Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsyankar kızılderililer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu amerikadaki kızılderililer bi ara amerikayla yapılan tum antlasmaları fes ettiklerini kendi bagımsızlıkları tarzında birsey ilan ettiklerini okumustum ne oldu onların hali amerika demir yumruk felan mı indirdi ne oldu
Mesaj tarihi:
cumhuriyet dun roportaj yapmisti

adamin dedikelri mantikli yani en dusuk yasam orani en yuksek intehar orani issizlik filan

amerikanin gobeginde safalet yasiyorlar

ve amerikanyalinin bugun killigina "hitler turklerden esinlendi ermeni soykirimini" geyigine karsi

"dunyada toplama kampi fikri ilk ameirkadandi hitler bizim halkimizin yokolusundan cok sey ogrendi" diye konusmus
kizilderililerin gelen ilk beyaz adama hayatta kalma konusunda yardim etmesinden cicek hastaligi enjekte edilmis hediye battaniyelere ve kizilderili kellesine 5 dolar evrilen doneme kadar yazmis

amerika ciddiye almasada cok ciddiye alanimiz var venezuella (lol) ile diplomatik gorusmlerimiz var (chavez bunalri tanirsa kimse sasirmiycak heralde)

amerika icidne ve ozellikle avrupadan cok ilgilenen varmis bu olayla
Mesaj tarihi:
aslında çok imkansız geliyor olabilir ama her biri gerilla şeklinde dağlara çıkarlarsa belki yıllar sonra o bölgeyi tamamen ele geçirebilir ve kendi devletlerini kurabilirler.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
üç beş manyak dediğin haklı özgürlüğünü isteyen insanlar ve o toprakların binlerce yıllık yaşayanları. Dağdan gelenler tarafından bağdan kovulanlar..

Kızılderililerin haklılığı su götürmez ama artık olan olmuş. 300 milyon Amerikalının içinde 15.000 Lakota artık bişey başaramaz. O yüzden manyak dedim. Bence haklarını sonuna kadar arasınlar ama olacak iş var olmayacak iş var...
Mesaj tarihi:
olur mu ya
çıksa şimdi biri ben karahanoğullarının varisiyim osmanlıyla şöyle anlaşmmaışz vardıda ihlal edildi.
osmanlı yıkıldı bizde tekrar bağımsızlığımızı istiyoruz dese türkiyeden kafasını alır o kadar.

aynısı amerika içinde geçerli.
amerika vermez alır.
  • Yeni Oluştur...