Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Devlet üniversiteleri paralı olmalı" dan sonra bir bomba daha; "Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin". Bu çocuklar okuyabilsin diye yapılan kampanyalar, toplanan bağışlar bir yana, işin başındaki adamın söylediği şu lafa bakın. Çok güzel.

Milli Eğitim Müdürü'den şaşırtan cevap: "Okuyamıyorsanız kocaya gidin"

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi’ne 4 kilometre uzaktaki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) yurdunda barınan 28 kız öğrenci, ilçedeki liseye gidebilmek için her gün bu mesafeyi yürüdüklerini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden servis talep etti. Yazılı başvurularına resmi yanıt verilmediğini söyleyen öğrenciler, okulu bırakmak durumunda kalacaklarını söyledi.
Karakoçan'a bağlı köylerden liseyi okumak için YİBO yurdunda barınan 28 kız öğrenci, yazılı servis taleplerine cevap alamayınca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya ile yüz yüze görüştü. Kız öğrenciler, her gün 4 kilometre yürüdüklerini ve yemek sorunu yaşadıklarını, bu sorunlarının çözümü için servis konulmasını istedi. Öğrenciler bu görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine “Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya, iddiaların doğru olmadığını savunarak, YİBO’da barınan kız öğrencilerin ikinci dönem ilçe merkezinde barınmaları için çalışma başlattıklarını söyledi.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2008/01/09/son/sontur35.asp?prm=0,4329907

Mesaj tarihi:
Sayın Yasef Kaya'nın bence kendi densizliği ve terbiyesizliği.

Bu lafı söyleyebilecek kadar eğitimsizse söylenebilecek çok bişey yok kendisini çok fazla rencide eden zaten çıkacaktır.

Eğitimsiz Milli Eğitim Müdürü'ne hayır...
Mesaj tarihi:
şimdi, eğer bu ülke tamamiyle laik falansa, endişelerimiz yersizse, hükümetimiz dediği gibiyse, bu adam görevden alınır.

görecez. mümkünse takip edin. ben ne de olsa soruşturma açılıp amcamın merkeze alınıp sonra soruşturmanın sonlanacağından eminim. takip dahi etmeme gerek yok.
Mesaj tarihi:
Günde 90 dk. lise çağındaki bir genç için bence yürümek için makul bir süredir. Müdür konusunda haklı, konuştuğu lafta haksızdır eğer öyle dediyse. Demedim demiş, ben bilmem beyim bilir.
Mesaj tarihi:
tam okumadım ama öyle koca olsa ben de giderim...
nerde bu zamanda zengin koca alsın beni kurtarsın varsa o milli eğitim müdürünün bir tanıdığı tanıştırsın yav.
Mesaj tarihi:
fizban said:
şimdi, eğer bu ülke tamamiyle laik falansa, bu adam görevden alınır.

abi şakamısın ya olayın laiklikle ne alakası var, süpriz yumurtadanmı çıktın demon aşkına..
Mesaj tarihi:
Yuh be 4km. deniyor, Elazığ deniyor; bunun kar kışı var. Günde 90dk. yürümek normalmiş o çağdakiler için, oldu olacak koşarak gitsinler okula spor da olur.
Mesaj tarihi:
4 kilometre yürümüşlüğüm var orta okulda okula giderken.

lakin şehirde yürümekle orda yürümek cok farklı olmalı diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
boğaz trafiğinde 4 km git daha beter be. fren - debriyaj ayaklar mahfoluyor. arabanın çıkan perti servise götürme fln derken, elazıda doğmak varmış.
Mesaj tarihi:
said:
"Devlet üniversiteleri paralı olmalı" dan sonra bir bomba daha; "Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin".

İkisini diyen aynı kişiymiş gibi göstermenin de bir manası yok gerçi. Zaten her partideki elemanların %90ı yalan, tek sorunları çıkıp böyle salak salak konuşmaları. Bir iş yaptıklarını çok zannetmiyorum daha ziyade kukla görevi görüyorlardır.
  • Yeni Oluştur...