Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik the Movie!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende olmuyor ya, onyargim falan yoktur, normalde tv programina da fazla gulmem Sahanin ama fragmani cok komik gozukuyordu, bi izliyim dedim de, sarmadi ya, bana gore degil espiri anlayisi :)

Murat koyiim de tur at turevi espiriler beni acmiyor ama bu kadar begeneni varsa enaylik bizdedir kesin. sdf.
Mesaj tarihi:
aslında olay koyim de tur at değil. o karakterin karşılık olarak o cevabı vermesi, muratın yüz ifadesi vs. bütünleşince komik yapan şeyler.

ama gel gör ki böyle böyle düşünerek çok şans verdim film boyu ama şahan fanı olaraktan hiç hazzetmedim.
Mesaj tarihi:
Valla fragmanı her izlediğimde gülüyordum.Dun aksam gidebildim filme.9/10 derim inanılmaz komikti:D Uzun zamandır güzel bir komedi filmi gelmiyordu,ilaç gibi oldu.
Mesaj tarihi:
güzel olmuş
kendi mantığı içinde ilerlemiş karakter, hatta gerçeğe uygun bile buldum ben
beğenceğimi pek zannetmiyordum ama gayet güzel film çıktı
bazı yerleri skeç gibi geldi, biri bitip biri başlıyordu
esprilerin orjini ilkokul 3 olsa da yerine oturduktan sonra gerçekten kaliteli hale geliyor, illa zekice bir espri olması gerekmiyormuş
misket olayını çok göze batırmışlar, zaten sonunu tahmin eder hale geliyorsun onları görünce, kullanılmadığı halde sürekli göze sokulması iyi olmamış, yola çıkarken aldın, flashback yaptın yeter işte
bütün film boyunca gülcek bişey bulamadım hatta salonda buna da gülünür mü diye filmden koptuğumda oldu ama bazı yerleri gerçekten komikti tahmin etmediğim espriler geldi
mutlu son, fotoğrafçı olayları baya iyiydi
salonlar hala full çekiyor, ne kadar böyle sürerse seyirci rekoru gelir bilmem ama ilk sırayı zorlar bu film gibi geliyor
Mesaj tarihi:
6 yasındaki tiplerle izledik filmi, herboka gülen. full cekiyor yer yok anlamıyorum ben hala nasıl çekiyor ya.
ama güzeldi.
69 iyiydi sdfglskdg.
Mesaj tarihi:
ben şahsen verdiğim paraya acıdım zaten normalde şahan'ın skeçlerine gülen bir insan değildim ama merak ettim gittim yani belki şaşırırım diye ancak gel gör ki ota boka gülen bir seyirci portresi vardı. "gonuşma leyn" diyor millet yarılıyor ya anlamak elde değil :) son olarak gora ile kesinlikle kıyaslanamaz bence.
Mesaj tarihi:
kingpin said:
ben şahsen verdiğim paraya acıdım zaten normalde şahan'ın skeçlerine gülen bir insan değildim ama merak ettim gittim yani belki şaşırırım diye ancak gel gör ki ota boka gülen bir seyirci portresi vardı. "gonuşma leyn" diyor millet yarılıyor ya anlamak elde değil :) son olarak gora ile kesinlikle kıyaslanamaz bence.

Arkadaşım söyledi Recep İvedik ekrana ilk göründüğünde gülenler olmuş.
Mesaj tarihi:
Ben hababam sınıfı hariç hiçbir türk filminde hatta cidden hiçbir filmde bu kadar gülmedim.Müthiş komikti bence hatta ben 2 kere izledim 2.dede katıla katıla güldüm=)

tam adamım ya

esprilerde bence çok kaliteliydi.
Mesaj tarihi:
valla ilk gorundugu sahnedeki bakis bayag komikti :) bende guldum

Çokakıllıadam said:
kingpin said:

Arkadaşım söyledi Recep İvedik ekrana ilk göründüğünde gülenler olmuş.
Mesaj tarihi:
arkadaşım sen her zaman bir kelimenin manasına mı gülersin ben şahsen söyleniş tarzına da gülerim bilmem anladın mı demek istediğimi adamın söyleyiş tarzı ortamı kahkahalara boğuyor ...ama yinede herkezin fikri kendine saygı duymak lazım tabi.........;)B)
Mesaj tarihi:
walla ben çılgın dershane kampta filmine gtmiştim film başlamadan fragmanlar verlirken recep ivedik yazısını görür görmez yemin edioyorum resmen g.timle gulmuştuk ve herkes bana bakıodu tip tip :D düşünün filmi izlerken nasıl gülmüş olabilirm zevk meselesi =)
+ bn şahanı çok seviorum belkide ondandır =)
  • Yeni Oluştur...