antidote Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Uzun süredir arkadaşım Sacros sayesinde paticiği onun hesabından takip ediyodum.Hesap açmak bugüne nasip oldu.Hadi hoşgeldim o zaman =D not:sacros ev arkadaşım oluyor o bakımdan =D Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ilk antidota okudum tam "sen burda fazla tutunamazsın bu nickle"yazıcaktım ki yalnış anladığımı farkettim.haeufhauefha:D hoşgeldin Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ee sen de komşum sayılırsın o zaman, hoşgeldin =P Alıntıla
antidote Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oha çıktım girdim hoşgeldin dolmuş.. saolun millet gözlerim yaşardı nefr ben senin komşun sayılırsam sen kimsin acaba =D Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yahu evinin balkonuna kocaman athena tapınağı diktim, farketmedin mi daha? =P sizin ev eskiden teraslı falan böyle şık birşeydi, sonra mecburen değişti tasarımı yer darlığından =P hehe sacrosla komşu muhabbetimiz var uo dan, odur yani Alıntıla
antidote Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hahah =D bu da seni benim manevim komşum yapar gel şöyle bi sarılıyım sana asdfa Alıntıla
antidote Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 selam arkadaşlar hoşbuldum Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hoş geldinnn. evet kascam canım sıkıldı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.