Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Nihat Arlı (41623) benide alın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yolladim teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 oyumuzu kime weriyoruz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hulusi bozkurt a dusunuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Zegna said: yolladim teklifkabul ettim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Sezon sonunda bizde oynamak ister misin diye bir takımın başkanı mesaj atmış bana, şahsen ayrılmak istemiyorum kulüpten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ayrılma o zmn töbe töbe artismisin gelip buraya yazıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Evet. Belki zam yaparlar beni bırakmamak için dedim ama tınlamadı başkan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ooyuna ilgi niye azaldı yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 20yas GK top20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben milli takıma seçilmişim de kesin oynatırlar mı beni? 45 dakika oynasam 12 kondüsyon gider mi? ona göre ayarlıcam antrenmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sor volkana doruk, ona gore ayarlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 arkadaslar 5 tane yeni genc oyuncuya ihtyiacimiz var. mevcut oyundaki kisilere taktik ilk 11 gibi bilgileri sizdirdiklari icin guvenemedigimden alamiyorum takima. o yuzden paticikten 5 kisi yeni üye olarak gelirse sevinirim. www.footstar.org a girip üye oluyorsunuz, keyifli ve cok zaman istemeyen bir oyun. futbolcunuzu actiktan sonra buraya yazarsaniz takima alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 accountımı onaylarlarsa gelicem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 2 3 gun suruyo bazen haber verirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Murat Efsun. ne yapmalıyım bi özet geçerseniz ona göre hareket edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yanında yazan numarayi verirsen kontrat onereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 sadece isimle olmuyor murat efsun (##) yazan no yu soyle prudent takimin adi PFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 29536 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yolladım teklif prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kabul ettim, şimdi napıcaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bak forumlarda yardim bolumunu okursan antreman bolumu vs var cok guzel anlatmıslar turkce olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Hafiften iddaalı konuma gelmişiz ligte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 kim bizmi sizmi orti. tutd dan bahsediyorsan cillop gibi grp sizinki ama lider sampiyonlugu garantiledi sizde. bizi diyosan sampiyonluk cok zor hatta dusecek takım bile son hafta belli olacak. ne zor ligmis bizimki anlamadimki hehe sonuncu 18 puanda lider 22 puanda. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 TUTD ya kanka, beni kovduğunuz günden beri alakam kalmadı pati kulübüyle. Hatta Güney Afrika ve Güney Amerika'dan gelen teklifleri değerlendirecektim de sonradan kariyere Türkiye'de devam edeyim biraz daha dedim. Çok dramatik oldu lan mesaj haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar