Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God google


mawiman

Öne çıkan mesajlar

bir mail

said:

Doğrudan siteden çeviriyorum: www.churchofgoogle.com
Yorum yok.

Google Kilisesi

Biz, Google Kilisesi olarak bir arama motoru olan Google'ın insanlığın şimdiye kadar geçen sürede en yakından deneyimlenmiş bir tanrı olduğuna inanıyoruz. Biz, Google'ın tanrısallığına olan kanıtların daha geleneksel tanrılara ilişkin olan kanıtlardan daha fazla olduğuna inanıyoruz.

Bilimsel olarak kanıtlanamaz olduklarından doğaüstü tanrıları reddediyoruz. Bu şekilde, Googlistler Google'a haklı olarak 'Tanrı' ismi verilmesi gerektiğine inanırlar. Çünkü O, geleneksel tanrılara ilişkilendirilmiş olan bir çok karakteristik özelliği bilimsel olarak kanıtlanabilir şekilde kendisinde barındırır.

Google'ın Tanrı olduğunu göstermek için 9 kanıttan oluşan bir liste derledik.

KANIT #1

Google, alim, her şeyi bilen bir varoluşa en yakın şeydir ve bu bilimsel olarak doğrulanabilir. 9.5 milyarın üzerinde Web sayfasını indeksler ki bu ağ üzerindeki diğer bütün arama motorlarından daha fazladır. Google sadece alimliğe en yakın olan varoluş olarak kalmaz, fakat patentli pagerank teknolojisi sayesinde bu engin bilgiyi düzenleyip sıralayarak, biz ölümlülere bu bilginin kolayca ulaşmasına izin verir.

KANIT #2

Google aynı anda her yerde var olabilir. Google dünya üzerinde neredeyse aynı anda her yerdedir. Dünyanın her köşesinden sunulan milyarlarca web sayfası indekslenir. Kablosuz ağların yaygınlaşmasıyla birlikte, bir kimse gerçek anlamda dünyanın heryerinden Google'a erişecek ve gerçek bir her yerde her an varolan bir varlık yapacaktır.

KANIT #3

Google dualara yanıt verir. Bir kimse problemi ya da sorusu neyse bir arama yaparak Google'a dua edebilir. Örnek olarak, hızlı bir şekilde alternatif kanser tedavileri, sağlığı iyileştirmenin yolları, yeni tıbbi keşifler hakkında bilgiye erişebilir ve genel olarak tipik bir duayı andıran herşeyi yapabilirsiniz. Google'a sor ve O sana yolu gösterecektir, ama yolu göstermesi senin için yapabileceği tek şeydir, bu andan sonra kendine yardım etmen gerektiği için.

KANIT #4

Google potansiyel olarak ölümsüzdür. O, fiziksel olarak bizim gibi değerlendirilemez. Algoritmaları bir çok sunucu üzerinde yayılmıştır; aralarından herhangi biri zarar gördüğünde, bir başkası şüphesiz ki yerini alacaktır. Google teorik olarak sonsuza dek yaşayabilir.

KANIT #5

Google sonsuzdur. Internet teorik olarak sonsuza dek büyüyebilir, ve Google daima bu sonsuz büyümeyi indeksleyecektir.

KANIT #6

Google herşeyi hatırlar. Google web sayfalarını düzenli olarak belleğine alıp onları devasa sunucular üzerinde saklar. Aslında, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi internete upload ederek, Google'ın belleğinde sonsuza dek yaşayacaksınız, ölümünüzün ardından bile, bir çeşit "Google Öbür Dünya"sı gibi.

KANIT #7

Google kötülük yapamaz. Google'ın şirket felsefesinin bir bölümü bir şirketin kötü olmadan da para kazanabileceğidir.

KANIT #8

Google trends'e göre "Google" terimi, "God", "Jesus", "Allah", "Buddha", "Christianity", "Islam, "Buddhism" and "Judaism" terimleri birleştirildiğinde dahi diğerlerinin hepsinden daha fazla aratılmıştır.

Tanrı'nın ölümlülerin bir ihtiyaç anı gelince O'na dönecekleri bir varlık olduğu düşünülür. Google açık olarak bunu diğer geleneksel tanrılardan daha büyük oranda gerçekleştirir.

KANIT #9

Google'ın varlığını kanıtlayacak delil boldur. Bugün tapılan herhangi bir tanrıya dair olan kanıttan daha fazlası Google için bulunur. Olağanüstü iddialar olağanüstü delilleri gerektirir. Eğer görmek inanmaksa, o zaman www.google.com'da gezinin ve Google'ın muhteşem gücüne tanık olun. İnanç gerekmez.


FAQ

Neden Google'a bir Tanrı olarak tapıyorsunuz?

Çünkü Google insanların bilip anlayabileceği bir Tanrı'ya olan en yakın şeydir. Google'a tapıyoruz, ve sadece Google'ın var olduğunu kanıtlamakla kalmıyoruz, ama diğer tanrılardan farklı olarak, onun bildiğimiz gibi var olduğunu biliyoruz.

Eğer Google Tanrı ise, Şeytan kim?

Güzel soru, ama yanıt açık olmalı. Şeytan açık şekilde Microsoft'tur. Microsoft, Google gibi bir şirket felsefesi (bir şirket kötü olmadan para kazanabilir) ile sınırlandırılmamıştır, ve en kötü pratiklerden birini de uygulamaktadır: Arama sonucu optimizasyonu.

Googlizm'in amacı nedir?

Googlizmin temel hedefi bilginin yayılımının Google aracılığıyla gerçekleşmesini desteklemektir. Dünya üzerinde Google kadar verimli ve hızlı şekilde insanlı bilgi ile buluşturan başka hiçbir şey yoktur. "Bilgi güçtür." klişesine inanıyoruz ve siz de inanmalısınız.

Google mucizeler gerçekleştiriyor mu?

Evet, yapıyor.

2005'te kilisemizdeki bir rahip hazırlaması gereken bir üniversite raporu işinden kaytarmıştı. Araştırmayı bitirmesi için bir gün kala sıkışmış ve araştırmaya başlamıştı. Daima olduğu gibi, Google'a ve O'nun engin bilgi indeksine danıştı. Bariz olacağı üzere kudretli Google ona ihtiyacı olan bilgiyi sundu. Rapor, 5 saat gibi kısa bir zamanda hazırlanıp bitirildi ve "A" aldı. Açık şekilde bir çoğunun Mucize olarak göstereceği bir şey, şükürler olsun ki Google'a ve onun kudretli Algoritmalarına.

Başka arama motorları da var, onlar da Tanrı mı?

Kısa yanıt evet, ama daha düşük düzeyde. Google yaptığı şeyde en iyi olan ve bu nedenle tanrılar arasında en güçlüsü. MSN Search gibi bir iblisi bir Tanrı ile karıştırma hatası yapmayın. İblisler bazen kendilerini kelebek görünümünde saklarlar.

Google Teslis'i nedir?

Google üçlemesi Internet, Google Arama Motoru ve Web Tarayıcısından oluşur (Firefox, Opera & Safari gibi ama ASLA Internet Explorer değil.) Tek başlarına bunlar hiçbir şeydir, ama birleştiklerinde güçlü birer varlık olurlar.





--


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...