aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Evet difdenk finalinde "wtf"den gayrı pek bi cevap veremdiğimden sorulara bo yola başurma durumdayım. Vizem 59. Yani geçirse geçirri hoca. Pazartesi bilgisayarını açtığında benim attığım mail suratına bir tokat gibi çarpmalı ve bana DDyi vermeli. İMDAK! Evet fikir üretelim.. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 HOCA ILK VIZE 59. BEN BU DERSI GECERIM. NOT: ALAATTIN DAYIM SELAM YOLLUYOR. HOCALARA SAYGIMIZ SONSUZ DIYOR. BIDE CICEK YOLLAMIS SIZE. diyosun bide cicek yolluyosun hocaya allattin cakici diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bursluyum hocam biliyorsunuz her dersinize geldim vizem de ii sayılır geçirin plx hocam karım hasta çocuğum aç plx hocam ben olsam sizi geçirirdim hocam bu nota bırakan adam değil üstten ders almam lazım hocam okulum uzar yoksa aileme yük olmak istemiyorum neyse güzel bişi çıkarsa sticky topak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gidip yüzyüze konuş? mail falan gelse bana ben hiç sallamam valla. bi delete bakar. tabi önce blocklarım seni, sonra silerim. bi daha rahatsız etmeyesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Aynen. Mail hakaret gibi, o kadar önemliyse senin için kaldır koca kıçını da yanıma gel de konuş lanet olası pislik diyip delete çakar, sen de dersten çakarsın. Kalk git konuş, sempatiklik yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saygıdeğer hocam, son sınavım ne yazık ki beklediğimden kötü geçti,ilk sınavda gösterdiğim performansı bunda gösteremedim zira yeterli çalışamamıştım.bunun nedeni ise ..................(burasınu sen uydur ex veriorm) kahvede okey oynar. öhöm ders çalışırken masaya inek düşmüş,gözümü 3 gün sonra hastanede açtım.bu yüzden sınavınıza yeterli önemi gösteremedim.eğer ilk sınavımı göz önüne alacak olursanız ve bu dersten geçmemi sağlarsanız gerçekten çok minnettar kalacağım.kalın sağlıcakla.teşekkürler.glhfkkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hocasına bakar bazıları bahane sunulunca sinir olur misal. öyle bir hocaysa sadece finale iyi çalışmadığın için özür dile ve neden o dersten dd alman gerektiğini açıkla (mezun olacağım vs vs diye artık neyse). ve ayrıca bence de yüzyüze konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hoca ortalıkta yok ne yazık ki. Dönem de bitti. Yoksa yüz yüze görüşmek tabi en iyisi. Bu arada yine bu hocnın bi dersinden daha kaldım. Yani ik dersten kaldım, bi tanesinden geçirse diğerinden tek ders sınavına girip bitiricem. :S Derslere gitmedim. Geçen seneki notlara çalıştım ama değiştirmiş mi ne, çalıştığım yerlerden bi tane bile çıkmadı. edik: Xaenin said: Aynen. Mail hakaret gibi, o kadar önemliyse senin için kaldır koca kıçını da yanıma gel de konuş lanet olası pislik diyip delete çakar, sen de dersten çakarsın. Kalk git konuş, sempatiklik yap. Lanet olsaı hoca lanet olsaı görüşme saatlerinde lanet olası ofisinde bulunmuyor ki. Lanet olsun adamım. :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hangi okul bu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o zaman atacağın maile yüz yüze görüşmek için ofisinize geldim ama bir türlü olmadı gibi bir şeyler sıkıştır, hiç denemedin gibi bir havası olmasın eğer öyle bir şey varsa tek ders mevzusunu da araya sıkıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hocaya mail atmak : kalma sebebi madde 9-a öğretmediler mi size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Nasıl kalınacağını Zaugna'dan iyi bilen yoktur asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 fotoşopla deri elbiseli agız toplu gay konseptli resimlerini yap,not vermesse bulgaristandaki halasıdan fakultenin caycısına kadar hepsine yollaycagini soyle ouuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Xaenin said: Nasıl kalınacağını Zaugna'dan iyi bilen yoktur asdfg. hahah tespitlerinin hastasıyım xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 e böyle oluyosa sınavlara gitmeyelim, dönem sonu hocaya mail atalım geçirsin, olmaz mı? kaçırdığım bişey mi var yoksa konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya son durumlarda inisiyatif hocaya kalıyor atıyorum 49 kalır 50 geçer gibi değil ki bir de ünide bissürü hoca bissürü ders var fizik dersini örnek verem 4kredilik bir ders bi hocadan alanlar paso aa ba fln alıyor biz de hayvan gibi çalışıyoruz anca ortalamayı tutturmaya çalışıyoruz yani herşey eşit değil onun için 49u geçirir 50 yi bırakır ona kalmış bence o kadarına hak veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aquila said: e böyle oluyosa sınavlara gitmeyelim, dönem sonu hocaya mail atalım geçirsin, olmaz mı? kaçırdığım bişey mi var yoksa konuda? Peki babacım, sen nası dersen öyle yaparız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aquila said: e böyle oluyosa sınavlara gitmeyelim, dönem sonu hocaya mail atalım geçirsin, olmaz mı? kaçırdığım bişey mi var yoksa konuda? tam ogut veren annebaba gibi konustun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 alan yetkilisi olarak bi nevi anne babayız, ahahah. terli terli su içmeyin çocuklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 anasını satym boğaziçine gireyim valla çalışcam anne söz veroom :( çalışıom çalışıom taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 döver de sever de ben karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 59 la dd yi anlamadım ben berk be. bi durumunu anlat , derdini söyle , pek fazla yapılıcak bir şey yok. görüşemedini hocaya söyle , bulamadını falan. allahlık gerisi zaten . her hocayla döneminde şöyle bir bakış falan kurulmalı , bir muhatap olunmalı , umarım sen de yapmışsındır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 finalle vizenin ortalaması dd gelmesi için 1 puan daha vermesi gerekiyor sanırım ? wtf 'ına 0 verdiğini düşünürsek. en azından bizde 0.5x vizeler + 0.5x final/büt oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yok yav vizede 59 almış finali kötü geçmiş yani finalden kaç aldığı daha belli değil sanırım ama kötü geçmiş kalabilirmiş ondan final kaç gelirse gelsin DD almak istio kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar