Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost Mage


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

ohyeah said:
talentleri pvp için nasıl olmalıdır? en iyi 2v2 combosu nedir? taktikleri nasıldır? kimlere 1v1 de şans tanımaz yada yenilir.. Bilgisi olan arkadaşlar buraya :)

arcane de improved silence a kadar git gerisini full frost doldur işte zaten verilmeyecek skiller hemen hemen belli sorun yaşamassın o konuda.

feral druid mage
rogue mage
warlock mage iyidir

warriora şans tanımaz, warlocka yaklaşamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben pvp için bu frost speci kullanıyorum. kullanırken hiç bi eksiklik hissetmedim, çok da eğleniorum. kolay kolay da ölmüyorum. geçen gün av de meydandan kaplanımla koşa koşa geçerken bi sap yedim. tam çıkıcam 1 tane daha yedim. ama 2cisi de 10 sn geldi. anladım 2 rogue var. çayır vuyur girişti bunlar ansızın. bitini sheep yapıp ötekini kestim, sonra da diğerini kestim. (sonra da durdum lan ben napıorum :S ben mage im 2 rogue a karşı ölmem lazımdı oyunu bozdum aq hehe) sonra da devam ettim.

not: ama geçen premaid pvp yaparkene, raid chatten uyarı geldi, şurdaki kulede rogue var acil destek diye. direk üstüne omw yazdım. sonraki muhabbet de şöle =P

eleman: need backup on bf tower now ! rogue here
kapuska: omw
kapuska: hey wait :S i am a mage. amagad.
eleman: i will heal yur ass
başka biri: frost ftw gogo kap
kapuska: hero is here ^^

hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok gayet iyi, hatta direk opener olmanı da sağlar yeri gelince. Lakin arenalarda çoğu class zaten aynı türden spell kullandıgı için(mage hariç), düz CS işlev olarak aynı yeri tutuyor. Tabi sürekli taktik olarak direk silence atmanız gerekmedigini farz ederek konusuyorum.

Deep frostla gerçekten çooooook büyük damagelar veriliyor. Full vengeful arkadaşlara bile 3k+ frostbolt vurabilir, çok daha iyi mana kullanabilir, Artic Winds ve Icy chill arasında seçip yapmak zorunda kalmayabiliyorsunuz. Vs. Yani biraz oynayış tarzı meselesi gerçekten. 2 sezon 17/44 oynadım, 55/6'ya geçtikten sonra geri dönemedim, damage hiç tatmin etmemeye başladı malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...