BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yahu amerikadaki kızılderililer bi ara amerikayla yapılan tum antlasmaları fes ettiklerini kendi bagımsızlıkları tarzında birsey ilan ettiklerini okumustum ne oldu onların hali amerika demir yumruk felan mı indirdi ne oldu
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Açıklamadan önce ateş suyu içmişler, ondan öyle konuşmuşlar. Şaka bi yana, ben de merak ettim. Var mı bilen biri ne olduğunu?
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 2 başlık var bu konuda açılmış biraz inanın
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3035897
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 oturan boğa ismini mustangli boğa olarak değiştirmiş bide amerikadan 5 eyaletin tapusunu istiyolarmış artık ne yapmaya çalışıyolar bilmiyorum
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 NTV de haber çıktı ciddiye alınmamışlar, amerikan medyası bizimki kadar bile yer vermemiş.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win."
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ama paticikte çok ciddiye alınmış yardım edelim onlara onlarda Turk müş zaten
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 cumhuriyet dun roportaj yapmisti adamin dedikelri mantikli yani en dusuk yasam orani en yuksek intehar orani issizlik filan amerikanin gobeginde safalet yasiyorlar ve amerikanyalinin bugun killigina "hitler turklerden esinlendi ermeni soykirimini" geyigine karsi "dunyada toplama kampi fikri ilk ameirkadandi hitler bizim halkimizin yokolusundan cok sey ogrendi" diye konusmus kizilderililerin gelen ilk beyaz adama hayatta kalma konusunda yardim etmesinden cicek hastaligi enjekte edilmis hediye battaniyelere ve kizilderili kellesine 5 dolar evrilen doneme kadar yazmis amerika ciddiye almasada cok ciddiye alanimiz var venezuella (lol) ile diplomatik gorusmlerimiz var (chavez bunalri tanirsa kimse sasirmiycak heralde) amerika icidne ve ozellikle avrupadan cok ilgilenen varmis bu olayla
xieon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kızılderililer haklı ama alacakları babadan öteye geçmez bence :d
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bence kızılderelileri iranda tanır,sonrasında kübada tanır brazilyada tanıyabilir.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 aslında çok imkansız geliyor olabilir ama her biri gerilla şeklinde dağlara çıkarlarsa belki yıllar sonra o bölgeyi tamamen ele geçirebilir ve kendi devletlerini kurabilirler.
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bence iş ciddiye binerse ki binmis durumda aslında askeri mudahale tarzı birsey olursa sanırım 2. amerikan iç savası olabilir
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Yok artık LeBron James:!:!!.1!!: Ne savaşı polis gelir tutuklar üç beş manyaktan söz ediyoruz burada.
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kimle kim arasında abi iç savaş olabilir diosn ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 üç beş manyak dediğin haklı özgürlüğünü isteyen insanlar ve o toprakların binlerce yıllık yaşayanları. Dağdan gelenler tarafından bağdan kovulanlar..
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bağdan kovuldular ve artık bağda güçlü birisi oturuyor.Bir bakıma bölücü konumunda şuan Kızılderililer.Haklı olmalarına rağmen.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 nileppezdel said: üç beş manyak dediğin haklı özgürlüğünü isteyen insanlar ve o toprakların binlerce yıllık yaşayanları. Dağdan gelenler tarafından bağdan kovulanlar.. Kızılderililerin haklılığı su götürmez ama artık olan olmuş. 300 milyon Amerikalının içinde 15.000 Lakota artık bişey başaramaz. O yüzden manyak dedim. Bence haklarını sonuna kadar arasınlar ama olacak iş var olmayacak iş var...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Olsun sonçta biraz da olsa bir hak ve tprakları verilebilirdi. Kaldı ki dünyanın en barışçıl ve doğa dostu toplumlarından biri :)
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 olur mu ya çıksa şimdi biri ben karahanoğullarının varisiyim osmanlıyla şöyle anlaşmmaışz vardıda ihlal edildi. osmanlı yıkıldı bizde tekrar bağımsızlığımızı istiyoruz dese türkiyeden kafasını alır o kadar. aynısı amerika içinde geçerli. amerika vermez alır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 İyi de 250 sene önce olan bi olay ki yıllardır ABD'de kızılderililer yaşıyor yaygın olarak. Aynı şey değil. Ayrıca ABD insana hakkını verebilir, başına bi insan geçerse..
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 geçerliliği süren bi anlaşma bu "ohooo" diyemez kimse.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 abi kızılderiliden terörist olurmu ya binaların arasında kafada tüy kıcta ceylan derisi pantolon ben böyle hayal ettim
Öne çıkan mesajlar