Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ginaly said: Kaede said: O kutunun dizaynı toptan fail zaten. Daha bi kere sıçratmadan dökemedim ağzı alt tarafa gelecek şekilde değil de, üst tarafa gelecek şekilde tutup dökersen pötüf pötüf sıçramadan akar. tecrübeylen sabittir. eheh. Kafam karıştı bir an, anladım sonra. Lan diyorum şişeyi tepetaklak etmeden neyle döküyor nasıl döküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet ben de yazdığımı okuyunca zor anladım, genç dimağlara yol göstermesi açısından şöle ilüstüre edelim olayı, böyle dökerseniz bödüfük büdüfük der, sıçraya sıçraya gelir. ama böyle dökerseniz, pötürdemeden, sakin bir dere edasıyla akar. sebebi de, 'ilk resimdeki gibi dökünce üstte çok hava kalıo basınç yapıo' şeklinde açıklanabilir sanırsam. bilmiorum. atıyo da olabilirim. fizik görmeyeli çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ardeth şimdi anlatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 basınç daha fazla oluyor öyle tutunca , daha hızlı dengesiz akar şapırdama ihtimali artar. yanlışım varsa düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 haha iyimiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Rakursi said: resim değil fotoğraf Yanlışın var. Resim, her ne kadar ilk anlam olarak insan tarafından yapılanı kast etse de, yan anlam olarak da "fotoğraf" anlamını barındırır. Aynı "Köprünün ayağında çatlak var." tümcesindeki 'ayak' sözcüğü gibi. Buradaki kullanımda da herhangi bir hata yok. Aşırı ukalayım lan ebuheuheubhuehh düt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 İmzamdaki düt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lolcat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ters dökmeyi hiç akıl edememiştim, ben bıçakla giriyordum hep eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ginaly said: evet ben de yazdığımı okuyunca zor anladım, genç dimağlara yol göstermesi açısından şöle ilüstüre edelim olayı, böyle dökerseniz bödüfük büdüfük der, sıçraya sıçraya gelir. ama böyle dökerseniz, pötürdemeden, sakin bir dere edasıyla akar. sebebi de, 'ilk resimdeki gibi dökünce üstte çok hava kalıo basınç yapıo' şeklinde açıklanabilir sanırsam. bilmiorum. atıyo da olabilirim. fizik görmeyeli çok oldu. bugun denedim ama fail oldum, masaya döküldü bunun için ne gibi bir çözüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arka fondaki sarı çiçeklere takıldım ben.onların amacı görselin dışında kalmış ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 içine atınca ayrı bir tat veriyor verir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 İnsanda biraz aim olur be. Yuh. o kadar ıskalanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 forgiver said: bugun denedim ama fail oldum, masaya döküldü bunun için ne gibi bir çözüm var agali son kullanma tarihinin yazılı olduğu yerden 2mm çapında bi delik açıosun, güzelce dolduruyosun. sonra orayı kapatırsın bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mehmet Okur gibi için,adam nasıl dikiyor Dimes'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuxel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 karpuz said: Rakursi said: resim değil fotoğraf Yanlışın var. Resim, her ne kadar ilk anlam olarak insan tarafından yapılanı kast etse de, yan anlam olarak da "fotoğraf" anlamını barındırır. Aynı "Köprünün ayağında çatlak var." tümcesindeki 'ayak' sözcüğü gibi. Buradaki kullanımda da herhangi bir hata yok. Aşırı ukalayım lan ebuheuheubhuehh düt. Resim: -Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâgıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Oha ayarcı balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Resim ne anlama geliyormuş öğrenmek için ve bir alıntı yaptığımızda en azından kaynağını belirtmemiz için masum bir link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Rakursi said: resim değil fotoğraf +3615437154372152 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pwned! Sacros said: Resim ne anlama geliyormuş öğrenmek için ve bir alıntı yaptığımızda en azından kaynağını belirtmemiz için masum bir link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar