Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miyopmuşum

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Ya çocukların gözleri bozulmasın abi. Ben orta 1 den beri gözlük kullanıyorum, şimdi bakıyorum etrafımda ufacık veletler gözlükle takılıyo. Orta bir de bile bir sürü gözlük kırmıştım maçlarda falan. Hele bi de aile baskısı varsa olum kırma lan gözlüü paalı bu diye o zaman çocuk hiç bi atraksiyona girişemiyo. Bende o yoktu işte sağlam bi gözlük alıyorduk oluyordu
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
ya arkadaşlar benim de gözlerde var hafiften miyopluk.. gözlük var ama takmıyorum pek.. şu an 30mt kadar uzakta bi tuğla görüyorum ve tuğladaki delikleri seçebiliyorum. bilgisayar başında fazla durunca bu bahsettiğim secme durumu biraz bulanıklaşıyor.. şimdi ben bilgisayarın başındayken miyop gözlüğünü takmalı mıyım??

cevap yok mu yaavv
ciddi ciddi soruyom
cahalım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Postu dogru yere atiim bari:

13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti.
25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok.

Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

0.50 , 0.75 bendede vardı. ilk başta insan panik oluyor gözlerim bozuldu aman tanrım moduna gidiyor. zamanla ilerler diye korkuyorsun, gözlük alsammı , taksammı diye kuruntu yapıyorsun.

hiç önemli değil aslında. bilgisayar kullanan çoğu kişide 1 e kadar miyop gayet normaldir. miyop olmayan görmedim desem yeridir yada farkında değillerdir. miyop olayında zaten sadece geceleri yada parlak ışıklı yerlerde çok hissettirir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...