Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evine dön anne =/

kermit

Öne çıkan mesajlar

Ya hayır, bu kadar hassas olmaya gerek yok. Top demişiz, yumuşağından direk ayar. Protesto ediyoruz, sil. İnsanlar kıllanıyor tabi.

Yani bunu adminlere söyle demekle olmuyor, ben bu kadar katı görmedim hiçbir bölümde. Yani o çerçeve bu kadar dar değil, gereksiz bogmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

1.si "skrm ya" yazan bi posta "sekerim demek de sucmus" gibi basit bi savunma yapmakla zaten ortadaki mantalitenizi gosterdiniz.
bugun lidrieli 2. uyarisim, "aq abi ya" diye de bi post atmis.

diger bölümlerde ne oluyor nasil bi uygulama gidiyor bilmiyorum
ben yukar 6 tane birbirinden basit kural yazdim
iclerinde de diyor ki
kisaltmali da olsa küfür edilmeyecek.
o kurallari da kafamdan yazip direk asmadim
once moderasyon bölümünde tartistik konustuk falan.
cok boguk olduklarini düşünselerdi, bi insan cikip soylerdi.

ben kişiselde boyle konusmalar istemiyorum.

uzun süreli bi forum oldugu icin, cogu insan birbiri ile yakin. "top" dediginde, top deme arkadasina. gibi bi ince espri ile uyarilabilir ama "skrm" dediğinde, benden onu "kesin şekerim demek istiyor bu cocuk" (ki oyle olmadiğini da biliyoruz lütfen) diyip, goz ardi etmemi beklemeyin.

bu bölümde biraz sansüre gerek var, cünkü bunu yapmadigimizda orataya cikacak sonuclardan hic birimiz hoşlanmiycaz emin ol.

ayarın dozu kactiginda kitlenen topicden, küfür edilmis diye silinen posttan sikayet etmeyin lütfen.

elimde tahta cetvelle post okumuyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz oraya kıllanıp yazdık "skrm ya"ları. Top'a hafif de olsa ayar verilmesi garip, kimsenin çıkıp Top demeye uyarı vereceğini sanmıyorum. Böyle bir güç gösterisi yapılmasa herkesi kontrolü ve seviyesi mevcut aslında "skrm ya" yazmayacak. Zaten hiçbirimiz günlük mesajlarımızı küfür kısaltmalarıyle dolduran kullanıclar değiliz.

Diyeceğim budur.
Sosyal ağlarda paylaş

orda toptan once xaeninin silinmis bi "bneler" postu var.
ondan sonra da onun yaptigi "ama bana top dediler" geyigi ve benim de "top demeyin birbirinize" gibi devam ettirdigim bi durum.
kimse kimseye top dedi diye parmak sallamiyor, sacmalamayın yani.

ha evet az once lexiusun yaptigi gibi işin tadini kacirarak bişeyleri ima etme olayını geciyorum zaten, ben de gugildan gereken 3-5 fotografi iliştirmeyi iyi yapardim bi zamanlar forumda. ama buyudum işte lanet olsun. ugrasmam gereken daha ciddi sorunlarim, sinavim şuyum buyum var.

benim de diyecegim sudur ki,
direk tepki vermek icin verdiğiniz tepki mantiksizdir.
burda katliam yapmıyorum postlariniza,
simdiye kadar da icinde hakaret olmayan hiç bi postu silmedim, salak fakeler hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

"xunn aq =/" silinip son derece resmi bi uyarı gelince sinirleniyor insan, çocuk bahçesinde öğretmenden cetvel yemiş gibi oluyor evet.
Hoplayanmandaykende düzgün türkçe diye ağlarken leet leet yazılar yazılıyordu birileri tarafından, ne denirki buna..

aferim, kolay gelsin modluğunda.
Sosyal ağlarda paylaş

kullandigim dilin resmiyeti seni rahatsiz ettiyse kusura bakma, tanımıyorum etmiyorum kanka takilamam ve 2. defa aynı seyi ayni gün icinde tekrarliyorsun. bol smileyli bi mesaj bekliyodunsa hata olmus.

x ve y forumlarinda kimin nasil davrandigini, orda tartişalim, patideki olaylari da burda tartişalim.

modlugumla ilgili de, teşekkurler.

hala anlatmaya calişiyorum ki ortada bi "tarhta cetvel vakasi" yok. siz israrla ortaligi veleleye vermeye calişiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
arkadaslar atisirken daha sakin olmaya ozen gosterebilir misiniz?
arkanızı toplayan anne gibi post editlemekten icim cikti da.
teşekkurler ^^

Sen bunu dediğin zaman, moron olsa alınır. "Bneler"i silmene birşey diyen zaten yok. Ben "Dur hafiften ayarı vereyim alttan, ne acı ne tatlı." modunda beyanlardan haz edecek kimseyi tanımıyorum. Demiyoruz ki burada küfür savuralım, at koşturalım. Çek çek tartışma uzatmaya gerek yok, biz ifade ettik sıkıntıyı.

Top demeye ayar verilmez.

Edit:
said:
hala anlatmaya calişiyorum ki ortada bi "tarhta cetvel vakasi" yok. siz israrla ortaligi veleleye vermeye calişiyorsunuz.

İşi gücü bıraktık, modların kusurlarını arıyoruz. Bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığın dilin resmiyeti normal, hal ve tavırların komik.

rolyn says:
aciklama yapasim da yok
rolyn says:
kasasim da
rolyn says:
sikintiniz varsa, adminler falan
rolyn says:
bb

rolyn has left the conversation.
ne ki şimdi bu, değerli vaktimi çalıyosunuz tavırları falan. Uzaklaştırma almam problem değil. Konuşasımda yok açıkçası çelik ayna modunda takılacaksın çünkü.
Gereğinden fazla resmiyet olduğunun farkındasındır zaten, devlet dairesi değil burası..
neyse uzatmicam daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Bence bu tür meseleleri msnden özel mesajdan falan halletmek en iyisi. Sonuçta modumuz sizi sallamayan bir tavır sergilememiş adam yerine koymuş gayet neden zaman ayırıp neden sildiğini açıklamış vs Konuşulup anlaşılamayacak bir konu değildir

dory said:
...
ben de gugildan gereken 3-5 fotografi iliştirmeyi iyi yapardim bi zamanlar forumda. ama buyudum işte lanet olsun. ugrasmam gereken daha ciddi sorunlarim, sinavim şuyum buyum var.

...

crit
Sosyal ağlarda paylaş

iyice mahalle kavgasina dondu
Lidriel said:
msnden halledilmeye çalışıldı zaten
tavrı görünce vazgeçildi.

"aciklama yapasim da yok" mesajımın üstünde sizin "aciklama yapma, yazma oyle uzun uzun" diye, sacma sapan bi mesajınız vardi.

toplanıp chate alip, laflar hazirlayıp sonra "aciklama yapma" derseniz "yapasim yok, kasasim da" cevabını almaktan baska ne bekliyorsun.

hal ve tavirlarim da benim ilgi alanima giriyor, tesekkur ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sonuçta modumuz sizi sallamayan bir tavır sergilememiş adam yerine koymuş gayet neden zaman ayırıp neden sildiğini açıklamış

Hayır, msn'den arkadaşa davet ettirdik. Hala son derece cooluz, soğuğuz. Konu açılınca "Kasamam" denip ayrılabiliyor tabii ki, topic'te bahsedince self-defense modu, konusmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

msnde neler oldu bilmiyorum ama yine de 5 kişi tek kişinin üstüne giderse defans moduna geçer insan normaldir (ilk başta ılımlı yaklaşsa bile). Yani ben burda olaya karşılıklı iyi niyetle yaklaşıldığını sanmıyorum dolayısıyla karşılıklı hırlaşma olmuş gibi geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...