kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eleman ateş ediyor ve olaylar gelişiyor =) izledikten sonra okuyun =) eleman 50 kalibre sniper tüfeğiyle ateş ediyor, ama o kadar beyinsizler ki açık alanda ateş etmiyorlar... mermi ateş ettiği tepeden geri sekiyor (ki çok düşük bir olasılık) ve videonun 20. saniyesinde yere çarptıktan sonra adamı kafadan vuruyor.. ama o kadar şanslı ki ateş ederken taktığı kulaklığa çarpıyor... not: ses'e dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Şanslı mı şanssız mı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ama hiç süprizi kalmadıki herşeyi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 heh sen yazdıktan sonra spoiler'a aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oğa efsaneymiş. ama ben kulaklıktaki vurduğu alanı tam göremedim. adamınd ayüzünü göstermediler videoda. o surat ifadesini çok merak ediodum. ses süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fiuv sesi beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 parçası kopuyo işte kulaklığın yere düşüyo... o sesi duysam öyle mal gibi durmam ama ben herhalde direk refleks atlarım yere ne biliim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kulaklık. geçmiş olsun. verilmiş sadakası varmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu olayın gerçekleşme ihtimali bir şeyin mümkün olma ihtimali seviyesinden daha düşük kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kertenkel said: parçası kopuyo işte kulaklığın yere düşüyo... o sesi duysam öyle mal gibi durmam ama ben herhalde direk refleks atlarım yere ne biliim.. e kulaklık var nasıl duysun adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oha kelimesi burada anlamını bulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oeh ucuz atlatmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sıyırdı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 olm burası açık mekan zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yok abi açık alan değil tepeye ateş ediyorlar sekme ihtimali oluyor yani oda içinde ateş etmek kadar olmasa da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antidote Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bide utanmadan "I'm not doing that anymore" diyo.sıkıyosa yap anan terlikle kovalar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ahahah super bir olay yalnız =), bundan sonra ben kendimi dine, tasavvufa falan verirdim herhalde eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sese hasta oldum ya başa sarıp sarıp dinliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kertenkel said: parçası kopuyo işte kulaklığın yere düşüyo... o sesi duysam öyle mal gibi durmam ama ben herhalde direk refleks atlarım yere ne biliim.. kavrayabilir misin işte o var? acaip şanslıymıs adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 keske adamın yüzünü gösterselerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yalnız, mermi direkt kulaklığa gelmemiş. Karşıdan sektikten sonra adamın 2 metre önünde yerden tekrar sekip yön değiştirmiş öyle kulaklığı vurmuş. Ama yine de OHAAAaaAAaAAaAaAa!11!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Valla hiç aklım almadı nasıl karşıdan bu kadar sekebilmiş... wow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 1 kere sekip geri dönse pwned.Şans varmışta 2 kere sekmiş. Nereye nişan aldı acaba. Ates ettikten sonra yerdeki tozlar havalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar