Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Biri bu sabah saat 9:30 suları accounta girip soulbound olan herşeyi bank ve gbank'e doldurmuş. Geri kalan bir dünya item'ı, merciless drake'i, mountlarımı, her haltı silmiş. Yanında alabileceği herşeyi ve 6k civarı goldu almış, üstüne lvl 39 rogue'umu silip gitmiş. Üstümdeki itemları ve arena takımlarını silmemiş, shadow labs farmlamış. GM'le konuştum, birkaç item sordu, çok yardımcı oldu, ve account'a lock vurdu, araştırma yapılacağını söyledi. Birkaç gün kitli kalacak dedi, sorum şu. Kaç gün bu "birkaç gün"? Ve herşeyi iade edebiliyorlar mı baglerdeki itemlara kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tüm soulbound itemlar geri geliyor enchantsız ve gemsiz olarak para ve boe itemları vermiyorlar sanırsam geçmiş olsun :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ohaaaa abiii nasıl oldu lan, nasıl hack yiyebilirsin ki sen? :/ geçmiş olsun ya, fena girmiş, alabileceğin herşeyi alabilirsin umarım en kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hacke sebebiyet verecek ne yuaptın son günlerde? Yani bilmedik adamdan dosya veya internet cafe falan gibi. Geçmiş olsun. Yanılmıyorsam enchantlar ve gemler hariç herşeyi geri veiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kimseye şifre vermem, gold satın almam. Nasıl oldu aklım kesinlikle almıyor. Kedince warrior kasan küçük kardeşim hariç şifre bilen yok. Ev harici biryerden kesinlikle girmem. En son ev harici pati adeks lan party'de girdim, ondan hemen sonra pass değiştirdim evde zaten. Ki aradan 3 ay falan geçmiş. Bilemiyorum ne yapıcam. Gold falan hikaye tabi ama, silinen itemlar falan koydu. En çok daha bu hafta maç yapmamıştım puan gelmez diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Aynısı bana oldu. Kardeşimden ve onun arkadaşlarından şüphelendim bende. Tam 5 gün sonra mail geldi. Yeni şifreniz diye account açıldı diye. Oyuna girdim GM'ler araştırma sürüyor dediler. 2-3 gün sonra GM dedi ki al sana itemler. Yalnız üzerindeki gemler enchantlar uçtu gitti. Birde bankadaki Madenler clothlar ve baya bir gold uçtu. Onlar sisteme girdi dedi vermedi. Sİlinen karakterleride veriyorlar ama onlarda aynı durumda. Bazı arkadaşlar paralarını da almışlar ama bana vermediler parayı ve madenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hayır anlamadığım geri zekalı neden lvl 39 rogue'u silsin? Utanmadan keybindingleri, spellerin yerlerini falan değiştirmiş. 5-6 tane lvl 70 BoE item düşürmüş falan. Ballı bir şerefsiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 silinen karakterleri geri veriyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kardeşinin arkadaşlarından şüphelen... s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Geçmiş olsun. Bence bir spyware taratması filan yap. Hatta yeni windows kur. Eğer spyware root'a girdiyse kolay kolay bulunmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kaç gn kapalı kalır, bilgisi olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Geçmiş olsun. 27 aralık gecesi maalesef benimde başima geldi. GM ile konuştuğuna göre Webform u kullanarak bazi bilgiler isteyecekler ama öncesinde mutlaka hacklenme nedenini bulup kurtulman lazim. Mail adresine zaten ilgili tavsiyeler içeren bir mail ulaşmiştir, Webform u doldurmadan once bilgisayarin temiz olduğuna emin ol yada temiz olduğunu düşündüğün bir bilgisayardan istenilen bilgileri eksiksiz olarak gönder ki gerekli araştirma ve account sahibi olduğunu ispat etmen inceleme aşamasına yardımcı olabilsin. Accountreview departmanı sadece hafta içi ve mesai saatleri içinde çalışıyor ve bu sıralar Account hack olaylarinda patlama var yani oyun içinde arkadaşlarımın başinada geldi. Benim hacklenme sebebim USB ye takilan taşınabilir bellek ile bulaşmış sadece online gaming hesaplarını hedef alan bir trojen, maalesef antivirüs uyari vermekte geçiktiği için Hesabımdaki toplam 5k nakit gold ve 5k değerinde matler uçtu. Satilabilen itemler vendorlanmiş satilamayan bir çok eşyada silinmiş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gecmiş olsun. itemların geri gelir ama para ve potion, elixir vs gider. ben de tırsmaya basladım simdi durduk yere hackleniyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 cok uzuldum basınıza bu tur seyler gelmesıne.umarım duzgun sekılde char larınıza kavusursunuz.emek sonucta ve zaman. yalnız birşeyi merak ediyorum neden satılamayan itemlari siliyorlar. acaba hackledikleri kişi durumu gorunce uğraşmayıp hiç peşimize düşmezmi diyorlar dicektim ama zaten peşine düşülen hırsız değilki,kendi charın sadece. yani sadece uyuzluk olsun diye mi yoksa bir amaç varmı bu silinme olayı için?sadece meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Çok geçmiş olsun bazı insalara gold verildiğinide duymuştum yada sallıyolar bılemıcem gm ine gore degısıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kesin bir yerde bir hata yapmışsın. 2.3.2 üzerine olduysa eğer bu olay, Update ettiğin addonlara bir bak. Biryerden keylogger yemiş olabilirsin. Hacklendiğini farkettikten sonra, bilgisayarını deep scan tarattın mı mesela? Eğer sadece evden giriyorum dersen, hack zamanı bağlanılan IP'yi isteyebilirsin sanırım Blizzard'dan, belki bir ipucu verir (Statik IP kullanmanın yararı mesela :p) Hatan olmadığını, bilgisayarının temiz olduğunu düşünüyorsan, dedikleri gibi kardeşine sorman lazım; başka yerde girmiş mi? Şifreyi paylaşmış mı, vs. WoW oynayan arkadaşı var mı? Sonuçta kardeşinin yaşını bilmiyorum ama, öyle veletlerin yaptığı bir işe benzemiyor sanki. Eğer kardeşinin oynadığını anlarlar ise, işin zor, ne olursa olsun (karın, kızın, kardeşin, vs.) Account Sharing olduğunu anladıklarında hiçbirşey bile geri vermeyebilirler, inşallah böyle olmaz. Yerinde olsam, bilgisayarımı taratır, addonları ve WTF klasörünü siler, fresh install çekerim. Hatta formatlarım. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İndirdigin bir addondan hack yemis olabilirsin. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Biri bu sabah saat 9:30 suları accounta girip soulbound olan herşeyi bank ve gbank'e doldurmuş. Geri kalan bir dünya item'ı, merciless drake'i, mountlarımı, her haltı silmiş. Yanında alabileceği herşeyi ve 6k civarı goldu almış, üstüne lvl 39 rogue'umu silip gitmiş. Üstümdeki itemları ve arena takımlarını silmemiş, shadow labs farmlamış. GM'le konuştum, birkaç item sordu, çok yardımcı oldu, ve account'a lock vurdu, araştırma yapılacağını söyledi. Birkaç gün kitli kalacak dedi, sorum şu. Kaç gün bu "birkaç gün"? Ve herşeyi iade edebiliyorlar mı baglerdeki itemlara kadar? Gecmi$ olsun , merak etme 1 hafta sonra her$eyini alirsin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ne bir haftası ya. Bri haftam yok benim. Salı günü verseler yeter, 10 maç yapayım arena puanı lazım. Mail geldi, doldurucam şimdi. Avast'ı yükledim, makinayı scanledim. Addonları update etmemiştim. Topu topu outfitter, flagRSP2, bongos2, titanbar ve proximo var. Eğer lock atacağını bilseydim 10 maç yapar öyle kitletirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Ne bir haftası ya. Bri haftam yok benim. Salı günü verseler yeter, 10 maç yapayım arena puanı lazım. Mail geldi, doldurucam şimdi. Avast'ı yükledim, makinayı scanledim. Addonları update etmemiştim. Topu topu outfitter, flagRSP2, bongos2, titanbar ve proximo var. Eğer lock atacağını bilseydim 10 maç yapar öyle kitletirdim. Yapicak bir$ey yok 1 haftada geliyor yada 6 gunde falan, $ahsen bana oyle gelmi$ti. Bilemeyecegim. Neyse gecmi$ olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Geçmiş olsun, 2 hafta arayla benim ve kız arkadaşımın accountları hacklenmişti. Daha 3 hafta oldu olmadı bir arkadaşında gitti account. 4 günde geri verdiler. Perşembe gitti salı geldi. Adamlar neyi veriyor neyi vermiyor diyorsan kafalarına göre. Kız arkadaşımın üst baş enchantler hariç geri geldi. Ama 1k gold gitmisti 1600 gold geri geldi. Benim de enchantler hariç herşey geri geldi. 25 silver a giden dandik gemler bile vardı. Ama para hiç yoktu. Bu 3 hafta önce hacklenen arkadaşında butun itemler geri geldi. Hatta bir ara accountu açılmadığı sıralar paso online olup offline a geçiyordu. Meğer GM girip çıkıp itemları diziyormuş. Bazen maille gönderiyorlar ordan kendin diziyorsun bazen yapılı geliyor. GM'ine göre değişiyor herhalde bu iş... Ben bugüne kadar bu durumda olupta başvurup geri gelmeyen account görmedim. IP, log kontrolünden herşeyi görüyorlar. Aslından e kadar gold gittiğine kadar bulabilirler ama nedense gold olayını çok önemsemiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 1 hafta icinde her seyini geri alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Genelde bu tarz hack olayları addon kaynaklı oluyor bilginiz olsun ,bilmediğiniz yeni addonları denemeye kalkmayın birde oyuna girerken luncher kullanmayın onda da bazı açıklar olduğu söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Asıl launcher kullanmazsan sorun oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Evet, daha önce launcher trojan yakaladı bende. Aslan lancuher. Yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar