roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ya çocukların gözleri bozulmasın abi. Ben orta 1 den beri gözlük kullanıyorum, şimdi bakıyorum etrafımda ufacık veletler gözlükle takılıyo. Orta bir de bile bir sürü gözlük kırmıştım maçlarda falan. Hele bi de aile baskısı varsa olum kırma lan gözlüü paalı bu diye o zaman çocuk hiç bi atraksiyona girişemiyo. Bende o yoktu işte sağlam bi gözlük alıyorduk oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 KARE KÖKÜYLE BEN ALISTIM GERÇİ ŞU AN GÖZLÜĞÜ DE ARADA BİR TAKUIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 OBs büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oper said: ya arkadaşlar benim de gözlerde var hafiften miyopluk.. gözlük var ama takmıyorum pek.. şu an 30mt kadar uzakta bi tuğla görüyorum ve tuğladaki delikleri seçebiliyorum. bilgisayar başında fazla durunca bu bahsettiğim secme durumu biraz bulanıklaşıyor.. şimdi ben bilgisayarın başındayken miyop gözlüğünü takmalı mıyım?? cevap yok mu yaavv ciddi ciddi soruyom cahalım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hayır göz bebeklerin yakına alısıyo diye öyle o. 5 dk sonra düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hmm sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1.25 e 1.00 astigmat çıktı bneimde geçen haftalarda hiç bişi göremiodm 2 senedir en sonunda harbi sıkıldım doktora gidim dedim çaktı gözlükleri. Şimdi derslerde ve bilg başındayken kullanıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 0.75 ne lan... Benim 6 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 saklama kabı gibi o zaman seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi topici görünce aklıma direk fırat geldi :d "meğersem miyopmuşum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Postu dogru yere atiim bari: 13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti. 25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok. Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaşımın biri 5 numara kullanıyo :( bi kaç metre ötedeki yüzleri seçemedigini söylemişti :( ayrıca bu gözlük numaraları 21 e 22 ye kadar bile varmış dehşet-ül vahşet!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 22 astroloji bilimnde kullanılıo olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 veştitsa said: arkadaşımın biri 5 numara kullanıyo :( bi kaç metre ötedeki yüzleri seçemedigini söylemişti :( ayrıca bu gözlük numaraları 21 e 22 ye kadar bile varmış dehşet-ül vahşet!! :( kim dediyse yazmış bence onu kör deniyor o kadar gözü bozuk olanlara yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 0.50 , 0.75 bendede vardı. ilk başta insan panik oluyor gözlerim bozuldu aman tanrım moduna gidiyor. zamanla ilerler diye korkuyorsun, gözlük alsammı , taksammı diye kuruntu yapıyorsun. hiç önemli değil aslında. bilgisayar kullanan çoğu kişide 1 e kadar miyop gayet normaldir. miyop olmayan görmedim desem yeridir yada farkında değillerdir. miyop olayında zaten sadece geceleri yada parlak ışıklı yerlerde çok hissettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sadece bilgisayar sayesinde 2.75 miyopum oldu 5 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 crt monitör sux... gözleri öldürüyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Birde lens rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lcd öldürmuyormu lan. ne demek o crt sux. nedir onun ayrıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lcd lerde ekran yenileme hızı diye bişe yok. crt lerdeki o hz olayı gözü öldrüyo resmen. lcd lerde var hz olayı ama crt deki gibi deil. göz yormuyo lcd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 para bulamda alayım yaw o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 lcd kraldır yaa, crt mi kaldı. 250 liraya lcd ler var. gözünüzü yordupunuza değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar