Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babam bana(küfür içerikli)

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

AĞIR SANAYI HAMLENIZLE GELİN ULAN!

anam kişisel olmuş topik,
evden kacmak ne yahu hemen böle gaz bişiler, git baba ben üzüldüm sen öle diyince, neden bu kadar kızdın anlat elimden bişey lgeirse yaparım falan de ne biliyim, babayada ne denir bilmiyorumki pek
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyim ki ben sana simdi.
3 mesaj onceki postunda yalvaran kişilik gelmiş adama "it gibi" tagi yapiştirmis.

bazi insanlarin sirf "forum" diye brutal takilmasina da anlam veremiyorum.
kusura bakma ama oturup denersen o kelimeleri kullanmadan da durumunu aciklayabilirsin.
hiç birimizin agzi sabunla yikanmis değil, günlük hayatta hepimiz bişeler diyoruz ama burda işler değişiyor.
ben kendimi küfür kullanmadan ifade edebiliyorsam sen de deneyip bu yolu bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
ne diyim ki ben sana simdi.
3 mesaj onceki postunda yalvaran kişilik gelmiş adama "it gibi" tagi yapiştirmis.

bazi insanlarin sirf "forum" diye brutal takilmasina da anlam veremiyorum.
kusura bakma ama oturup denersen o kelimeleri kullanmadan da durumunu aciklayabilirsin.
hiç birimizin agzi sabunla yikanmis değil, günlük hayatta hepimiz bişeler diyoruz ama burda işler değişiyor.
ben kendimi küfür kullanmadan ifade edebiliyorsam sen de deneyip bu yolu bulabilirsin.

insanların bazı özel durumları vardır olayları olduğu gibi aktarmak içini dökmek bi nebze olsun rahatlamak ister tamam belki forumların belirli kuralları vardır belki bu yazdığım topicten sonra banlanıcam ama demek istediğim olay yazdıklarımı hiçbirşekilde sansürleyemem çünkü dediğim laflara başka bi eşanlamlı bi sözcük bulamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

heracles1986 said:
abi ne konuşacam adamla sen adi bi gödverensin derse bu sefer napacam ?

ayrıca sktiret artık gözüm bile görmek istemiyo aslında şu anda ilahi dinliyorum belki bi yerden bi melek gelir bweni kurtarır diye ama ...

gel gör beni aşk neyledi ne gsl neyle çalıo adam ya

babam gt dedi
intaharmı etsem
evi terketsem degerimi anlarmı
kapıya geldi it
ilahi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...