Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 what ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 killer aga çok gafil avladın bizi tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aga editlemeden once soruma cevap mı verdn merak ediyoRM ASFKJSADF ve hala cevap arıyorm arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hakketn çok çok iğrenç bir daha senin açtığın topiklere bakmıcam yıkıldım resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahaahha aga iğrençsin yaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Killer said: what ne demek? ne demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Nani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne omg öğretmen şefkatiyle ilgileniyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 what the diye birşey de duyabilirsin bu genelde what the hell in kısa kalmışıdır. yada adam ölür tamamlayamadan yada karizma olsun diye böyle birşeyler der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu soruyu soranlara uyuz oluyorum böle sanki sürekli what,ne demek die cevap verdiğinde heaa işte bende onu soruyorum ne demek diyecekmiş sanıyolar böle acıklayınca kaba et gibi kalıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abs = abi bi saniye geyigi çağrişimi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Killer seni en huzurlu olduğun anda merdivenlerden itmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hahahaha abs mükemmel bişeydi yaaa serkan altuniğneninmiydi yiğit abimizin mi hatırlamıyorum ama tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet killer haklısın, what, ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Baluu said: abs = abi bi saniye geyigi çağrişimi yapti. Yiğit Özgür xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: bu soruyu soranlara uyuz oluyorum böle sanki sürekli what,ne demek die cevap verdiğinde heaa işte bende onu soruyorum ne demek diyecekmiş sanıyolar böle acıklayınca kaba et gibi kalıyolar yoo o dediğin şey gibi kalmadım.aksine aydınlandım.oke?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eisenheim said: demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen aga o laf bi derdi sorunu olan için soylenir ok kib thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Killer said: eisenheim said: demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen aga o laf bi derdi sorunu olan için soylenir ok kib thnx. edit:bende bi sorunun olduğunu düşündüğüm için söyledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar