irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valla kavgada söylenmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 dogustan romantik olunuyo heralde. zira ben tipten kaybediyorum direk romantik olmayı. ne kadar romantik oldugumu düşünsemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 boyle kıvamında romantik erkeklere rep veririm ben. civik veya odunlar glhfbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi her zaman ne dusunuyorsan onu soyle, ortasi budur zaten.. Bir şeyler yapmaya yonelik konustugun zaman, bi şekilde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ginaly said: ne romantizmi lan, çatır çatır girişecen işte. Başka sorusu olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Pyro said: Gay demedik canım. Azıcık aş kendini lan Oğuz. Bütün mesajların laf sokmaya yönelik. İlerle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ormantik nedir ya başım döndü başlığı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 İlk olarak ormantik diye bir kelime yok literatürümüzde, yeni icatlar çıkarmayalım. Romantik olmak ile biraz maço olmak iki farklı kutup değil, romantik olmakla ayı olmak farklı kutuplardır. Bir erkek hem romantik hem bi ölçüde maço olabilir gayet. Maço olmak demek tamamiyle "ben ne dersem o" demek değil, gereğinde erkekliğimi koyarım ortaya demektir. Çok basit bir örnekle ağır bir şey taşıyan kız arkadaşının elinden hafifçe tersleyerek alıp "bu senin işin değil" demek tadında maçolukla aslında düşünceli olmaktır. Romantizm de karşındakinin ne düşündüğü, ne hissettiğini tahmin edip ona göre davranmaktır bir yerde, yani empati kaynaklıdır. Doğal olarak kadınlar da bir erkek ne kadar romantikse, benim ne istediğimi o kadar düşünüyor, yani beni o kadar önemsiyor diye düz mantık kurmaktadırlar. Haklılık payı da yüksektir. slmdrynbrscskib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sly-One said: Romantizm de karşındakinin ne düşündüğü, ne hissettiğini tahmin edip ona göre davranmaktır bir yerde, yani empati kaynaklıdır. Doğal olarak kadınlar da bir erkek ne kadar romantikse, benim ne istediğimi o kadar düşünüyor, yani beni o kadar önemsiyor diye düz mantık kurmaktadırlar. Haklılık payı da yüksektir. sly teoride cozmussun işi.cok basarılı(tu) şimdi onemli olan gunluk hayatta kullanabilmek dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ehm, biraz geç kaldım yorumlarınıza cvp yazmakta amma, ormantik ne demek kendime göre tanımını vermiştim yau. Romantik bana göre ifade gücü yüksek kişilik demek. Ormantik de kısaca ifadeden yoksun, hisseden ama ortaya koyamayan, hissettiklerinin bile farkında olmayan, hatta zamanla hisleri kaybolmuş mekanik insan anlamına geliyor. İfade gücü yüksek romantik kişi öfkesini de sevgisini de tutkulu ve anlamlı bir biçimde dile getirir, bazen abartır, delirir, delirtir. Mekanik ormantik kişi de susar, hislerini sözcüklere dökemez, bunun yerine mevcut durumu bozuk plak gibi tekrarlayıp olaylara kendince anlam vermeye çalışır fakat veremez. Ayrıca bu mekanik ormantik kişiler aslında ayu değillerdir, ifadesizlikleri onları ayuluğa iter. Kaba ve umursamaz gözükürler ama öyle olduklarından değil olayı kavrayamadıklarından hebele diye kalırlar ortada. Bu tanımlamalardan sonra sorarım ki; bunun ortası nasıl olunur? Ya da ortası olunmalı mıdır? Mekanik olmak mı iyidir, hislerle coşmak mı? Bir romantikle ormantik bir arada durabilir mi? Bir ormantik tanıdınız mı? Bir romantik tanıdınız mı? Sonları ne oldu? Hedere hödörö vs. bla. Tekrar yorumlarınızı reca eder, cümleten iyi eğlenceler dilerim. (Romantizmi aşklan birleştirmeyin gardaşlar sürekli, yoğun duygular ve bunları analiz ve ifade kapasitesi olarak düşünün lütfenler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 BEN ROMANTİKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ormantik : recep ivedik. (lütfen youtube da aratın) romantik : yardımcı olabildiğim kadar buyrun benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 50 kere yazmadikmi ne romantigi filan kro olucan odun biraz tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Hmm pardon balonum gidince romantikliğimde gider umarım. Deneyimle olcak işler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ha romantik ha ormantik ikiside insan deilmi...? insanı insan oldugu gib sevmek en guzeli...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar