Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 muz kokuyo burası buram buram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yoktu sonra BİRDEN ewleniverdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sly-One said: benim de yoktu sonra BİRDEN ewleniverdim =( görücü usulu mu? lütfen birisi o resmi koysun. evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen sigaraya başlamadan damardan girmişsin aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 alın yazın neyse o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ivy said: alın yazın neyse o olur seni de verseler bi hanzoya alın yazım mı dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ne ekersen onu biçersin daha uygun bence. Alın yazını kendin yazarsın yani sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eet buludum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sly-One said: benim de yoktu sonra BİRDEN ewleniverdim =( uzun zaman olmuştu tabi dayanamadın teklife sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 LF GF, ME FULL EPIX LEVEL 21 MALE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gl m8.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 MUTLULUĞUMA MANİ OLMAYIN ASDASDASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hadi kutlayalım o zaman. Ne ısmarlıyon mutluluğuna içelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya gene garbıç ettiniz.. oraya giderse attığım mesajların hakkını sizden sorarım öteki tarafta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oka konuya dönelim. Benimde kız arkadaşım yok :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ginaly said: evet sevgilim yok ):, şubat ayında da sapmışım lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: Kızarkadaşım yok:(... Join the club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim varda noluyo diyen insanların ağzına vurasım geliyo benimde bi süredir yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Teselli o. Eziş ifadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 la benim hiç olmadı ki yaş 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hiç istemde duymadım derse 3 e kadar sayıp kaçıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim kız arkadaşım var ama sevgilim yok ben çok modern bi insan olduğum için kız arkadaşlarıma kız arkadaşım diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yok şu an. tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Benim hiç kız arkadaşım olmadı ama kız arkadaş dediğinin getirilerinin götürülerinden fazla olmaması gerekir. Yani sen öylesine karşıdan beğendiğin bi kızla çıkıcaksın da, yok cafeymiş dolaşmış, sms'miş doğumgünüymüş falan uğraşcaksın yaşına bağlı olarak da hafif tensel temas ile kalıcaksın. Ne yoğun duygular paylaşıcaksın ne başka bir şey. O yüzden önceden her şeyi hesaplamak da gerekiyor bazen (yaşasın badakizm diyip kaçıyorum) Ardeth said: benim kız arkadaşım var ama sevgilim yok ben çok modern bi insan olduğum için kız arkadaşlarıma kız arkadaşım diyorum sdf Di mi yani kız arkadaşına ne diyeceksin ki başka, o zaman sevgilini kız arkadaşından ne farkı kalıyor? sdasd(geyik anlamlı mı yazılmış anlamadım ama güleyim dedim yarı-ciddi yarı-geyik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 caps de açık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar