Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şöyle bir sorum var: Türkiye'de yaşarken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarsak (kendi isteğinle vatandaşlıktan çıkabiliyorsun sanırım?) bize noluyor? Hiçbir vatandaşlığı olmayan bir insan ne yapar? Suç işlerse nasıl yargılanır? Bir ülkede ne kadar kalabilir ne yapabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 cıkamıyosun yok öle bişi, baska ülke vatandaşlığınada bile askerlik yapmadan gecemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yasa masa bu işler için var. yasa seni sınırlıyor ve sınırını aşmak istersen diye bi masa dolusu adam yeni yasalar hazırlıyor. tanrı masaları korusun! ve bizi de yasaların gazabından korusun uyku öncesi saçmalamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tabi öle bi durumda var, doğduğumda kimse sormadı bana "sen türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak istiyomusun?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 askerliğe çağırdıkları halde gitmez isen zaten vatandaşlıktan çıkartmıyor mu ülke seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hayır askere alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 askerlik olayını kaldırıyorlar şimdi de, tc vatandaşlıgından cıkarsan ve baska vatandaslıgın yok ise vatandaslıktan çıkma sebebine göre cezanı çekersin. tabi ne cezası bu diyeceksin, vatana ihanetten başlar alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 zuahaha.. zorla da olsa alıyorlar. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 başka bi ülkede 5 sene yaşarsan ordan vatandaşlık alırsan diğer vatandaşlığını iptal edersen hiç bişi olmaz başka bi ülkeye bağlanmış olursun sonra o vatandaşlıktan çıkıp amerikada kızılderelilere katılıyosun ordan zaten çıkış serbest vatansız bi insan olup çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 vatan hainliği ne demekki yahu ben vatanla anlaşmamı imzalamışım kontratımmı var? istersem gidemezmiyim? garip şeyler bunlar ha evet, Lakotah cumhuriyeti var mesela artık eğer yeterince tanınırsa mecburen diğer ülkelerde lakotah'nın vatandaşlığını kabul etmiş olucak, benzer yerler asyadada var ama tabiki aldıkları veya alabilicekleri destek lakotah cumhiriyetineden az. veya gidip bi komuna katılırsın, herhalde inzibat peşindne dunyanın dier ucuna komune gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 saçma sapan işler sinirlenmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aslında para bulup aya yerleşmek lazım. çoluk çocuk kalabalıklaşıncada Ay Cumhuriyeti kurarız. Başkentde Paticik Krateri olur B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 topunuzu semih cumhuriyetine davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yeterli parayı toplarsak hint okyanusunda uygun bir ada almamızı sağlayabilirim pati saadet zinciri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 güzel soru gece gece düşündüm ama mantıklı bir cevap bulamadım askerlik yapmak lazım şimdiki yasalara göre ama yapmicam vatandaşlıktan çıkarın diyemiyorsun sanırım başka bir ülke vatandaşlığın yoksa yani seve seve askere gidiyorsun ama başka nasıl vatandaşlıktan çıkılıyor onu öğretmediler vatandaşlık bilgisi dersinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 lakotistan a absvurucam bende super hele bir taninsinlar amerikanin gobegindesin hemde kizilderililerin arasinda bundan buyuk hayal mi olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Uluslararası özel hukuka göre hiç kimse vatansız kalamaz, dolayısıyla vatandaşlığını kaybetme gibi bir ihtimalin yok meğer ki başka bir ülke vatandaşlığı alma ihtimalin olsun veya halihazırda birdençok ülke vatandaşı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bunlar boş işler arkadaşlar, evinize koşun atariyle coşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yalnız ben konsoloslukların sayfasında vatandaşlığa geçme bolumunde ozel durumlar diye bişi gormustum (italyan kons tu sanırım , ama atmış olmıyım ) bu özel durumlardan biri de vatansız olmaktı , demekki vatansız kalınabiliyor diye dusunmustum.. Bu arada asker kaçağı durumuna dusmeden y dısına gider de 5 yıl çalısırsan ve oranın vatandaslıgını alırsan,burayı bırakman ıcın bı sebep kalmıyor , o zmn avukatın aracılıgyla işlemleri yapıp TC den cıkarsan askere alamazlar diye biliyorum yanılıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Çift vatandaşlık denen birşey var ama askerlikden sonra >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Neden askerlikten sonra olsun onu anlamıyorum ? Almışım obür ülkenin vatandaşlığını , bıraktırmazsa TC yi hiç dönmez adam , orda yaşamını kurmuş demektir takılır orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yani atıyorum uluslararası sularda doğan ve anası babası belli olmayan çocuk vatansız sayılır muhtemelen. Kural olarak kimse vatansız olamaz, istisnaları mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 vatansız olan mülteci konumuna düşmüyor mu gittiği bir ülke onu kabul ederse, oturma izni filan veriliyor, ama direk vatandaşlık verilmez eheh aslında tc vatandaşlığından çıkıp türkiye de mülteci olcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 uluslararası sularda doğarsan ya da uluslararası uçarken uçakta doğarsan da ben her ülkenin vatandaşı sayılıyorsun gibi bir şey duymuştum ama ne kadar doğru bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Önce askere buyur diyolar erkeksen sanırım sonra ben kendim atarım seni diyolar, askerlik şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar