TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Merhaba 56b'de stealing işlemi bir türlü gerçekleştiremiyorum. Stealing' başladığımda; you cant reach anyting in your state That is too heavy uyarısı alıyorum ve skill hiçbir şekilde başarılı olmuyor. [Skill 33] DEFNAME=Skill_Stealing KEY=Stealing TITLE=Thief PROMPT_MSG=Which item will you attempt to steal? DELAY=2.0 STAT_STR=40 STAT_INT=50 STAT_DEX=100 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=100 BONUS_INT=0 BONUS_STATS=70 ADV_RATE=2.0,4.0,6.0,8.0,10.0,12.0,14.0,16.0,18.0,20.0 ON=@Fail SRC.SYSMESSAGE You fail to steal the item. ON=@Abort SRC.SYSMESSAGE You give up trying to steal the item. Bu konu hakkında yardım eden olursa sevinirim. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Dolandıran veyahut dolandırılan karakterlerin hiçbirinde plevelin gm statüsünde olmadığına, invul olmadığına eminsin değil mi? Eşyanın movable olması da ayrıca bir konu tabi. Bi de event scriptlerine bak engelleyici bir husus var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 -you cant reach anyting in your state hide olman lazım stealing yapmadan önce hide oluyormusun 56b nin default ında öyle idi cunku. Birde denemelerini staff acc ile degilde normal bir player acc ile yaparsan daha net sonuçlar elde edersin. -That is too heavy Bu mesajı ya STR in alamayacagı kadar agır bir item için soyluyor yada newbied bir itemi çalmak istediğinde veriyordu. Edit: Ha bu arada aklıma gelmişken staff karakterle adamın cantasına çift tıklayıp yada bir item çalmaya kalkıp targetın yanından fazla uzaklaşırsan console da exception code hatası veriyor ve server crash oluyordu kısmen player karakterlerde de bu sorun yaşanıyordu bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aslında start trigger'ı ile birlikte bir function devreye sokup kendi sistemimizi yazsak daha sağlıklı olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben öyle yapmıştım ama çok ayrıntı giriyor araya yok stat farkı yok item durumları yok ağırlıklar sonra da thiefler cırlamaya başlıyor yok alamıyom yok çalamıyom duzelticem dengeleyecem diye uğrasıyorsun :) En güzeli kapat gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben default haliyle hiç sorun yaşamamıştım ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bakınız şu döngüyü kaldırdım. if ((<action> == id(skill_stealing)) || (<action> == skill_stealing)) if (<targ.isitem>) if (<targ.cont>) if (<src.targ.cont> != i_backpack) skill fail return 1 endif endif endif endif Ve biraz uzun da olsa stealing yapmaya başladı. Fakat itemi çaldıntan sonra adam crim olmuyor. success'de criminal 1'de yaptırsam zaten bu adama değil karma crim oluyor (: Çaldığı kişiye crim nasıl yaptırırım acaba? teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 statf_criminal ile flags a eklemeyi denedinmi. Normalde "criminal 1" ile istediğinin olması lazımdı. ilginç.. Edit: Pardon sen aggressor olayından bahsediyorsun. O biraz ugrastırabilir memoryler ile oynamak lazım ki memoryler oynanması sakıncalı olan şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 herkese olmamasını istiyorsan, normalde birine dalarken criminal olursun. o anda .xedit ten görürsün onun ismini item olarak . onu bi incelersen sorununu cok rahat cözersin. neye göre crim ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o memoryde çıkan item idsine bak o itemi eklet ve link ile çaldığı herife linklet yanılmıosam bu şekilde crim yapabilirsin sadece o adama ama eminde deilim çok zaman oldu bi tip scpler yazmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar