heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 harbi diyorum ağzındanmı kaçırdı bilmiorum ama gödveren dedi :(:S işin komik tarafı annemin tepki olarak nasıl konuşuyosun sen oğlumuz göd mü verioki öle diosun!!! ya ben intahar ediim en iisi...yaşamak haram bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ağzından kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben babama lanlı lunlu konuşuyom bişey olmaz ya. bi kere .... dedim. baya okkalı hem de baya ciddi kavga ederken. bişey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi hiç demezdi ya :( nooldu baba sana ne yaptım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben seni intihar ederim agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 fede said: ben babama lanlı lunlu konuşuyom bişey olmaz ya. bi kere .... dedim. baya okkalı hem de baya ciddi kavga ederken. bişey olmaz ya absorbe etseydin babanı fede bide..ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aslında çok iyi anlaşıyoz. abi kardeş gibi ondan yani. art niyet yok onda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayatta herşey bana ters önce kız arkadaşım beni 8 yıllık arkımla aldattı sonra ötekisi terketti açıköğretimden 2 puan az alarak sınıfta kaldım lamba takarken düşüp kolumu kırdım babam bana gödveren dedi allahım gerçekten benimle oyun oynuyosan artık yoruldum gerçekten bi insanın kaldıramicağı kadar çok yüklendim bacaklarım kırılmak üzere lütfen allahım senden yalvarıyorum artık canım yansın istemiyorum lütfen allahım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 //_-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Küfür mü o? Gel ik gün bize de anne baba nasıl küfürleşirmiş gör:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. git nihat hatipoğlu izle biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 senin baban küfürlü bi içerikti yavrum *başını okşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bilmiyorum diğer arkadaşların nasıl bi muhabbeti var aralarında ama gerçekten babamdan duyabilceğim en kötü lafı duydum... affetmem zor.. yapma be bba senin benden başka oğlun yokki niye bana böle dedin ben bu lafı hakedecek ne yaptım sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 400 kiloyla squat yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ciddiyse çok komik, şakaysa garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Senin bi topic vardı birinin bacaklarını ayırıyodun, onu göster özür dilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 senin baban senin ananı bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yani ben ekmeğe neler dedim böyle topik açmadı. sağol ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aslında sizde haklısınız üzüntümden garbıç a açmış bulundum konuyu moderatörlerden rica etsem uygun alana taşıyabilirlermi benim hatam durumum hiç espri kaldıracak durumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 tut dori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahaha kişisele attı adam ya. :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 O zaman benden bir efsane; Efenim annem babam 10 sene falan önce ayrılmışlardı(dı çünkü birkaç ay önce tekrar evlendiler), herneyse 10 sene ayrı yaşadılar ama son zamanlarda araları tekrardan çok iyiydi, lakin babam erkeklerle yaşamaya alışmış tabi; birgün babamla kavga ediyoruz annemde orda oturuyor, babam belli bir yerden sonra dayanamadı:"Ulan it senin ananı ....", ben *iptal* annem töbe töbe, tekrar baba: "Emel onu demedim şimdi"... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben istedim arkadaşlar gerçektren durum çok ciddi kişisel bi bunalım içindeyim babam benim hayattaki tek dayanağımdı arada sözlü sataşırdı ama bu kadar ağır hiç olmamıştı offf evi terketsem acaba değerimi anlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar