Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Abi şimdi bu adamlar takunyalı. Müslüman olmayan herkes kötü bunlar için. Ama din ve vicdan özgürlüğü diye üstüne saldırmayıda iyi bilirler. Yani anlıycağın kend içlerinde çelişen Allahın mayakları. Ama kendilerine Allahın çocukları derler. Ramazanda oruç tutmayanları döverler. Bunlar Cumhuriyete ve Atatürke amansız bir kin beslerler. Bu kavramları savunanlarıda kötülerler döverler. Bu şekilde dizilerle, manşetlerle ve birçok yolla bize meydan okurlar. Bizde elimiz kolumuz bağlı böyle izleriz küfür ederiz başka bir iş gelmez elimizden çünkü azınlığız, hükümet bunları seviyor çünkü hükümette Atatürk, Cumhuriyet düşmanı insanlardan oluşuyor. Meydan okumanın yanı sıra, küçük, arayış içinde olan çocuklarında beyinlerini yıkar onları Atatürk, Cumhuriyet düşmanı yapmayı çalışırlar. Çok süperde işler planları. Aslında yapabileceğimiz çok şey var. Ama gerek cesaret, gerek destek pek bulunmadığı için böyle mal mal bakarız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 SSCB yaşasaydı böyle mi oluruk biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Penthesilea said: Abi ben baslik da acmistim da bulamadim, haber bulteninde imam cehenneme portal acmisti ve bunu abartmiyorum. Kumar oynayip tovbe edip tekrar kumar oynayan ve tovbe etmeye imama giden adami portal acip cehenneme yollamisti. Oha Hellblazer ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o my name is earl'den uydurma diziyi cidden bir kere gördüm, gülsem mi ağlasam mı bilemedim. hayır komedi dizisinden arak yaptın madem neden dram formatında o halde? stv'de doğrudüzgün 1-2 tartışma programı filan oluyordu bazen de diziler filan feci evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gate acan imamı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 odiflame said: sg-1 said: Adamın ağzından her bir "çağdaşlık" kelimesi çıktığında bu sanki bir küfürmüş gibi çıkıyor. Öğretmenlere verilen bir yemekte alkol alınması korku müziği eşliğinde veriliyor. konu o değil de harbiden çağdaşlık kelimesini kullanan okul müdürü kaldımı? Böyle giderse hiç kalmayacak zaten. Baksana, "çağdaş insan" = "kötü insan" olmuş bile. Yarın bir gün bir veli toplantısında öğretmenin biri çağdaşlıktan bahsedince velilerden biri çıkıp adamı döverse hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 SSCB'yi özleyen arkadaşlara cevaben: Türk islam sentezi dolayısıyla pedikürlü takunyalılar SSCB'nin komünist rejiminden sakınmak amacıyla ortaya çıktı yanlış hatırlamıyorsam. Dolayısıyla SSCB olsaydı daha da kötü olabilirdi durum belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 cokda kotu olmazdi ama iki taraf arasinda kalmaya devam ederdik bu haliyel komple amerikanin kucagina dustuk istedigi adami iktidar yaptiriyor begenmedigini deliktken supuruyor sayin cuneyt zapsunun deyisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar