calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bu tarz t- shirt leri nerelerden toptan olarak alabiliriz bi bilgisi olan var mıdır acep???
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu tarz t-shirtleri işte ne demek hangi tarz :S
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hehe şakacı genjlik :D ya işte sponge bob udur ne bileyim komikci tişörtlerdir fln. bahar şenliğinde satmak için. yani üstteki adres tarzı değil. toptancısını arıyoruz..
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "Bu" tarz demiş ya adam. Brilliant & Uncoloured. böyle bi tarz var amerikada. hey yavrum hey. cahiller.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ha tamam düzeldi refreshleyince geldi resim :D
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 FromTheHell said: cidden yav hangi tarz :D yav said: o.o koptum
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ozmn türkiyede üreten bildiğim Crazy var bide herhangi bi baskıcıyla anlaşrsan çoklu yaptırımlarda tanesi 4 ytl ye fln gelyior tshirtle beraber
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bi adres fln verseniz çok bi güzel olur aslında.
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 KahnX said: FromTheHell said: cidden yav hangi tarz :D yav said: o.o koptum ahuas yanlış kişiyi alıntılamışım sdfgfasdg
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 link koydum işte abi oraya forus en iyisidir crazy okadar iyi değil ki forus'ın konsept'i daha güzel
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aklıma Wendys' reklamı geldi.. http://www.youtube.com/watch?v=Ug75diEyiA0 ben de soruyorum.. bu tarz nerede yaw? hey Tarz nerede?
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 calimero said: hehe şakacı genjlik :D ya işte sponge bob udur ne bileyim komikci tişörtlerdir fln. bahar şenliğinde satmak için. yani üstteki adres tarzı değil. toptancısını arıyoruz..istiklal caddesinde arsenal var orada bulabilirsin
Öne çıkan mesajlar