Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ulan ne zaman kurtulucam ben bu illetten, yine mi ben yine mi a$k yine mi aci ulan biktim be biktim. Napcaz biz bu i$i bu seferde olmayacak dua ya amin deme cabalarindayim off of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sevgilinin ismi kemal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Of abi off peki tamam degistiriyorum al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 la valla geyik olsun diye sormadım öle sandım =) bu sırada uzak dur aşktan çok zararlı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 budamı gol degil hakim bey budamı aşk aşk neyse senın için hayırlı bi kısmet çıkar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ehu :) Abi ben kendimden yoruldum ya valla heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dayı sen yalama olmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 pes etme doğru insana bulana kadar acı çekmeye devam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ayda bir mi aşık oluyon da kendinden sıkıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 insanların bu durumdan neden acı çektiğini hiç anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 belkide platonik aşkı hiç yaşamamış olmandan olabilir anlayamaman,seversinde karşındakini hani o seni sevmez ya.sen istersin,o istemez .. zor zor allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 onune gelene yavsa dus kalk,duygusaların koreliyo sonra asık falan olmuyosun hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aşk bir poktur yemeyen yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 DoruK said: insanların bu durumdan neden acı çektiğini hiç anlayamadım +1 Abi. Tekmeyi vuran taraf olmak güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Aşık olmayı özledim be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 epic mount la ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yaziyim mi cevap? Ha yaziyim mi?! =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 -Wissy said: Yaziyim mi cevap? Ha yaziyim mi?! =] Yazarsan butun bildiklerimi yazarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tahrik ediyorsun beni boyle. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ..SIÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Artik komik olmadigini. En ufak bir tebessum bile yaratmadigini neden cozemiyor bizim insanimiz. ... koyunca, mount yazinca ya da bunlar gibi 35 iQ insani oldugunu kanitlamaya yonelik hareketler yapinca da herhangi bir orijinallik yakalayamadigini neden anlamak istemiyor. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 montla sıçın bir esprisinin kalmadığından dem vurcak kadar iq sahibi olup; o esprisinin artık baymasının komikliğini anlayamamakla aynı sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yok oyle bir komiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Çok kasmayın be anladık megalomansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 kihkih^^=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar