fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 et et evi terket. internete git. durumunu bildir bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben babama döverin hulen seni hepinizi döverim hülen diyorum ciddiye almıyo tabi beni haliyle (alıştı artık arada gidip gelmeme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 arkadaşım geyik kaldıracak durumda değilim yapma etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AĞIR SANAYI HAMLENIZLE GELİN ULAN! anam kişisel olmuş topik, evden kacmak ne yahu hemen böle gaz bişiler, git baba ben üzüldüm sen öle diyince, neden bu kadar kızdın anlat elimden bişey lgeirse yaparım falan de ne biliyim, babayada ne denir bilmiyorumki pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yahu ben tamamını okumadan geyik dönüyor diye daldım ortaya, evden kaçmak falan şaşırdınmı be?, ben gödverensem senden öğrendim de gidip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yahu bu ne? tamam ciddi bi konu da sansür ister biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 şimdide it gibi kapıyı tık tıklıyo aç kapıyı bişi dicem diye yazık ya onursuzca küfür ettiysen gururunla sus bari be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dory said: yahu bu ne? tamam ciddi bi konu da sansür ister biraz. ne deseydim babam bana assgiver mı dedi deseydim? varmı sansürlük bi tarafı başlıktada küfürlü yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hemende gtün kalktı babanımı affetmiycen? allahmısın azından kaçmıştır nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahaha baba gelince hemen üste cıktı, kov abi babayı sen neden giiyomuşsun o gitsin! yahu mesja atıcağına git konuş adamla işte ayağınada gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eldivenlerini cıkar ve adamın yüzüne şaklat sonrada 1786 şommel şarabıyla az pişmiş et yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 niye sussun yahu özür dileyecek belki olur öyle arada ağızdan kaçmış küfür o kadar kötü birşey değil en azından fiziksel şiddet'in yanında solda sıfır kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Daesu said: hemende gtün kalktı babanımı affetmiycen? allahmısın azından kaçmıştır nolcak arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 who iz arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi ne konuşacam adamla sen adi bi gödverensin derse bu sefer napacam ? ayrıca sktiret artık gözüm bile görmek istemiyo aslında şu anda ilahi dinliyorum belki bi yerden bi melek gelir bweni kurtarır diye ama ... gel gör beni aşk neyledi ne gsl neyle çalıo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu konu garbıçda değilmiydi ordaydı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 edit: caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 heracles1986 said: aslında şu anda ilahi dinliyorum belki bi yerden bi melek gelir bweni kurtarır diye ama ... meraba ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne diyim ki ben sana simdi. 3 mesaj onceki postunda yalvaran kişilik gelmiş adama "it gibi" tagi yapiştirmis. bazi insanlarin sirf "forum" diye brutal takilmasina da anlam veremiyorum. kusura bakma ama oturup denersen o kelimeleri kullanmadan da durumunu aciklayabilirsin. hiç birimizin agzi sabunla yikanmis değil, günlük hayatta hepimiz bişeler diyoruz ama burda işler değişiyor. ben kendimi küfür kullanmadan ifade edebiliyorsam sen de deneyip bu yolu bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 thelegbra said: heracles1986 said: aslında şu anda ilahi dinliyorum belki bi yerden bi melek gelir bweni kurtarır diye ama ... meraba ben geldim slm nbr asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bi sakin ol ne bu gaz yahu? adam anlık bir sinirle demiştir herhalde (tanımıyorum babanı ama) tekrar diyeceğini sanmam.. neyse sakinleşince konuşursunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 heracles geyik bi yana, trajikomik olarak kabul et geç, olur öyle şeyler :D insanlar büyüdükçe adam yerine konurlar biraz daha ondan yemişsindir küfürü :P 6 yaşında olsaydın demezlerdi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dory said: ne diyim ki ben sana simdi. 3 mesaj onceki postunda yalvaran kişilik gelmiş adama "it gibi" tagi yapiştirmis. bazi insanlarin sirf "forum" diye brutal takilmasina da anlam veremiyorum. kusura bakma ama oturup denersen o kelimeleri kullanmadan da durumunu aciklayabilirsin. hiç birimizin agzi sabunla yikanmis değil, günlük hayatta hepimiz bişeler diyoruz ama burda işler değişiyor. ben kendimi küfür kullanmadan ifade edebiliyorsam sen de deneyip bu yolu bulabilirsin. insanların bazı özel durumları vardır olayları olduğu gibi aktarmak içini dökmek bi nebze olsun rahatlamak ister tamam belki forumların belirli kuralları vardır belki bu yazdığım topicten sonra banlanıcam ama demek istediğim olay yazdıklarımı hiçbirşekilde sansürleyemem çünkü dediğim laflara başka bi eşanlamlı bi sözcük bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ay tatlım benim sen bu kadar içten ve şeker bi şekilde açıkladıktan sonra seni banlıcak adminin alnını karışlarım ben. çıktığın varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 heracles1986 said: abi ne konuşacam adamla sen adi bi gödverensin derse bu sefer napacam ? ayrıca sktiret artık gözüm bile görmek istemiyo aslında şu anda ilahi dinliyorum belki bi yerden bi melek gelir bweni kurtarır diye ama ... gel gör beni aşk neyledi ne gsl neyle çalıo adam ya babam gt dedi intaharmı etsem evi terketsem degerimi anlarmı kapıya geldi it ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar