PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben de sıkılmadım ama harbi küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Llama said: ya istanbuldada olsam oraya küçük derdim yok şurayı görsen buraya görsen demek çok saçma o halde bi yere kucuk demekde cok sacma cunku bi yere/cisme kucuk derken baska bi seyle kıyaslamak zorundasın cunku goreceli bi kavram,herhangi bi şey herhangi bi şeye göre kucuk veya buyuk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nası cümle kurayım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ankara daha fena. zaten üfus genç diil. kalanı da cıvığı çıkmş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yuhh ankarada bi sürü üniversite var, ordaki genç nüfus yeter. naptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bir gün sizi kuşadasına da bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 LathspeLL said: 13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti. 25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok. Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan. AHAhahahahahaahha Shh noluyo? Bu ne aloee. Ya ben bunu miyop konusuna attim. Bende diyorum nerde bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Nettin sen yiğen yav bi ton gezecek takılcak 84753984579348 tane yer var ki en basidi bugun Hometown'da miss gibi tekila günü vardı ve buna benzer 87569348573948 yer var yani izmir cennetir istanbul nedirki bi boğazım var der başka bişe demez anca onu bilir. izmir gibi yer bulmuşsun daha ne istiyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yemişim hometowndaki tekila gecesini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 slayer77 said: Nettin sen yiğen yav bi ton gezecek takılcak 84753984579348 tane yer var ki en basidi bugun Hometown'da miss gibi tekila günü vardı ve buna benzer 87569348573948 yer var yani izmir cennetir istanbul nedirki bi boğazım var der başka bişe demez anca onu bilir. izmir gibi yer bulmuşsun daha ne istiyorsun. :D Hometown da haftada 345254 gün tekila günü oluyor zaten benim bildiğim. Gerçi biraları suydu bir kere kazara gitmiştim, tekilasını hiç merak etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dünya küçük ama aşkımız büyük boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hadi içeim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar