Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 heheh abarttın ama sende. ben uyarmıştım colugun çocugun hakkını yeme diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 İlk ban veya uyarıda bişi yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kusura bakmasinlar bunca seneden sonra 24 saat honor pesinde kosamam ayrica salak olmasalardi sistemi adam gibi yapsalardi taglanan adam 1 saatlik deserteri yesin kicklensin bgden nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yalniz beni 3 saat banladilar bazi arkadaslari 24 saat ne fark varkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben daha onceden mimliyim belki ondandir :P 3 gunluk yemistim alakasiz bir sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pop berbat bir herif oldugun icin hakettiginden bile azini almissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ne azmo da mı bu servera geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 wow beni cok yordu ya. sizi bir arada gorunce canim cekmiyor degil ama baslamiyim tekrar ben ona. ayrica raid maid kaldiramam su saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 azmo raid sirasinda cyb0r yapacagi yabanci bir hatun olmayan guilda gelmez ilk is bir swe hatun bulmamiz sonra azmoyu kandirmamiz lazim muhabbete gel bari bu saatte zaten raid falan yok daha dusuk level guildin buyuk cogunlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Azmo için guilde kız bile alırız ama herşeyi hazırlarız tam bişi yapıcak oluruz bırakır gider gene :) Gel lennnnn ben deli Kadirrr Tanıdığım Azmo hayatta LvL falan kasmaz o ayrı ama gel özledik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bitane ud mage'im vardi, onu atabilirsem mevcut accta o zaman gelirim buyuk ihtimalle. dur bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Gel gel en kötü ihtimal 1 ay sonra gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hehe ben de 24 saat banlanmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 niye banlaniyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 onur emiyorlar onursuz adamlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ayni bgdayiz alayiniz leecher be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sam sen de mi bu serverdasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 black temple a başlayın full t6 geleyim mt olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yok bap ben halen senin seçtiğin (!) ED'deyim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bugünkü WC bosstunda tek runda FANG seti bitirdik. GELİN ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Valla ben başladım emme gel gelelim mother geldi benim sınavlar biticne evi fln toplamaya giremiyorum bıraktım diye söz verdimdi :) :) :) ... Gitsin hemen başlarım kaldığımız yerden .. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 paladin kasmak ne zormuş yaw :/ 69 oldum 70 olsam hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 paladinden tiskiniyorummm :) .. kasması çok gıcık ve spell iconları sinir ediyo beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Azmo geliyo bu arada dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 GG olan outland değil frostmanemiş. 2 saate bakım geliyor açılır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar