aytimania Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 arkadaşı filme zorla götürdüm ama adam benden daha çok beğendi şimdi gnçtrkcll olayı ile beni bi daha tekme tokat o götürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ne gora ne maskeli besler vs. suana kadar en cok guldugum film, cidden cok basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 2-3 sahne disinda gulemedim. ama evet on yargiliyim sahan'i sevmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bende olmuyor ya, onyargim falan yoktur, normalde tv programina da fazla gulmem Sahanin ama fragmani cok komik gozukuyordu, bi izliyim dedim de, sarmadi ya, bana gore degil espiri anlayisi :) Murat koyiim de tur at turevi espiriler beni acmiyor ama bu kadar begeneni varsa enaylik bizdedir kesin. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 aslında olay koyim de tur at değil. o karakterin karşılık olarak o cevabı vermesi, muratın yüz ifadesi vs. bütünleşince komik yapan şeyler. ama gel gör ki böyle böyle düşünerek çok şans verdim film boyu ama şahan fanı olaraktan hiç hazzetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Uzun zamandır gülmediğim kadar güldüm. Açıkcası giderken çok önyargılı idim ama beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 "mutlu son" olayına bi yarılan ben miyim?(bitek buna dolu dolu güldüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Valla fragmanı her izlediğimde gülüyordum.Dun aksam gidebildim filme.9/10 derim inanılmaz komikti:D Uzun zamandır güzel bir komedi filmi gelmiyordu,ilaç gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Biraz önce geldim. Öyle çok fazla güldüğüm söylenemez ama gayet başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 güzel olmuş kendi mantığı içinde ilerlemiş karakter, hatta gerçeğe uygun bile buldum ben beğenceğimi pek zannetmiyordum ama gayet güzel film çıktı bazı yerleri skeç gibi geldi, biri bitip biri başlıyordu esprilerin orjini ilkokul 3 olsa da yerine oturduktan sonra gerçekten kaliteli hale geliyor, illa zekice bir espri olması gerekmiyormuş misket olayını çok göze batırmışlar, zaten sonunu tahmin eder hale geliyorsun onları görünce, kullanılmadığı halde sürekli göze sokulması iyi olmamış, yola çıkarken aldın, flashback yaptın yeter işte bütün film boyunca gülcek bişey bulamadım hatta salonda buna da gülünür mü diye filmden koptuğumda oldu ama bazı yerleri gerçekten komikti tahmin etmediğim espriler geldi mutlu son, fotoğrafçı olayları baya iyiydi salonlar hala full çekiyor, ne kadar böyle sürerse seyirci rekoru gelir bilmem ama ilk sırayı zorlar bu film gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 6 yasındaki tiplerle izledik filmi, herboka gülen. full cekiyor yer yok anlamıyorum ben hala nasıl çekiyor ya. ama güzeldi. 69 iyiydi sdfglskdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben şahsen verdiğim paraya acıdım zaten normalde şahan'ın skeçlerine gülen bir insan değildim ama merak ettim gittim yani belki şaşırırım diye ancak gel gör ki ota boka gülen bir seyirci portresi vardı. "gonuşma leyn" diyor millet yarılıyor ya anlamak elde değil :) son olarak gora ile kesinlikle kıyaslanamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 cok ii bi film arkadaslar tavsiye ederim izlemeyenlere :) memen goluma deydi ya panik oldum! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 100 küsür milyar masraflar 8.5 milyon ytl hasılat yapmış... Adam paranın tam anlamıyla... 8.5 milyon ytl sadece ilk 4 gün hasılatı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kingpin said: ben şahsen verdiğim paraya acıdım zaten normalde şahan'ın skeçlerine gülen bir insan değildim ama merak ettim gittim yani belki şaşırırım diye ancak gel gör ki ota boka gülen bir seyirci portresi vardı. "gonuşma leyn" diyor millet yarılıyor ya anlamak elde değil :) son olarak gora ile kesinlikle kıyaslanamaz bence. Arkadaşım söyledi Recep İvedik ekrana ilk göründüğünde gülenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 akmerkez ek seans cumartesi 23:30'da izledik gayet çoluk çocuk da yoktu ota boka gülen güzel film, kendimi zorlamadım yani gülmek için... seda sayan zombisiyle izledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu hafta içi gidicem bakalım nasılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aynen bende gitmek istiyorum beraber gidelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ben hababam sınıfı hariç hiçbir türk filminde hatta cidden hiçbir filmde bu kadar gülmedim.Müthiş komikti bence hatta ben 2 kere izledim 2.dede katıla katıla güldüm=) tam adamım ya esprilerde bence çok kaliteliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 valla ilk gorundugu sahnedeki bakis bayag komikti :) bende guldum Çokakıllıadam said: kingpin said: ben şahsen verdiğim paraya acıdım zaten normalde şahan'ın skeçlerine gülen bir insan değildim ama merak ettim gittim yani belki şaşırırım diye ancak gel gör ki ota boka gülen bir seyirci portresi vardı. "gonuşma leyn" diyor millet yarılıyor ya anlamak elde değil :) son olarak gora ile kesinlikle kıyaslanamaz bence. Arkadaşım söyledi Recep İvedik ekrana ilk göründüğünde gülenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 napacan parayı sen kira vermiyon bişiy vermiyon :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ece821 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 arkadaşım sen her zaman bir kelimenin manasına mı gülersin ben şahsen söyleniş tarzına da gülerim bilmem anladın mı demek istediğimi adamın söyleyiş tarzı ortamı kahkahalara boğuyor ...ama yinede herkezin fikri kendine saygı duymak lazım tabi.........;)B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ece821 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu arada lafım kingpin'e idi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 walla ben çılgın dershane kampta filmine gtmiştim film başlamadan fragmanlar verlirken recep ivedik yazısını görür görmez yemin edioyorum resmen g.timle gulmuştuk ve herkes bana bakıodu tip tip :D düşünün filmi izlerken nasıl gülmüş olabilirm zevk meselesi =) + bn şahanı çok seviorum belkide ondandır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar