Polan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bu saç ektirme piyasası ne haldedir durumdadır bilenler var mı?Googleda biraz baktım ama yeterli bilgiyi edinemedim.Çelişkiler gördüm.Eğer şu sorulara cevap verebilecek olanlar varsa yazarlarsa sevinirim. 1-Saç ektirmenin başarısı ne derecedir?Kolay mıdır? 2-Fiyatlar nasıldır? 3-Dökülmesi gibi bir sorun tekrar mevcut mudur? 4-Her yaş ektirebilir mi?Şartları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kök başina 2-5dolar gibi fiyatlar vardı bi ara. Ama toplamda 2-3dolara bölgeyi kapatıyorlar. Enseden alıp açık olan yere ekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yaklasik kac sac koku var orasi onemlidir heralde, merak ettim 20-30 bin vardir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Örneğin yanlardan açılma var diyelim ne kadara gelir?Şimdi bir kaç sitede baktığımda fiyatlar 2000 euro civarı.O yüzden fiyatlar genelde ne kadar oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya bide onun aylık bakımına gidiliyor onlarda 500 dolar gibi bişey masraflı bişey cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim bildiğim kadarıyla acılı bir işlem ve tutmama ihtimali var. Ancak bir kere tutarsa bir daha dökülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 onu boşver artık yeni kremler çıkıyor kıvırcık fln ama idare ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bakımı sürekli değildir sanmıyorum.Benim bildiğimde tutarsa bir daha dökülmüyor.Bakımı sadece saç ekimini izleyen günlerde özel kremleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim bildiğim kadarıyla piyasası 2000 dolar ile maks. 5000 dolar arasında değişiyor. İyi bir yerde yaptırırsan tutma ihtimali çok yüksek oluyor, enseden, orda da yoksa sırttan veya göğüs bölgesinden saç köklerini alıyorlar, hücrelerini ayrıştırıp yine iğne yardımıyla ekiyorlar.. Birde her yaşa olur sanırım, lisede arkadaşın saçı tamamen dökülmüştü, saç ektirdi, eskisinden gür oldu saçları :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim üniversiteden bir arkadaşımda ektirmiş geçen sene, 1k saö ektirmiş 2000 $ gibi bir fiyata. Ama nasıl oldu, tuttu mu vs bilmiyorum. Pek görüşemedik. Ayrıyetten daha fazla bilgi lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 enseden kıl nakli için donörüm bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 forgiver said: enseden kıl nakli için donörüm bilginiz olsun ne kadar istiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar