venom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Arkadaşlar Burzum çok güzel müzikler çıkardı..Vaar Vikernes'e Nazi,Satanist vs. diyorlar.Doğruluğunu bilemem,ancak çok güzel şarkıları var.Saf black metal.. Dunkelheit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 death değil de black metal dioruz ona ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 venom said: Saf death metal.. saf death metal? Alakası bile yok Burzum pure black ile depressive black metal arası müzik yapıyor ve 2013 dede hapishaneden çıkıyor. Benim çok sevdiğim bir adam. "pardon "grup" o/ hahahah hatta gruba davulcu girmiş sonra grup dağılmış uphapuhauphahahahaha" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Afedersiniz yanlış yazmışım. (ne death metali lan kafama xxxxx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 blek metal camiasından dinleyebildiğim tek adamdır :p dunkelheit ilk dinleyişte cızırtı gibi gelsede zamanında rastladığında arkadaki tekno tonlar falan baya işliyor içine adam gibi, bi hoş ediyor. Mahoş mu denir ne denir böyle Aynı olay katatonia-Day'de de var gibi gelir mesela bana. Tek düze davul, sabit vokal, hafiften elektronik arka sesler falandı filandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Burzum Aske'den sonra dark ambient yapmaya başladı, ilk albüm dışında black metal değil yani =). Ha etkisi var mı var, o ayrı. Ha evet neonazi falan filan bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 vaar dan ziyade varg o bir, mayhem her türlü yer bitirir bu adamı bu da iki. mayhem cıyız ezelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 *el kaldirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kızların pure black metal DEATH dinlemesi yasaklanmış haberi almadin mi sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 iyidir, güzeldir. Jesus' Tod şarkısını özellikle severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 dunkelheit'in klibi hipnotize eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Evet dunkelheit yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Tolkien'in Mordor dilinde sanırım anlamının Karanlık olması lazım, hatta yanlış bilmiyorsam yüzüğün üzerinde yazıyordu "burzum" kelimesi. Count Grishnackh'ın da bir ork şefinin ismi oluyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 burum su mayhemin solistini olduren adamin grubu deil mi son 2 alumunu mu ne hapishanede kendi yapmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sonra hapisten izinle çıkıp geri gelmeyen, sonunda rusya sınırında bagajı silah dolu bir arabayla yakalanan şahıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Evet tekrar ceza yedi hapsi uzadı bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 vangin yazisi war mi bu konuda ilk olayi anatiyodu kendi azindan bole bole oldu diye bu konuda bi aciklama yapmis mi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben de arada dinlerim. a lost forgotten sad spiriti severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 şurda bi tartışma var burzumla ilgili, efsane.. http://www.bunalti.com/?p=1916 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 "BNCE BLACK METAL YAPMAK YAPILABİLECEK EN KOLAY MÜZİK TURU BATERIYE HIZLI VUR ÇIĞLIK AT AL SANA BLACK METAL BN ENSTRÜMANLARI ÇALMAYI BILMEYEN BI ADAM OLARAK BILE BLACK METAL ŞARKISI YAPARIM “MERMERİZE” ADIM GİBİ KATILIYORUM ONLARI ONLARA ÖZENENLER DINLER ONUN TİŞÖRTLERINI GIYER HAVA ATMAK İÇİN BN SADECE DUNKELHEİT’İDİNLERİM TEK ŞARKISI O DİĞERLERİ SAÇMALIĞIN DANİSKASI" ahuhaha. çok takdir ettim arkadaşı. 15 yaş diyorum max. sen benim çaldığım snare&ride abanmasını yap, önünde eğilirim diyecektim de nası diyim takdir edersiniz ki. yahu kabardım yine, black metal nedir ne değildir diye anlatacaktım da yoruldum artık. editler: kafam güzel yazamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adam bilinçli olarak aynı rifi tekrar ederek ayinimsi bi hava vermiş, illa 34567 tane riff olması mı gerekir güzel şarkı olması için, neyse büyüdükçe öğrenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 heh çıkınca dani yi öldürecekmiş... ikisi birbirini öldürse negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Alternatif olarak Bathory iyidir diyorum ben. Mesela şu an bi "twilight of gods" dinledim kafam güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 o eleman kolpa black olarak bilenen CoF dinlemiştir.Black metalin davulun %1 çalsın tanrı diye taparım belki black de gitar kısmı diğer metal tarzlarına oranla kolay görünebilir ama black de bulunana davul zorluğu hiç bir metalde tarzında bulunmaz.En basit örnek Marduk - Legion'un davul kısmı her babayiğitin işi değildir.Neyse konu dağılmasın şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 "hiç bi metal tarzında" çok güçlü olmuş. progresif ya da teknik türlere girersek çıkamayız. çok farklı türler olduğunu biliyorum ama bir progresif metal davulcusu için snare&ride "zor"dan çok yorucu olur. o da kişisine göre. spastic ink lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar