak kullanıyodum bazı siteler için.artık hiç gerek yok.operadan daha hızlı olacagını sanmıyorum.cunku daha hızlısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 17 Haziranmış Download Day. Bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 beklemedeyiz. herşey hız değildir bu arada ;) hatta slogan atalım :D kontrolsüz güç güç değildir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ya 17 haziran dediler geldi işte nerde bizim browserımız hrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bende Operadan çok memnunum. Eskide FF ile beraber kullanıyordum ama yenisini kurmadım bile FFnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 akşam 20:00 de başlıyor download vakti. e heryerin saati aynı değil sonuçta. gmt olayları falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 çıkmış diyolar lan koşuuuuun http://www.filehippo.com/download_firefox/ kaynak:shiftdelete.net edit: indirmeyin, RC sürümleri iniyormuş burdan. saat 20:00 yi bekleycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 heyecan yaptım ya çıkmış diyince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Türkiye saatiylen 20 demi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 noolur az ram yesin ya. noolur ram kullanımı şişmesin yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 valla benim de tek isteğim bu ama, Rc sürümlerinde şişme vardı, bunda da olacak diyorum ben. umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Olmaz bişey. Benim tek isteğim eklenti uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 firefox kötü abi, safari kullanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 arkadastan aldigim habere gore ff3 cikmis ve site cokmus. ilk gun down eden sayisi 1.500.000 olmasi bekleniyormus. siteye girebilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar