Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Şöyle bir sorum var: Türkiye'de yaşarken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarsak (kendi isteğinle vatandaşlıktan çıkabiliyorsun sanırım?) bize noluyor? Hiçbir vatandaşlığı olmayan bir insan ne yapar? Suç işlerse nasıl yargılanır? Bir ülkede ne kadar kalabilir ne yapabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi ülkede 5 sene yaşarsan ordan vatandaşlık alırsan diğer vatandaşlığını iptal edersen hiç bişi olmaz başka bi ülkeye bağlanmış olursun sonra o vatandaşlıktan çıkıp amerikada kızılderelilere katılıyosun ordan zaten çıkış serbest vatansız bi insan olup çıkıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

vatan hainliği ne demekki yahu ben vatanla anlaşmamı imzalamışım kontratımmı var?

istersem gidemezmiyim?

garip şeyler bunlar

ha evet, Lakotah cumhuriyeti var mesela artık eğer yeterince tanınırsa mecburen diğer ülkelerde lakotah'nın vatandaşlığını kabul etmiş olucak, benzer yerler asyadada var ama tabiki aldıkları veya alabilicekleri destek lakotah cumhiriyetineden az.

veya gidip bi komuna katılırsın, herhalde inzibat peşindne dunyanın dier ucuna komune gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel soru gece gece düşündüm ama mantıklı bir cevap bulamadım
askerlik yapmak lazım şimdiki yasalara göre ama yapmicam vatandaşlıktan çıkarın diyemiyorsun sanırım başka bir ülke vatandaşlığın yoksa yani seve seve askere gidiyorsun
ama başka nasıl vatandaşlıktan çıkılıyor onu öğretmediler vatandaşlık bilgisi dersinde :/
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ben konsoloslukların sayfasında vatandaşlığa geçme bolumunde ozel durumlar diye bişi gormustum (italyan kons tu sanırım , ama atmış olmıyım ) bu özel durumlardan biri de vatansız olmaktı , demekki vatansız kalınabiliyor diye dusunmustum..

Bu arada asker kaçağı durumuna dusmeden y dısına gider de 5 yıl çalısırsan ve oranın vatandaslıgını alırsan,burayı bırakman ıcın bı sebep kalmıyor , o zmn avukatın aracılıgyla işlemleri yapıp TC den cıkarsan askere alamazlar diye biliyorum yanılıyor muyum ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...