ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 belçikalılar hollandalılardan üstündür. hollandalılar almanlardan, almanlar yahudilerden, yahudiler araplardan, araplar acemlerden, acemler türklerden ve türkler de emirdağlılardan üstündür. emirdağlılar da belçikalılardan üstün olduğunu söyleyip çemberi tamamlar.
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ya bende basligi okuyunca acaba nasil turk yaptik diye dusunuyordum.. bole sahin k yi belcikaya saldik gibisinden bisi beklemistim. edit: madem turksun goster urksun.. gibisinden.
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Viktor said: klingonlar turk wookielerinde kokeni turklere dayaniyor hahahah patlamaya hazır bomba gibiydim biliyodum böyle bişey patlıycanı ben iptalim yokum MUHAhahahahahahahah koptum...sdfasdfas
raw power Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 10-15 seneye kalmaz oralar hep Türk olacak zaten. Zerg Rush ftw!!!!11 :D
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Viktor said: klingonlar turk wookielerinde kokeni turklere dayaniyor ahahahahahahahahaha bomba yapmışsın viktor sandalyeden düştüm ya ahahahahah
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ya ben Orclar Türkmüş esprisi yapacaktım ama Viktor olayı bitirmiş...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hepsi ilkokulda duvara asılan kavimler göçü haritası yüzünden. Anasını satayim bilinç altına yerleşiyor insanın, düşününce filipinlere giden bir göç oku bile hatırlıyorum.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Alexi_Septimus said: Hepsi ilkokulda duvara asılan kavimler göçü haritası yüzünden. Anasını satayim bilinç altına yerleşiyor insanın, düşününce filipinlere giden bir göç oku bile hatırlıyorum. evet vardı bende hatırlıyorum o zaman filipinlilerde türk
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lütfen akademik hayatını buna adama.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 filipinler'e giden bir göç kolu yok arkadaşlar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 işte bak. haritayı yapanı bulursam anam avradım olsun canını alacağım.
Öne çıkan mesajlar