Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burzum dinleyenler elini kaldırsın!

venom

Öne çıkan mesajlar

ben hızımla döverim, o tekniğiyle. bunları karşılaştıramayız tabi işte.

bururururururup tatatatatatatatatatatatata,

buru ruru ruru tata ata bururu tata çıs çıs tata.

ne o benim hızımı yakalayabilir ne de ben onun tekniğini.

ha hızımı yakalar da 15 saniye heralde. kondisyon vs teknik.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
şarkılara bişiyim yok da(hapisten öncekilere) adama pek atarlıyım canım. filozof olmuş bi de ibiş kendince. yerim lan seni. gel beni öldür çıkınca hapisten.

bak söylüyorum gazı verirsen yapar hatta kesmekle kalmaz gore bağlar fantezi kurar üstünde ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

yurdum 15-17 BLAK metalci tayfasının idolü... ne yaptığı müzikten (dunkelheit ve birkaçtanesi hariç) ne de kendisinden zerre haz etmiyorum. türkiye ve türkler hakkında söyledikleri de nsbm gruplarına yaraşır cinsten... mevzunun yetenek kısmına gelince; özellikle kuzeyli olmayan etnik kökenlere, dinlere, mitlere sövmek, yeni müzik akımlarına salyalar saçarak saldırmak, adam öldürmek, hapishaneden kaçmak, kilise yakmak gibi mevzulardaki yeteneği tartışılmaz... ayrıca 2 tane riff i 15 dakika boyunca dinleyip hipnotize olanlara da diyecek söz yok... neymiş rifflerin sürekli tekrar edilmesi müziğe ayinsel bir hava katıyormuş... ayinsel müzik dinlemek istiyorsan kiliseye git, kasma kendini şu ucubik müzikle...
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
slayer77 said:
valla sen kaşındın hemen ÖM atıcam Varg'a ve burzum fanlarına ona göre hazırda bulun her an ölebilirisin. :P

ee...aa... abi ama sori yahu? : (. sölemesen.. yani.. : /

abi iş işten geçti valla öm attım bile şimdi toplantı yapıcaklar ona gidicem tipni tarif edicem VANTED diye fotoğrafların çıkartılcak bütün burzum fanlarına dağıltılcak öldürende 10000$ verilcemiş öle anlaşmışlar.

sen ver o parayı bana gitmeyeyim toplantıya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
aynen bende hiçbirşey yazmayacaktım hatta bu 2. mesajım bu forumda ama tutamadım kendimi

ne yalan söyleyim dunkelheit i war ı da hatta key to gate i de dönüp dönüp dinlemişimdir zamanında

tamam bazı "gösteriş meraklısı tayfası" bunu dinliyor e Varg ında (bu arada gerçek adı Christian galiba -ironiye geeel- :P ) istediği biraz bu galiba... ama şimdi herkes dinliyor diyede adamın müziğine laf etmek biraz komik(gerçi güzel olup olmadığı kişiden kişiye değişir ve bunlar tamamen şahsi düşüncelerim)... aah ah... hepimiz popüler bi grupla veya birinin önerisiyle başlamadıkmı? (istisnalar hariç şahsen annem sağolsun diyorum burdan ellerinden öpüyorum :) )

tamam bazı kıl insanlar var ama zaten onlar zamanla elenecektir içiniz rahat olsun :) özellikle "özenti" veya "bebe-şebe" demek istemedim ( e bizde bebeydik zamanında)... zaten herkes bişeyleri diğerinden duyarak görerek keşfetmedimi? kimse annesinin karnından walkmanle içindede slayer kasediyle doğmadı:) bu konuyada "barnak" basıp dier bir konuya doğruuu barnaımızı götürelim...

nese efem bu Varg denen amca bir röportajındada Türkler Türkiyeyi terk etsin Yunanlılar geri gelsin dedi (bizzat okudum... dinlediğim gruplar hakknda siyasi ve hayat görüşleri hakknda araştrma yapmak gibi bir saplantım var)

ya nekadar gariptirki aynı adam zamanında Müslümanların yanında olup (Hıristiyanları sevmediği için ) onlar hakkında pozitif şeyler söylemiştir...

anlayacağınız biraz garip ve kendi içinde çelişen bir varlık bu Varg (şahsi kanaatimce)

kimi insan sadece müziğe bakar... kimi insan popülariteye-dinleyen insan kitlesine kimiside o grubun veya kişinin görüşlerine

şahsen artık çoooook seyrek dinler oldum bölye arada bir rahatlamak için ööle geçip gider radyodaki her hangi bi güzel parça gibi. Severim yada sevmem diye yorum yapamam(bak bende çelişiyormuşum :P ) kimseyede karışamam, bence kimsede karışmamalı(bence)... elini kaldıran kaldırsın insanlar kaynaşsın "vaybe sendemi seviyorsun nekadar güsel... asl? " desin eğlensin

neyse saçmaladm ...
MEGADETH dinleyin beyler diyip gachıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...