Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben hızımla döverim, o tekniğiyle. bunları karşılaştıramayız tabi işte. bururururururup tatatatatatatatatatatatata, buru ruru ruru tata ata bururu tata çıs çıs tata. ne o benim hızımı yakalayabilir ne de ben onun tekniğini. ha hızımı yakalar da 15 saniye heralde. kondisyon vs teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 O değil de, neden hiç kimse "el habibi zum zuma, kafam girsin Burzum'a" esprisini yapmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ayıp olur şimdi o, keyifte arada "war" çalıyor hep bi ağızdan bağrıyoruz ama işte... seveni var burada büssürü. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ben de severim canım Aske'yi, sevdiğim şeylerle dalga geçerim zaten böyle genelde yanlış anlaşılmasın =) Ben Varg'ı sevmiyorum, sorun o. War da ilginç şarkıdır ha eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 şarkılara bişiyim yok da(hapisten öncekilere) adama pek atarlıyım canım. filozof olmuş bi de ibiş kendince. yerim lan seni. gel beni öldür çıkınca hapisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Laraken said: şarkılara bişiyim yok da(hapisten öncekilere) adama pek atarlıyım canım. filozof olmuş bi de ibiş kendince. yerim lan seni. gel beni öldür çıkınca hapisten. bak söylüyorum gazı verirsen yapar hatta kesmekle kalmaz gore bağlar fantezi kurar üstünde ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 o yaşta yavaş. kilise niyetine yakarım bunu ben. sarışın kısa saçlı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 valla işlem yaşa bakmıyor bea :P keser valla olmadı fanlarına kestirtir haa ona göre hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 keyife gelsinler, hepsini alırız : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 valla sen kaşındın hemen ÖM atıcam Varg'a ve burzum fanlarına ona göre hazırda bulun her an ölebilirisin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yurdum 15-17 BLAK metalci tayfasının idolü... ne yaptığı müzikten (dunkelheit ve birkaçtanesi hariç) ne de kendisinden zerre haz etmiyorum. türkiye ve türkler hakkında söyledikleri de nsbm gruplarına yaraşır cinsten... mevzunun yetenek kısmına gelince; özellikle kuzeyli olmayan etnik kökenlere, dinlere, mitlere sövmek, yeni müzik akımlarına salyalar saçarak saldırmak, adam öldürmek, hapishaneden kaçmak, kilise yakmak gibi mevzulardaki yeteneği tartışılmaz... ayrıca 2 tane riff i 15 dakika boyunca dinleyip hipnotize olanlara da diyecek söz yok... neymiş rifflerin sürekli tekrar edilmesi müziğe ayinsel bir hava katıyormuş... ayinsel müzik dinlemek istiyorsan kiliseye git, kasma kendini şu ucubik müzikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slayer77 said: [saf death metal? Alakası bile yok Burzum pure black ile depressive black metal arası müzik yapıyor..... vb vb böle türler mi varmış ya. Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yapmaz o öyle şeyler artık. führer oldu, başkasına yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bi dunkelheit şarkısını severim. Adamdan haz etmem. Katilin teki ister kendine ait felsefesi olsun ister böle acıların çocuğu olsun. Varg'ın hastası olan 13-14 yaşlarındaki gothic kızlara da selam sölüorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bi dungeon lı şarkısı var, onu dinliyorum. o da oyun oynatırken fon olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slayer77 said: valla sen kaşındın hemen ÖM atıcam Varg'a ve burzum fanlarına ona göre hazırda bulun her an ölebilirisin. :P ee...aa... abi ama sori yahu? : (. sölemesen.. yani.. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Laraken said: slayer77 said: valla sen kaşındın hemen ÖM atıcam Varg'a ve burzum fanlarına ona göre hazırda bulun her an ölebilirisin. :P ee...aa... abi ama sori yahu? : (. sölemesen.. yani.. : / abi iş işten geçti valla öm attım bile şimdi toplantı yapıcaklar ona gidicem tipni tarif edicem VANTED diye fotoğrafların çıkartılcak bütün burzum fanlarına dağıltılcak öldürende 10000$ verilcemiş öle anlaşmışlar. sen ver o parayı bana gitmeyeyim toplantıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lan o paraya ben kendimi öldürürüm : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 geçen sene lise servisinde 12->14 yaş tiki ortaokul çocukları vardı. üstlerinde de gürzüyle döverim la bakışı atan varg. o gün mp3 arşivimi toptan sildiğimi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sevemedım bunu ben bir türlü. müzik çok kıl geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hiçbir şey yazmayacaktım bu konuya da dayanamadım kendimden birini bulunca. Adamın kendisine de, grubuna da , müziğine de, temasına da kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 aynen bende hiçbirşey yazmayacaktım hatta bu 2. mesajım bu forumda ama tutamadım kendimi ne yalan söyleyim dunkelheit i war ı da hatta key to gate i de dönüp dönüp dinlemişimdir zamanında tamam bazı "gösteriş meraklısı tayfası" bunu dinliyor e Varg ında (bu arada gerçek adı Christian galiba -ironiye geeel- :P ) istediği biraz bu galiba... ama şimdi herkes dinliyor diyede adamın müziğine laf etmek biraz komik(gerçi güzel olup olmadığı kişiden kişiye değişir ve bunlar tamamen şahsi düşüncelerim)... aah ah... hepimiz popüler bi grupla veya birinin önerisiyle başlamadıkmı? (istisnalar hariç şahsen annem sağolsun diyorum burdan ellerinden öpüyorum :) ) tamam bazı kıl insanlar var ama zaten onlar zamanla elenecektir içiniz rahat olsun :) özellikle "özenti" veya "bebe-şebe" demek istemedim ( e bizde bebeydik zamanında)... zaten herkes bişeyleri diğerinden duyarak görerek keşfetmedimi? kimse annesinin karnından walkmanle içindede slayer kasediyle doğmadı:) bu konuyada "barnak" basıp dier bir konuya doğruuu barnaımızı götürelim... nese efem bu Varg denen amca bir röportajındada Türkler Türkiyeyi terk etsin Yunanlılar geri gelsin dedi (bizzat okudum... dinlediğim gruplar hakknda siyasi ve hayat görüşleri hakknda araştrma yapmak gibi bir saplantım var) ya nekadar gariptirki aynı adam zamanında Müslümanların yanında olup (Hıristiyanları sevmediği için ) onlar hakkında pozitif şeyler söylemiştir... anlayacağınız biraz garip ve kendi içinde çelişen bir varlık bu Varg (şahsi kanaatimce) kimi insan sadece müziğe bakar... kimi insan popülariteye-dinleyen insan kitlesine kimiside o grubun veya kişinin görüşlerine şahsen artık çoooook seyrek dinler oldum bölye arada bir rahatlamak için ööle geçip gider radyodaki her hangi bi güzel parça gibi. Severim yada sevmem diye yorum yapamam(bak bende çelişiyormuşum :P ) kimseyede karışamam, bence kimsede karışmamalı(bence)... elini kaldıran kaldırsın insanlar kaynaşsın "vaybe sendemi seviyorsun nekadar güsel... asl? " desin eğlensin neyse saçmaladm ... MEGADETH dinleyin beyler diyip gachıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 church of satan' a karşıyım arkadaşım. inner circle gençler. bu herif hayatanın bi kısmında black metal yaptı, o da mayhem dayken. black çi black çiyi kesiyorsa felsefeni yiyim lan senin. black metal bu değil. hiç bu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 zaten tekno-folk yapacakmış bundan sonra (yeni okudum) clubber gördüm seni Vargggg kopp kopp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Varg zaten teknocu olduğunu falan inkar etmiyor ki. Kendi ağzından mal grup arkadaşlarım (eski Mayhem) metal barlara giderken ben diskolara gidip karı kaldırıyordum şeklinde açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar