yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Selam, IGN 2007 okuyucuları tarafından en çok sevilen oyunları seçiyor. Burdan oylayabiliyorsunuz -> http://uk.pc.ign.com/articles/842/842852p1.html "What is your pick for Best Racing/Driving Game of 2007 for the PC?" için eğer araba yarışlarıyla fazla ilgili değilseniz oyunuzu Trackmania United adına kullanmanızı rica ediyorum, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ben de RPG kutusuna boş pusula atmanızı rica ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 jade empire varken boş mu atılır cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 seni mi kıracaz yav, attım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Jade Empire ı rpg den sayanada, saydıranada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 saymayana akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ilk tomb raider'in remake'inin adventure listesinde olmasi bir beni mi gerdi onu merak ediyorum ben... 10 senede genrenin geldigi hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://bestof.ign.com/2007/pc/ bunlar da ign'nin seçtikleri kazananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Evet o da gerçekten başka bir abesle iştigal, ne lara nın mecaralerını görmek isteriz adventure da ne de bir çimen boyun karetesini rpg de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Jade Empire PC rpg si saymayız, sayına da sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fps de seçim çok zor. cod 4 e çok oy verdim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Liste fena değil. Vay be baya bir tutturmuşum. 2007 bence tam manasıyla içler acısı bir seneydi. En acı kısmı da 98'den beri en iyi sene gibi büyük laflar sarfedilmiş olması. Konsolcu olmak vardı... beklenti az olacak, yüzün gülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bioware'dan "babam çıksa yerim" şu mass effect'i hala oynayamadım ya çok üzüntülüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 "What is your pick for Best Persistent World Online Game of 2007 for the PC?" sorusu altındaki MMO şıklarının arasında "Test Drive" ın neden olduğunu biri açıklayabilir mi? ( test drive unlimited i oynamadım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Test Drive Unlimited'da GTA hesabı oyun dünyası var (şehir). Ev alabiliyor, araba ve giysi dükkanlarını gezebiliyor ve bunun gibi oyun konseptiyle alakalı şeyler yapabiliyorsun. Yalnız GTA gibi yaya dolaşmak ve dinamik/interaktif bir dünya yok. O kategoride geçmesini sağlayan şey ise bu bahsi geçen şehir büyük bir ada, çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Crysis'e verdim bütün oyları destek bağlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar