Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hocadan not isteme maili [yardım]

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

bursluyum
hocam biliyorsunuz her dersinize geldim vizem de ii sayılır geçirin plx
hocam karım hasta çocuğum aç plx
hocam ben olsam sizi geçirirdim
hocam bu nota bırakan adam değil
üstten ders almam lazım hocam okulum uzar yoksa aileme yük olmak istemiyorum

neyse güzel bişi çıkarsa sticky topak olsun
Sosyal ağlarda paylaş

saygıdeğer hocam,
son sınavım ne yazık ki beklediğimden kötü geçti,ilk sınavda gösterdiğim performansı bunda gösteremedim zira yeterli çalışamamıştım.bunun nedeni ise ..................(burasınu sen uydur ex veriorm) kahvede okey oynar. öhöm ders çalışırken masaya inek düşmüş,gözümü 3 gün sonra hastanede açtım.bu yüzden sınavınıza yeterli önemi gösteremedim.eğer ilk sınavımı göz önüne alacak olursanız ve bu dersten geçmemi sağlarsanız gerçekten çok minnettar kalacağım.kalın sağlıcakla.teşekkürler.glhfkkthxbb
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca ortalıkta yok ne yazık ki. Dönem de bitti. Yoksa yüz yüze görüşmek tabi en iyisi.

Bu arada yine bu hocnın bi dersinden daha kaldım. Yani ik dersten kaldım, bi tanesinden geçirse diğerinden tek ders sınavına girip bitiricem. :S

Derslere gitmedim. Geçen seneki notlara çalıştım ama değiştirmiş mi ne, çalıştığım yerlerden bi tane bile çıkmadı.

edik:

Xaenin said:
Aynen. Mail hakaret gibi, o kadar önemliyse senin için kaldır koca kıçını da yanıma gel de konuş lanet olası pislik diyip delete çakar, sen de dersten çakarsın. Kalk git konuş, sempatiklik yap.

Lanet olsaı hoca lanet olsaı görüşme saatlerinde lanet olası ofisinde bulunmuyor ki. Lanet olsun adamım. :))))
Sosyal ağlarda paylaş

ya son durumlarda inisiyatif hocaya kalıyor atıyorum 49 kalır 50 geçer gibi değil ki bir de ünide bissürü hoca bissürü ders var
fizik dersini örnek verem 4kredilik bir ders bi hocadan alanlar paso aa ba fln alıyor biz de hayvan gibi çalışıyoruz anca ortalamayı tutturmaya çalışıyoruz yani herşey eşit değil onun için 49u geçirir 50 yi bırakır ona kalmış bence o kadarına hak veriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

59 la dd yi anlamadım ben berk be.

bi durumunu anlat , derdini söyle , pek fazla yapılıcak bir şey yok.

görüşemedini hocaya söyle , bulamadını falan.

allahlık gerisi zaten .

her hocayla döneminde şöyle bir bakış falan kurulmalı , bir muhatap olunmalı , umarım sen de yapmışsındır .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...