yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Agalinovicler şimdi ben noobum. Hard noob diilim ama noobum. Şimdi sizle oynamayı cok istiyorum ama şimdi hepiniz prosunuz o yüzden nasıl olcak bilemedim. Adam dıdısını tikcek tip var sizde ben girersem :D Nasıl oynıcam sizle bana sahip cıkın. Aglanabilcek omuzlar arıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dıdını tikecez, alışacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mahkemedeki ifadelerine gore yargilanirsin. En iyi bildigin heroyu al hep. Cezan hafifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Azmodai, Osso'nun olduğu oyunlara girmeye çalış. Onlar senin gibi noob işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Pyro'nun olduğu oyuna girme. Öldürmekten sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Abarmayalım ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Aga soğuyor sonra insanlar oyundan, biz uyaralım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pyro geliştirdi kendini ömer yapma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gelişerek değiştim, hatta random bile atacak duruma geldim ahah. Bu arada yiğit sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ENİGMAYLA ÇOK KÖTÜ PYRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evet enigma alman için daha zaman varmı$. balanarla fena değildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kermit said: ENİGMAYLA ÇOK KÖTÜ PYRO Bir kere daha gelmişti zaten yetememiştim. Direk benden alın bunu dedim ama iyidir, halledersin dediler. Sonuç çok açıktı dün gece =/ Ama balanarla herkes yönetir ya, ben ilk oynayışımda öyle yettiysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pandayla gelmek isterim. varmı omuz. omuzları görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bir Noobun Gözünden; Bugun noob game de mercurial ile ilk oynayisimda PWNAGE SHOW yaptım... GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUM SANIRIM MERCURİAL BENİM ADAMIM ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben de öyle demiştim noobken(susun lan). Spectre süper, çok iyiyim. Garip hero o, beceremediğin anda tokatlanıyosun oyun başından sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bugün yıldo bizim takımdaydı.spectre vardı. pyro karşıda balanar ileydi. Yıldoyu oyun bitene kadar hiç görmedim. pyro da Balanar ile vasatın altındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 wepladaki noob gamelerde mercurial ile 1. yada 2. likten inmezken, pati serverda oyunu lvl 13te bitirmem bana kötü anlar yaşattı. ayrıca karşımda balanar olması beni etkisizleştirdi nitekim balanarın kotu olmasinin sebebi onu etkisizliştirmemdi ( sie ) Sonuçta olucak. Zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 üzdüm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar