nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bilgisayarımda itunes ok, ipodunu taktım arkadaşın, usb storage device olarak algıladı. Ben de zaten dosya atacakım, müzik değil. 21 gb boş yer var diyor benim de 4 gblık atacağm dosya, ama atmaa çalışınca the target disk is full diyor. İtunes yüklersem de bu sorun olur m? Sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 itunes'da ipodu usb storage olarak kullanma ayarı var. onu açarsan olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ipodun dosya sistemi fat olduğundan o büyüklükteki dosyayı atamıyorsun, bölerek at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 heh pru agzimdan aldin :D Ha bir de vista'da o sorun gozlenmiyor, ya da ben oyle hatirliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İso dosyası abi, çıkardığım partları sildim, tekrar bölmem 2 saat alır ve acelem var maalesef off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 başka şansın yok. winrarla store modunda bölmen uzun sürmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 onun ne olduğunu bilmiyorum. Part archive yapmaya çalıştım en son 1,5 saatti ve artıyordu estimated time :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bak rarlayacağın dosya sağ tıkla add to archive'e tıkla (arşive ekle..) sonra açılan pencerede sol alta doğru compression method var (sıkıştırma metodu??) onlardan en üstte olan store'u (depola) seç işte. onlar dosyanın ne kadar sıkıştırılacağının seviyesi, best yaparsan daha çok sıkıştırılır falan öyle yani. depola yapınca sıkıştırmıyor direk rar içine koyuyor, bu şekilde kolayca bölersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hazır topik varken acil bişi sorayım ben de, arkadaşın ipodu aldım, içine dizi ve film atacam. taktım direk harici disk olarak gördü, ama çift tıklayınca diskin formatlanması gerekiyo diyor. bisürü de şarkı var içinde, napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar