Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 O adam bş seferde very great sword kullanmıstı bı heykelın tastan kılıcıydı mecbur bı durumda sallaya sallaya dev oldurdu onu gordukten sonra her seyle savasır adam :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 sizin elinizdeki şu conan mecmualarını merak ettim.. fotokopi çekerek yollasanız bana olur mu?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 conan mecmuaları bulunmuyor artık azizim, evde fazlalık olarak tutan varsa satın alabilirim ben makul bir fiyata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Conan ın tum kıtap ve mecmua larına sahıbım eskı yenı aynı mecmuadan 4 tane falan olduguda var ama ızmırde su an fazla olanları verebılırım bıle sorun olmaz ..... ROARGG ohohoh[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 conan kesinlikle karizmatiktir.. bunun en basit kanıtı çizgiromanında ne kadar hatun varsa (oro. tut ta prensesine kadar) onunla birlikte olmak istemiştir, kimisi ona tapmıştır.[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ben conan ı 1 kere bile çift silahla görmedim çizgiromanında ise hirkanya çeliğinden yapılı bi kılıcı var ben onu baya uzun sanıyordum ancak bıçak kısmının sadece 50 cm olduğu yazan bir bölümü var bende dumur olmuştum..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bence de Chaotic Neutral good olmasına ihtimal yok bence bu arada kahramanın olayların herşeyin güzel olmasının yanında conan çizgi romanı mükemmel çizimlere sahiptir.bildiğim en iyi siyah beyaz çizgiromandır.tarama denen olayın mükemmele varacak şekilde sergilendiği çizriromandır taparım.[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet gelen mesajlara gore Conan fanatıgı cok forumlarımızda sole dıyım o zaman...mecmualar bana gelmeyecek ben onlara bır bucuk ay sonra gıdıcem ıkıncı konuda da ben serıyı satmıyorum fazla olan sayılarım var onları yollarım dedım ve para da ıstemıyorum zaten fotokopı olayı kolay laserle cıkartırım hele bı gıdıyım ızmıre sonrası kolay adları aldım gıdınce hatırlatıcam hepınıze....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Conan çift elindede kılıçla pek savaşmıyor ama her iki elinide baya iyi kullanabiliyor. nerden mi biliyorum? demin okuduğum macerasında Conan ın klonu sağ eliyle savaşıyodu ama Conan yaralı olamdıkça sağ elini kullanmazzz Bu arada nick imde conan dan geliyo ehehehe [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 25 July 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 AMRAA! AMRAA![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 geçen tvde gösterdiler. conan ve arnie geri dönüyomuş :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 3 ay oldu nerdeyse dragonutopia kardeş, durum ne çizgi romanların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 trgamerda yazıyor.. conan'ın oyunu gelcekmiş. screen shotlarını sevmedim. videosu idare eder.. Terminator'un eften püften oyunları oldu hep. Umarım bu oyun daha düzgün olur. Gönül ister RP (RPG değil) oyunu olsun, Morrowind ve Fallout ekibi hazırlasın. Ama olmuycak gibi. 3. sınıf aksiyon oyunu gelceğini zannediyorum. Aksiyon oyunu olcaksa bari Devil May Cry Ekibi yapsaydı.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Arnie amcanın performasında hiç bir düşüklük yok bunu t 3 de gördük inşallah Conan da devam eder -conan! what is best in life?! -crush your enemies! see them driven before you! and hear the lamentation of their women! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 İçinde acık adventure öğesi barındıran, enclave tadında bişii olsa bence ne güzel olur.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Haaa tabi ya yaza girdik unuttum o olayı ıcq dan konusalım bende evdekileri bi duzenliyeyim kısınkı gibi sınırsız baglantım yok su anda o yuzden pek sık gıremıyorum nete...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 üçümcü sınıf aksiyon oyunumu ? oda ne oluyorsa her oyun öyle rp olmaz conan zaten aşmış bir adam nesini geliştiriceksin daha öyle şeyler yapıp maymut edicekler conanı uyuz olucam büyü falanda kullandırtırlar bunlar conana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yok o kadar da değil. 3. sınıf aksiyon oyunu yaparlar işte. vur kır parçala..[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 vur kır parçala bir conan oyununda daha ne istersinki içinde conanda olursa o 1. sınıfa terfi eder birde efekler yapıp şöyle kırommmm ! falan diye böğrünürse tam olur ihtiyacı olan tekşey her bölüm sonunda mütiş demolar ve iyi bir senaryo ama conana birde inventory koyarlarsa tam olur ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 daha ne isterim: çok güzel grafikler süper replikler arnold tarafından seslendirilen bir conan çok güzel ara demolar (videolar) gaza getiren müzikler oyunu bitirmemize değecek bir hikaye, bir son ve güzel bir video. bir dolu combo (wolverine misal) bir dolu silah savurma hareketleri (devil may cry 2 misal) vurdu mu öldüren, basit bir adamı iki saat uğraştırmayan silahlar (adamın yarma vücudu var, bir koyarsa bir de yer koyar) misal: conan'a yaraşır bir oyun[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 morrovind gibin geniş bir dünyada geçsin,quest al,görev yap,[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Daha neler...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: Bonecrusher, 27 July 2003 01:42 tarihinde demiş ki: daha ne isterim: çok güzel grafikler süper replikler arnold tarafından seslendirilen bir conan çok güzel ara demolar (videolar) gaza getiren müzikler oyunu bitirmemize değecek bir hikaye, bir son ve güzel bir video. bir dolu combo (wolverine misal) bir dolu silah savurma hareketleri (devil may cry 2 misal) vurdu mu öldüren, basit bir adamı iki saat uğraştırmayan silahlar (adamın yarma vücudu var, bir koyarsa bir de yer koyar) misal: conan'a yaraşır bir oyun[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. AMİİİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Binbir zahmet sonucu ktal conan serilerinin çoğunu topladım okudum kah ağladım kah güldüm[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Tam bende bu hafta bir kadıköy'e uğrayıp sahaf gezeyim diyordum. Bomba olduk. Conan okumak istiyorum ben yahu![signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar