pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 I <3 dory ; PPpPpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 said: eminim düzgün giyimli normal sıradan insanlara kçümseyerek bakıyorlardır fakat küçümseyemiyorlar. Yetemedik, kusura bakma. "Küçümseyemiyorsunuz, yetemiyorsunuz bana! Oh evet, daha fazla ayar, daha çok laf sokma! OH EVET BEBEĞİM, KÜÇÜMSE BENİ, OH EVET!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 daha yeni başlıyorduk... Hümanist nedir ? insanlara deger veren, onları sayan, kisiliklerine ve dıs gorunuslerine pek aldırıs etmeden onlari insan olduklari icin seven insan. eğer insanları sınıflandırıyorsan sen hümanist değilsindir. kendinle çok zıtlaşıyorsun. Ayrıca senle sadece 1 başlıkta tartıştık oda bugunküydü. Neyse güzel denemiycek bir tartışmaydı. gg. Newbie Paticik Üyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 "genellikle siyah giyinen. saçı biçimsiz bir şekilde uzun. Müzik dinlemeye Metal müzikle başlayan. Alternatif gençler oldu. " Buradan sonra okumadım. Gerek yok. ÖM maceralarına başka forumlarda devam edersin. Daha orjinal nicklerle feyk aç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 daha sakin tepkilerle yola devam edelim lütfen. alternatif gencler sola gecin digerleri saga toplaşin metalciler baltalari hazirlayın HAUHAUHAU!! Spartans! Ready your breakfast and eat hearty. for tonight, we dine in HELL! lütfen topic kitletmeyelim. ben de istiyorum ama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bacım biz ne yana geçelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 said: peki ben nemi ariyorum burda öyle degilsem?insanları dışlamamayı,onları sınıflandırmamak istedigim için burdaydım. eyvah eyvah.. sen ne yaptın be güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 emolari siniflandirmadik biz, adamdan saymıyoruz. /yeni bi tartisma topici actim işte: EMOLAR BİR YANA GECMESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 said: alternosunuz şöylesiniz böylesiniz PAÇOZSUNUZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben kendim bizzat said: daha sakin tepkilerle yola devam edelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 moriQ muhteşemmiş yolladığın şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ahah, avatar olsa ok de nereden biliyorsun herkesin gotik metalci tipler olduğunu? Şahsen sevmem, gotiklerden de hoşlanmam. Metal de ayarında dinlerim fazla değil. O değil de herkesi de no-lifer yaptın. Git yani kalma zaten burada. Mesaja göre tip tahlilini de ilk defa duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kah emoyum dağlarda kah metalciyim ovalarda gezerim ben tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tikkyiz ezelden dotm çıkmaz dieselden. edik: Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Farklılıkları sindirememek ve sonra insanları faşistlikle suçlamak. Unutma ki kimse seninle aynı doğrultuda, aynı seviyede düşünmek zorunda değil. Biri sana burda deli saçmalarından bile söz etse sen -en azından- onun farklı düşüncesine saygı duymak zorundasın. Konuşmak mertçe olan kestirip gitmek ise... Biri korkak mı dedi? Ciao! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yalnız şimdi farkettim sanırım. Razien mi bu? Değil heralde de, sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biz saydık bi 11 kişi falan bulduk saçı uzun. bilmediklerimiz, aklımıza gelmeyenler falan da var tabi de. hadi benimki şekilsiz de hepsi de öyle değil desek. hmm. kaç aktif üyemiz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 v2 yürekli delikanlıymış tebrik ettim hsdfkjhsdfg aynı zamanda da çok akıllı.3 ayda klavyeden yazmış olduğumuz cümlelerle kişiliğimizi çıkardı. kimbilir 3 ay daha olsa neleri bulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dayanamadım affedin http://img299.imageshack.us/img299/9108/maluo4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kojiroh said: Yalnız şimdi farkettim sanırım. Razien mi bu? Değil heralde de, sorayım dedim. posttan tip tahlili ben de yapabiliyorum. v2 de en az razien kadar tipsiz geldi bana olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Engin ardıçla aşağıdaki resim arasındaki 5 farkı bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yüzü var Saçı var Gözü var Canı var ve idiyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar