Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anlayamadığım bişey var..neden bir kişinin söylediği şey onunn alakası olan topluluğa mal edilir?bu durumda aslında karakter diye bişey yok mu?ya da benlik?yani bi insan kendi başına düşünerek hareket etmezmi aslında?neden kerkes bakalarının yaptığı hatadan,yanlıştan ötürü suçlanır?yada yaptığı ZANNEDİLEN...
yani diorum ki adamın yaptığı aptallığı bence başkalarına da mal etmeyelim..
ve başkaları suçlayacak yerde kendimiz bişeler yapmaya çalışalım o kızların okuması için..
ve o milletvekillerinin aldığı maaşlar da boğazlarında kalsın emi.. :)
Mesaj tarihi:
LAN SEN BENLE DAŞŞAAAAAĞ* mı geçiyorsun dedirtecek laftır kendisi.
HAYDEEE KIZLAR YÖRÜ OKULA kampyasından sonra sen nasıl böyle bir laf söylersin be adam.
Mesaj tarihi:
Haklı adam lan şimdi bilgili olacak ne işe yarayacak kocaya laf sokacak kadın dediğin ayak yıkar ev işi yapar çocuk doğurur kocası ne derse o ulan başka şekil kadın mı olur

Pardon biz 1950 deydik dimi ben dönemi karıştırmıyorum ?
Mesaj tarihi:
Bence iyi demiş...

Milli eğitime mi kaldı kızların okula yürümemesi için servis tutmak...

kızların okula gitmesine engel değil ki bu... kızlar okusun diye yapılan kampanyalar devlet bursları işlevlerini görüyor zaten. bu işlev de okul masrafını karşılamak, oturduğu yerden limuzin servisi yapmak değil ki...
Mesaj tarihi:
okuyamıyorlarsa şimdiden kocaya gitmeleri en mantıklısı olur. çünkü artık kardelen ayşe gibi okuyup öğretmen olsalar bile zengin kocaya gitmeleri gerekecek. çünkü dünya bankası öğretmen maaşlarının düşürülmesi konusunda önerilerde bulunmuş. şurada bakınız:

http://www.ntvmsnbc.com/news/433121.asp
Mesaj tarihi:
Lölz.

said:
Ortaöğretim müfredatı değiştirilerek, dershaneler sistemden çıkarılmalı.

O yazıdan bi önce şunu uygulamalı.

Onun yanında bu adamın bahsettiği öğretmenler ilkokul ve lise seviyesi arasındaki öğretmenler mi oluyor diye acaba haberi ilk duyduğumda merak etmiştim hala da ediyorum. Her iki koşulda da tabi bence mantıklı bir strateji değil, zaten öğretmen açığımız varken insanları öğretmen olmaktan iyice soğutacak bir uygulama. Bir de bu öğretmenlerin kalite ve seviyesini yükseltmeye yönelik çalışmalar da yapılmalı, zamanında zorla açtırılmış eğitim fakülteleri ve dandik sınavlarla olmuyor ama ne yalan söyleyim ilkokul - lise arası öğretmen atama sınavları ve sistemi tam nasıl bilmiyorum. Ama bir çok okulda eğitim fakültesi hem yetersiz hem de eğitim fakültesinde olmak istemeyen insanlarla kaynıyor. Çok büyük sorun.
Mesaj tarihi:
doğru sölüyosun..şu sıralar eğitimiçin bişeler yapılmalı
çocuklara hiçbişey öğretilmiyor artık.ders kitaplarında hiçbir bilgi yok.olan şey sadece soru..tamam belki çocukları araştırmaya yöneltmeye çalışıyolar ama hiçbişey öğretmedikten sonra maaş almaları da saçma deil mi?
Mesaj tarihi:
okuyamıyorum beynim yok benim, ilgilenenler özel mesaj atsın; 26-f-ist-gotik.

insanın, ki hele benim gibi bi insanın ilkokul beşinci sınıftaki öğrencilerin aralarında atıştığı bu tür söylemlere "arkadaşım önce o eli bi indir, şimdi sie." diyesi gelmektedir şiddetli bir şekilde.

halbuki diyeceydi, "okuyamıyorsanız yardım ederiz okursunuz."

vışş, nerde o günler anam. ay allahım bak elim titredi sinirden; biri mesaj atsın hadi evlenelim. düğünümüze bekleriz bakanlarımızı.
Mesaj tarihi:
iyide 2 kişi çalışan bir ailede öğretmen maaşı gayette normal.

çıkın atılın iş hayatınada 2008 türkiyesinde para nasıl kazanılıyor görün.hiçte kolay değil. zannedersem en düşük öğretmen maaşı 1 milyar, özel dersleri vesaire hariç tabiki )
  • Yeni Oluştur...