Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu An Samanyolu TV'de İzlemekte Olduğum Dizi

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Vizyona açmayıp buraya açmamın sebebi anlatılan hikaye, daha doğrusu propaganda. Yani ahlaki değerlerle ilgili, kumardır, alkoldür vs'yi kötüleyen dizilerini anladık hadi diyelim. Şu an yayınlanan programda, bir okul müdürü tu kaka olarak gösteriliyor, nedeni ise Peygamber'le ilgili bir yazıyı okul panosuna asmaması, arkadaşlarına beden dersinin ortasında peygamberi anlatıyor diye öğrencinin kulağını çekmesi, başörtülü hademelere kötü davranması, eşi kapalı diye bir öğretmene takması vs. Adamın ağzından her bir "çağdaşlık" kelimesi çıktığında bu sanki bir küfürmüş gibi çıkıyor. Öğretmenlere verilen bir yemekte alkol alınması korku müziği eşliğinde veriliyor.

Bu şekilde bir kötü adam yaratılmasıyla, halkın öğretmenlerimize karşı galeyana getirilmesi mi amaçlanıyor, yoksa öğretmenlerimizin sindirilmesi mi? Diyeceksiniz ki, "alt tarafı bir dizi, zaten esas izleyen kesim de belli", ama kazın ayağı öyle değil, çünkü saldırılan kesim çocuklarımızın öğretmenleri.
Bu kadar bir cüret, kurbağa kazana girmiş de kaynıyor, haberimiz yok.

E tabi, durmak yok, yola devam!
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi ben baslik da acmistim da bulamadim, haber bulteninde imam cehenneme portal acmisti ve bunu abartmiyorum. Kumar oynayip tovbe edip tekrar kumar oynayan ve tovbe etmeye imama giden adami portal acip cehenneme yollamisti.

of epicmiş bulunmalı o topic mutlaka haha
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Adamın ağzından her bir "çağdaşlık" kelimesi çıktığında bu sanki bir küfürmüş gibi çıkıyor. Öğretmenlere verilen bir yemekte alkol alınması korku müziği eşliğinde veriliyor.

konu o değil de harbiden çağdaşlık kelimesini kullanan okul müdürü kaldımı?
Sosyal ağlarda paylaş

ben muhafazakar talentli iman abilityli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni classlı müdürler ve müdür yardımcıları devrinde yetiştim. ozamanlar SSCB diye bir devlet bile vardı.harbi çağdaşlık kelimesi kulaklarımızı tırmalardı medeni kelimesini medine şehrinden geldiğini en medeni şehrin medine olduğuna inandırıldık.

samanyolu sanırım kıssadan hisse, dizinin ana fikri bulunmalı, tvcilik mesaj kaygılı olmalı tadında propaganda filmleri tipinde dizi çekiyor.izlemeden edemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu dizilerde adam veya kadın kötülük yapıyor günah işlemeden yapamıyor(kısaca çağdaş diyebiliriz) ölüyor.sonra berzah alemine(kabir azabı felan işte) gidiyor.orada sarıklı sakallı birilerinin olduğu ve arabik kubbeli minareli, kurma ve palmiye agaçlarının oldugu bir yerde onu yargılıyorlar(yargılamada ah şunu yapmasaydım bilemedim böyle olacağını şeklinde gelişiyor.genelde yargılama başlamadan hüküm belli olduğu için önce asalım sonra yargılarız anlamına geliyor) veya bu günahkar vatandaşımızın ölmüş günahsız yakını orada olup olanlara yorum yapıyorlar.allah aşkına cennetin böyle olduğunu böyle tasvir edilebileceğini nereden biliyorlar.bu tamamen hristiyan yahudi inancından gelme bir durum.öbür dünyadan kim geldiki bize cenneti böyle tasvir etsin?
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:
stvnin belgeselleri güzel oluyor ama

bu belgesellerde her canlı mükemmeldir.sırtlan çenesi ile kemik kırar, at koşar, arı sokar, kelebek uçar hepsi mükemmeldir.maymunları (şebek makak gibi) göremeyiz.cünkü maymunlar hep çiftleşirler.mükemmel çiftleştiler yorumunu yapamayacaklarından sanırum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...