Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burzum dinleyenler elini kaldırsın!

venom

Öne çıkan mesajlar

venom said:
Saf death metal..

saf death metal?

Alakası bile yok Burzum pure black ile depressive black metal arası müzik yapıyor ve 2013 dede hapishaneden çıkıyor.
Benim çok sevdiğim bir adam.

"pardon "grup" o/ hahahah hatta gruba davulcu girmiş sonra grup dağılmış uphapuhauphahahahaha"
Sosyal ağlarda paylaş

blek metal camiasından dinleyebildiğim tek adamdır :p

dunkelheit ilk dinleyişte cızırtı gibi gelsede zamanında rastladığında arkadaki tekno tonlar falan baya işliyor içine adam gibi, bi hoş ediyor. Mahoş mu denir ne denir böyle
Aynı olay katatonia-Day'de de var gibi gelir mesela bana.
Tek düze davul, sabit vokal, hafiften elektronik arka sesler falandı filandı..
Sosyal ağlarda paylaş

"BNCE BLACK METAL YAPMAK YAPILABİLECEK EN KOLAY MÜZİK TURU
BATERIYE HIZLI VUR ÇIĞLIK AT AL SANA BLACK METAL
BN ENSTRÜMANLARI ÇALMAYI BILMEYEN BI ADAM OLARAK BILE BLACK METAL ŞARKISI YAPARIM “MERMERİZE” ADIM GİBİ KATILIYORUM ONLARI ONLARA ÖZENENLER DINLER ONUN TİŞÖRTLERINI GIYER HAVA ATMAK İÇİN BN SADECE DUNKELHEİT’İDİNLERİM TEK ŞARKISI O DİĞERLERİ SAÇMALIĞIN DANİSKASI"

ahuhaha. çok takdir ettim arkadaşı. 15 yaş diyorum max.

sen benim çaldığım snare&ride abanmasını yap, önünde eğilirim diyecektim de nası diyim takdir edersiniz ki.

yahu kabardım yine, black metal nedir ne değildir diye anlatacaktım da yoruldum artık.

editler: kafam güzel yazamıyorum lan.
Sosyal ağlarda paylaş

o eleman kolpa black olarak bilenen CoF dinlemiştir.Black metalin davulun %1 çalsın tanrı diye taparım belki black de gitar kısmı diğer metal tarzlarına oranla kolay görünebilir ama black de bulunana davul zorluğu hiç bir metalde tarzında bulunmaz.En basit örnek Marduk - Legion'un davul kısmı her babayiğitin işi değildir.Neyse konu dağılmasın şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...