HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 arcane said: Uwe Boll filmleri 30 sene sonra kült olursa ne ilginç olur ehueh o adama hala is verilmesinin tek nedeni bu bence... 25 yil sonra "Ceyrek asir oncesinin efsaneleri" diye tekrar basilip "cok enteliz klasikleri topluyoruz" kitlesi tarafindan bas taci edilecekler Gelecege yatirim dersi veriyor studyolar, oysa biz burda dalga geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bu adamın filmlerinin klasik sayılacağı gün zaten sektör ölmüş demektir,kaybedeceğimiz birşey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 müziklerden gerçekten şaka gibi.bir ara çekimden mi kaynaklaniyo dedim ama yok yani.jason başli başına bi hata olmuş o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ı ıh hiç beğenmedim ki ben kolay kolay dandik demem bir filmi için :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Başroldeki adam bu role ne kadar gitmemiş, ne kadar rahatsız edici oynamış anlatılmaz. Ortalamanın üstündeki oyunu vasatında altında bir filmle anlatacağınıza hiç yapmasaydınız şunun filimini. Yazık etmişler, rezalet kademesinde bir deneme olmuş sadece... King Arthur'un yeniden çekildiği son filmi bile buna 10 basar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 4.1 bile fazla bu filme bence. verdiğim 9 milyonu geçtim zamanıma yazık oldu yahu. fantastik bi filmde bitse de gitsek dediğimi hatırlamıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Hatırladıkça filmi konuyu silesim geliyor,sonra sticky mi yapsam acaba diyorum millet görüpte izlemesin diye.Çok karışık bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 her yerde yerden yere vurulunca gitmekten vazgeçtim heh, yalnız yine de anlamadığım nokta: dungeon siege'de başrolde kızıl sonya esintileri taşıyan bir bayan varken neden filmde jason statham? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 2 saatlik ömür törpüsü, bitsin diye dua edilen film. (Ne kadar boktan olursa olsun filmleri yarıda bırakmayı sevmiyorum napiyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar