FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 killer aga çok gafil avladın bizi tebrikler
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aga editlemeden once soruma cevap mı verdn merak ediyoRM ASFKJSADF ve hala cevap arıyorm arkadaşlar
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hakketn çok çok iğrenç bir daha senin açtığın topiklere bakmıcam yıkıldım resmen =/
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne oha.
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: what'ın türkçedeki karşılığı "ne" kelimesi ile aynıdır yani what's your problem senin sorunun ne your senin demek problemde sorun demek what=ne omg öğretmen şefkatiyle ilgileniyorsun :D
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 what the diye birşey de duyabilirsin bu genelde what the hell in kısa kalmışıdır. yada adam ölür tamamlayamadan yada karizma olsun diye böyle birşeyler der.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu soruyu soranlara uyuz oluyorum böle sanki sürekli what,ne demek die cevap verdiğinde heaa işte bende onu soruyorum ne demek diyecekmiş sanıyolar böle acıklayınca kaba et gibi kalıyolar
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abs = abi bi saniye geyigi çağrişimi yapti.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Killer seni en huzurlu olduğun anda merdivenlerden itmek istiyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hahahaha abs mükemmel bişeydi yaaa serkan altuniğneninmiydi yiğit abimizin mi hatırlamıyorum ama tam olarak
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Baluu said: abs = abi bi saniye geyigi çağrişimi yapti. Yiğit Özgür xD
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamınbiri said: bu soruyu soranlara uyuz oluyorum böle sanki sürekli what,ne demek die cevap verdiğinde heaa işte bende onu soruyorum ne demek diyecekmiş sanıyolar böle acıklayınca kaba et gibi kalıyolar yoo o dediğin şey gibi kalmadım.aksine aydınlandım.oke??
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eisenheim said: demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen aga o laf bi derdi sorunu olan için soylenir ok kib thnx.
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Killer said: eisenheim said: demiyim diyorum kendimi tutiyim diyorum olmuyo dostum pelerinle sıç lütfen aga o laf bi derdi sorunu olan için soylenir ok kib thnx. edit:bende bi sorunun olduğunu düşündüğüm için söyledim..
Öne çıkan mesajlar